Öğrencimden Hoşlandım

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Bir garip konuda benden gelsin. Umarım yadırganmam çünkü inanın ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Çok yazdım gene yazıyorum ben 26 yaşında hiç erkek arkadaşı olmamış bir bayanım. Ve çok zor beğeniyorum o yüzdende tek taraflı bile kimseyi sevmedim
Neyse..Özel bir kurs merkezinde öğretmenlik yapıyorum. Öğrencimi daha ilk gördüğüm an içimde böyle bişeler kıpırdadı ve sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi hissettim .Bu kısmı inanılmaz garipti. Sanki o da benim gibi hissetmiş gibi geliyor. Benimle konuşurken gözlerini kaçırıp gülümseyerek konuşuyor alakasız muhabbetler açıyor falan. Off karmakarışığım. Meslekte yeni değilim arkadaşlar. Kendisi 24 yaşında uni son sınıf öğrencisi. Çok mu küçük benden.? veya olmayacak birşey mi? veya ilerde bana açılsa ben kabul ettiğimde etrafım yadırgar mı beni özellikle iş arkadaşlarım?

2 yaştan birşey olmaz.duygularınız karşılıklıysa neden olmasın

sizde mantıksız olduğunuz farkındasınız sanırım..
ayrıca hiç etik değil.

ha yapan yokmu var..

ama öğretmeni olduğunuz birini kendinize yakıştırırmısınız bilemem..

bence bu sevdadan vazgeçin sizinki tamamen boşluktan

2 yaş sorun değil de , konumunuzu unutmayın derim . .

Niye yadırgasınlar üniversitede bile hocalarıyla evlenen öğrenciler var.
2 yaş çok değil ki.
Yalnız karşınızdakinin duygularını net anlamanız gerek.
Onun size yakın davranması yalnızca öğretmen-öğrenci ilişkisinden kaynaklanıyor olabilir.
Önce emin olun..

doktoruyla öğretmeniyle müdürüyle evlenen bayanlar var sizinki de normal bence

ama onun da duygularından emin olmalısın

yaş problem değilde
çevre illa ki konuşur
''etraf ne der ''' i takan biriyseniz zorlanırsınız
galiba ortada kesin bişey yok zaten:26:

en azından yasak birşey yapmıyosunuz o bekar sen bekar 2 yaşta büyük bir fark değil

okullardaki öğretmen ve öğrenci ilişkilerine karşıyım ama kurs öğretmeni olunca bana göre sorun değil

İkinizde yetişkinsiniz. İki yaşda hiç önemli değil, çalıştığınız yerde herkes herseyide bilmek zorunda değil;
Neden olmasın ki? :44:

Özel bir kurs merkezi demişsiniz;
yani bu bir sürücü kursuda olabilir(örnek bu sadece)
ve burda başlayan bir aşkta kimseye tuhaf gelmez kanımca.

Öğretmen öğrenci aşkı genel olarak toplumda hoş karşılanmaz çünkü ikisi arasında doğal olarak bir yaş farkı mevcut olur.
Sizin durumuzda bu da yok.
Bence sakınca yok.

Sonuçta size emanet edilen 24 yaşında bir ana kuzusuna (!) göz dikmiş değilsiniz,koskoca insanlarsınız.

Ya bence çok saçma yorumlar var birincisi hissetiğin duygular hiçte ayıplanıcak değil ve kötü değil.Sen gidipte bir lise yada ilk okul öğrencisiylemi görüşüyosun sanki gayette yaşını başını almış birisi 24 yaş mantıklı düşünün.
Aranızdada dağlar kadar yaşmı var sanki.Ama tanı bence eğer ciddi düşünürseniz ve şunu unutma hissetiğin şeyler ayıplanıcak yada utanılacak şeyler değil.Çünkü ikinizde artık yaşını başını almış insanlarsınız ve sen bir kızsın daha evli bile değilsin.

Neden olmasinki karşılıklı sevgi olduktan sonra....bırakın elalem ne der diye kendi mutlulugunuza bakın....

benim bir arkadasım dersane hocasıyla sözlüydü sonra ayrılmıslar.

ünivesitedeki erkek hocam da ogrencısıyle evlıymiş öyle duymustum.
yasak degıl tabi sadece toplum bu konuya tuhaf bakıyor hepsi bu

canımm yasadıgın cok ozel bırsey ama karsındakınden ve kendınden emın olll ve konumuna zarar gelmeycek sekılde davranıs gosterr ınsll hakkında hayırlısı olsunn

sınıf öğretmeni değilsinki canım.2 yaş öyle çok abartılacak bişey değil. ayrıca kurs dışında tanışınca noraml oluyor da kursta tanışınca mı garip olacak. bekle bakalım onun da sana ilgisi var mı sen açık etme.

Haklısınız teşekkür ederim arkadaşlar. Evet yaş çok fazla sorun olmaz hatta örnek vereyim en yakın arkadaşım 28 yaşında sevdiceği 24..yakında evlenecekler.valla etraf ne der diye takanlardan değilim. hiç kimsenin sözüyle hayatımı yönlerdirmedim bu zamana kadar ama yinede bir acaba oluyor insanda. çekiniyorum yanlış birşey gibi..
evet daha yeni sayılır zaten. şu galu beladan beri onu tanıyormuşum hissi varya öldürdü beni :)nasıl birşeydir anlatılmaz. yapıcı yorumlar için sağolun iyiki yazmışım rahatladım :) dediğiniz gibi iyice emin olmam lazım herşeyden ve kurs bitene kadar da kesin birşey olmaz zaten. dersler bittikten sonra :)tabi onunda ilgisi varsa

bu arada daha önce kursta bana ilgi gösterenler oldu sinema yemek teklifi falan kabul etmedim yaş olarakta benden büyük kişilerdi bunlar.

neticede namussuzluk yapmıyorsun ki yanlıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…