Öğrencimden Hoşlandım

aman sende sanki s ortaokul çocuguna mı aşık olmuşun koskaca adam benim eşim onun yaşında baba oldu bence gayet normal bi durum önün açık duygularını serbesce yaşa

bende ogrencisiyle evlenen ogretmen taniyorum ustelik liseliydi.
senin durumunda garipsenecek bisey yok
duygulatin karsilikli ise mutluluk dilemekten baska soylenecek bisey yok

Hiç işte illa acayip düşüncelere gireceğim. Malum çömezim bu konularda her türlü şey aklıma geliyor.
Öğrenciyle olmaz derdim hep Büyük konuşmuşum. Onu takibe alacağım kızlar çaktırmadan yakın ilgi göstereyim
Hani varya hiçbirşey olmasa bile insanın birine yüreğinin titremesi bile muazzam bir duyguymuş birde karşılıklı olursa düşünemiyorum :)
benim için dua edin canlar

neticede namussuzluk yapmıyorsun ki yanlıs olsun.

Benim kuzenimde ingilizce kursundaki öğretmeniyle evlendi. :)
Onlarında yaşları sizinki gibi çok yakın. Olmayacak birşey değil

herkes söylemiş bende söylemeden edemiyeceğim
çoluk çocuk olcak yaşı geçmişsiniz hayırlısı olsun :)

Bence de bir engel yok,hatta umarım sonu güzel olur da bize anlatırsın Ama yine de sağlam basmaya dikkat et olur mu çünkü zor beğenen kişi fazla da değer verir öyle olunca da kırılman senin için daha kötü olur.Hem duygularını yaşa hem de çok kaptırma öyle işte İnşallah olur gönlünce..

Hoslanmanda sorun yok ama sen hoslandigin icin bazi seyleri yanlis anlayabilirsin, isine yansitabilirsin. Onun hoslanmama riskini de goze almalisin. Sen hoslandigin icin belki o da senden kesin hoslaniyor gozuyle bakabilirsin. Bunlara dikkat edersen ve yanlis anlamazsan, ogretmen-ogrenci iliskin bittikten sonra, o da hoslaniyorsa birseylere baslayabilirsin.

Sağol ndd'cim :) Daha düne kadar senin konuda dertleşiyorduk sevemiyorum diye Aynen öyle sevdiklerime de çok değer veririm.. Nasihatlerinizi aklımda tutacağım
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

Bir arkadaşım ünideki araştırma görevlisiyle sevgiliydi, ablamın üni.öğretmeni öğrencisi mezun olunca onunla evlendi vs. etrafımda çoook olduğu için söylebilirim ki gayet normal. Sonuçta sen o adamı kursun dışında da görmüş, sevmiş olabilirsin. Ama denildiği üzere emin olmadan sakın sen atak yapma hatta kurs bitecekse bekle bitsin :) Güzel haberlere inş

Öğretmen erkek olsa nedense pek yadırganmaz, tersi olunca yadırganıyor . Askın ne zaman nerden gelecegi hic belli olmaz hic düşünmeyin , duygularınızı belli edin.
Aynı olay gecen yıl bi arkadasımızın basına geldi. Erkek arkadasımız bilgisayar kursundaki öğretmenine asık oldu. Sanırım öğretmen de ondan ya 2 ya da 3 yas büyüktü.
Gecen yıl Nisan ayında evlendiler, simdi de bir kızları var ve mükemmel bir çiftler :))
Tek fark ; erkek de çalışıyordu unv yi bitirmişti ama yine de evlenmeleri iki yıl sonra falan oldu. Bence yüreğinin götürdüğü yere git

Hikayeler çok güzel ümit verdi valla pek bi cesaretlendim :)
Teşekkür ederim.

Bir sorun olacağını zannetmiyorum tatlım
Etrafta bir iki söylenti dolaşabilir ama özel kursmuş zaten
Kimseninde öğrencin olduğunu bilmesine gerek yok
Benim yengemde abimden 2 yaş büyük
10 yılı aşkın evliler
Erkekler kadınlara göre biraz çocuksu oluyor
Tek problem bu olabilir diye düşünüyorum

Dert ettiginiz seye bakin, ne güzel o duygulari yasicak birini bulusunuz, 2 yas hic birsey degil.
Oda ciddi ise hayirli ugurlu olsun derim.
Aski bulmusken kacirmayin....
kim ne konusursa konussun....

Ne olacak sanki? Iki gönül bir olduktan sonra! Benim bağlama dersi aldigim hocam, kendisinden 10 yas buyuk baglama hocasiyla evlenmis! Bide cocuklari var Allah bagislasin. Duygular karsilikliysa eger ben hic bi engel oldugunu dusunmuyorum.

Yas bana gore kesinlikle problem degil yas takintisindan ote sevgi saygi ve aski inanarak bulman onemli .

askın yası statüsü mevkisi olmaz :) çok tatlı bence askının tadını çıkar

derim kendi kararların cevreyi alakadar etmez hep o ne der bu ne der diye hayatın tadını çıkaramıyoruz belkide ruh ikizin o kişidir bol sanslar

Ortada yanlış olan hiç birşey yok. Evli değilsiniz sonuçta. İlkokul çocuğuna da aşık olmuş değilsin koskoca adam. Karşılıklı duygularsa eğer ne ala. Gönlünü ferah tut ve gönlünden geçeni yaşa. Umarım karşılıklıdır. Sonunuz hayrolsun.

benim de tanidigim kisi var ogretmeniyle evlenen
yas,konum sorun degil
sanirim tek sorun ogretmenin kadin ogrencinin erkek olmasi
ama eger karsilikliysa bu hoslanma kimsenin bakisi lafi etkilemesin sizi

Günaydın arkadaşım yaş olayına fazla takma derim 2 yaş çok önemli degil benim bir ögretmen tanıdıgım var şuan emekli oldu kadın kocasından 12 yaş büyük gayet mutlular 3 tane çocukları var hatta torunları bile var hakkında hayırlısı olsun canım her zaman hayırlısını dile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…