Öğrencimden Hoşlandım

ya hadi lise ortaokul desen anlardım çocuk onlar derdim de bu kurs ve 24 yaşında ne öğrencisi :) inşallah mutlu olursunuz eğer seni seviyorsa sende seviyorsan engel tanımayın

hiçbir sorun yok rahat ol
istediğini istediğin gibi yaşa
yeter ki onun duygularından da emın ol
umarım yanlış anlamamışsındır
yada yanlış anlaşılmazsın
ıkınız de gençsınız ve ortada çok güzel samımı içten duygular var
kımseyı takma,kalbının sesını dınle:)

duygular tabikide çok normal.fakat ortam gereği böyle birşeyin
olması için çocuğun sizi deli gibi sevip size açılması gerekir..bakın deli gibi diyorum.eğer çok sevip o casareti gösterirse
o şekilde bu iş olabilir..Ondan değilde sizden gidecek herhangi bi açılma neticesinde belkide sizi reddedip adınızı çıkarabilir.
sizin beklemede kalmanız gerekli kesinlikle ilk adım sizden gelmemeli. 24 yaşındaki bir erkek fazlada olgun olamaz.ağzından
kime ne laf çıkacağı belli olmaz cnm dikkatli ol.

Bende bundan korkuyorum aslında.. Ben açılmam zaten ona delirmez isem şayet Herşeyden önce mesleğim gelir.

Başlığı okuyunca ben de siz lise öğretmenisiniz öğrenciniz de lise öğrencisi sandım :)

Herhangı bir gariplik yok ki burada

Umarım o kişi de senden hoşlanıyordur :)

bence yadırganacak bir durum değil
sonuçta siz lise öğretmeni değilsiniz oda lise öğrencisi değil.
kurs öğretmenisiniz kursta en fazla 1 sene sürer 1 sene sonra öğrenci öğretmen ilişkiniz bitecektir
yaşlarda birbirine yakın hiç bir problem yok bence

tabi kendinizin ve karşınızdakinin duygularından eminseniz

Kurs 3 ay sürüyor. Allahdan uzun değil yoksa halim nice olurdu Gelişmeleri aktaracağım arkadaşlar. Kurs yeni başladı bu arada..

kızlar öğretmenleriyle çıkınca sorun olmuyo da bu niye oluyo ki bence 2 yaş büyük fark değil

aaa çok ilginç yaa :) Bizim hocamız öğrencisini beğenmiş ( erkek hoca ) herkesi dersten geçirmiş bi tek onu bırakmış bütünlemeye.. Sınavada o hoca girmiş kağıdın üstüne benimle evlenirmisin yazmış kıza vermiş :) sen bunu söyleyince bi an aklıma geldi söyleyim dedim .. Çok romantik :)

Hakikaten pek romantikmiş Tam tersi olur mu ki bol bol sınav yaparmışım ben

bizim imam hatipte öğretmenimiz öğrensisiyle evlendi
bizim oralarda oturuyorlar sürekli görüyoruz onları hep el eleler 1 tanede oğlu oldu 3 4 yaşında şuan
yanlız adam kızdan çok büyük duruyor yaşıda var zaten bide kilolu olunca kız yanında bebek gibi
nasıl oldu bunların ilişkisi bilmiyorum ama öğretmen öğretmenliğe devam ediyor aynı okulda..
imkansız die birşey yoktur
ve imaknsız diye birşey yoktur kalbinin sesini dinle
kimsede yadırgamasın

Hakikaten pek romantikmiş Tam tersi olur mu ki bol bol sınav yaparmışım ben

ahahaha. neden olmasın.. olmayacak bir şey değil .. onun da senden hoşlandgnı düşünüyorsan ama.. ama bu durumda senin açılman pek normal olmaz diye düşünüyorum.. daha cok var kpss snavna.. baakalm neler değişir o zamana hc belli olmaz canm :)

Yazmazsam çatlarım kızlar bugün rüyamda saçlarımı boyattığımı gördüm( ki hiç boyatmadım ) o kadar güzel olmuştiki kendime bakmaya doyamıyordum
rüya tabirine baktım..bakın ne yazıyor

"Bekar ise hoşlandığı ve istediği bir erkek tarafından kendisine ilgi duyulacağına işarettir."
bu kadar oluurr..

yuppiiiii yuppiiiii yuppiiiii yuppiiiiiiiiiiiiii

hadi hayırlısıyla bir amin çekin

Son düzenleme:
bence öğretmen öğretmendir. bu durum kariyerinizi çok kötü etkiler. ister kurs olsun ister okul. ben de öğretmenim ve özelde çalışırken bunu yaşayan iki arkadaşım oldu. kendilerini rezil ettiler sadece. hiç ama hiç etik bulmuyorum.

benim de geçmişte buna benzer bir hikayem olmuştu ama öğrenci olan taraf bendim:) bilgisayar hocamdı o benden 2 yaş küçüktü, kurs süresince bana açılmadı, kursun bittiği gece söylemişti hislerini ve 4 yıllık beraberliğimiz oldu ardından. yaş farkı o zamana dek benim için de büyük bir handikaptı, çok çektirmiştim hatta ona bu sebeple. o dönem ben 23 o ise 21 yaşındaydı ki geç olgunlaşan erkekler için epey genç bir yaş buna rağmen hiçbir sorun yaşamadım. yaşı sorun etmeniz yersiz, öğretmen olan taraf siz olduğunuz için tam olarak bilemiyorum mesleki anlamda size herhangi bir engel teşkil eder mi ama özel bir kurs merkezinde olduğunuzu söylemişsiniz, çok da sorun olabileceğini sanmıyorum, hele ki kurs bitiminde bir ilişkiye başlansa kimsenin tek bir kelam etmeye hakkı olmaz, eden de konuştuğu ile kalır bu sizin hayatınız nihayetinde.

ben hiç birşekilde tasnif etmiyorum bu durumu. öğrenci öğrencidir öğretmen öğretmendir. ster öğrenci yetişkin olsun, ister küçük hiç fark etme. budurum etik değildir.belki örnekleri vardır ama bence olmaması gereken durumdur. sizin açınızdan zor olur ona karşı bu süre zarfında tarafsız davranmazsınız veya başka olumsuzluklar olur rezil olursunuz ileriki meslek hayatınızda sizin için sicilin eksi olur arkadaşım..

Büyük konuşmayayım ama benim açılma gibi bir düşüncem yok o kadar cesaretli değilim. Olursa bu ilk olacak zaten onada ben mi teklif edeyim :)

Ondan tepki gelmezse bu iş çoktan yattı demektir

Bence hiçbir sorun yok bu durumda. Yaş da o kadar büyük bir fark değil. 2 senede kim ne kadar değişiyor ki zaten...

Öğretmen-öğrenci ilişkisi olmaz, ayıptır diye bir şey söylemek büyük haksızlık bence. Sonuçta konuma bakmaz evlilikler veya ilişkiler. Burada sorun olabilecek tek şey bence öğretmenin kadın öğrencinin erkek olması. Bir erkek kendinden üstün bir insan yanında kendini basit veya yetersiz hissedebilir.

Açılma konusunda ise erkeğin ilk adımı atması bence en makulü. Ama gizliden gizliden cilve yapmanın kimseye zararı dokunmaz
Allah hayırlısını versin.

başlığı görünce
aranızda uçurumlar var sandım :)

merak etme canım, hissettiğin bu duygu yanlış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…