duygular tabikide çok normal.fakat ortam gereği böyle birşeyin
olması için çocuğun sizi deli gibi sevip size açılması gerekir..bakın deli gibi diyorum.eğer çok sevip o casareti gösterirse
o şekilde bu iş olabilir..Ondan değilde sizden gidecek herhangi bi açılma neticesinde belkide sizi reddedip adınızı çıkarabilir.
sizin beklemede kalmanız gerekli kesinlikle ilk adım sizden gelmemeli. 24 yaşındaki bir erkek fazlada olgun olamaz.ağzından
kime ne laf çıkacağı belli olmaz cnm dikkatli ol.
bence yadırganacak bir durum değil
sonuçta siz lise öğretmeni değilsiniz oda lise öğrencisi değil.
kurs öğretmenisiniz kursta en fazla 1 sene sürer 1 sene sonra öğrenci öğretmen ilişkiniz bitecektir
yaşlarda birbirine yakın hiç bir problem yok bence
tabi kendinizin ve karşınızdakinin duygularından eminseniz
aaa çok ilginç yaa :) Bizim hocamız öğrencisini beğenmiş ( erkek hoca ) herkesi dersten geçirmiş bi tek onu bırakmış bütünlemeye.. Sınavada o hoca girmiş kağıdın üstüne benimle evlenirmisin yazmış kıza vermiş :) sen bunu söyleyince bi an aklıma geldi söyleyim dedim .. Çok romantik :)
Hakikaten pek romantikmişTam tersi olur mu ki bol bol sınav yaparmışım ben
Bir garip konuda benden gelsin. Umarım yadırganmam çünkü inanın ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Çok yazdım gene yazıyorum ben 26 yaşında hiç erkek arkadaşı olmamış bir bayanım. Ve çok zor beğeniyorum o yüzdende tek taraflı bile kimseyi sevmedim
Neyse..Özel bir kurs merkezinde öğretmenlik yapıyorum. Öğrencimi daha ilk gördüğüm an içimde böyle bişeler kıpırdadı ve sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi hissettim .Bu kısmı inanılmaz garipti. Sanki o da benim gibi hissetmiş gibi geliyor. Benimle konuşurken gözlerini kaçırıp gülümseyerek konuşuyor alakasız muhabbetler açıyor falan. Off karmakarışığım. Meslekte yeni değilim arkadaşlar. Kendisi 24 yaşında uni son sınıf öğrencisi. Çok mu küçük benden.? veya olmayacak birşey mi? veya ilerde bana açılsa ben kabul ettiğimde etrafım yadırgar mı beni özellikle iş arkadaşlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?