Aslında hepsine birden şaşırdım. Yazarken sabun olayını vurguladım belki ondan sadece ona takılmışım gibi geldi.İç çamaşırı dururken sabuna takilmanizda ilginç..ayrica banyoda beğenmişsiniz ya..
Çok sağolun valla içime dert olmuştu sabah evden çıkıp akşam öğrenciye gidince emin olamadım birden.Yok kiz. Kadin begenmistir almıştır. Kokmamasindir merak etme;-)
Kokmus olsan yani ter kokusu falan annen kardeşin arkadaşların illa ki hissederdi :) parfüm vs alsa tamam da sabun ve krem den bu anlam çıkmaz :)Çok sağolun valla içime dert olmuştu sabah evden çıkıp akşam öğrenciye gidince emin olamadım birden.
İçin rahat olsun;-)Çok sağolun valla içime dert olmuştu sabah evden çıkıp akşam öğrenciye gidince emin olamadım birden.
Avon temsilcisi olduğundan mütevellitBen sipariş vermedim kendisi almış hepsini. Krem vücut kremi güzel kokulu bir şey. Hepsi kişisel bakımla ilgili şeyler sonuçta. Garip geldi birden.
Artniyet değil de imada mı bulundu acaba dedim değilmiş. Korkarım öyle bir durumda kalmaktan.bence de bir artniyet aramayın hediye olarak vermiş. mesela ben de aşure vs dağıtırken bir akrabamıza gittiğim zaman hep bna ya iç çamaşırı verirdi yda çorap :) tabi küçük gelirdi bna iç çamaşırı
benm olsaydı hoşuma giderdi demek ki çamaşır ve çorap alack kdr beni aileden görüyor diye :) brde bu yönden bak cnm :)Artniyet değil de imada mı bulundu acaba dedim değilmiş. Korkarım öyle bir durumda kalmaktan.
Yok hatun beni iyi incelemiş olurlar banaÇok da güzell
Iki yıldır aileden biri gibi hissettirdi beni sağolsun. Aynı paketin içinde görünce şaşırdım bir an ne düşüneceğimi. Yanlış düşünmüşüm.benm olsaydı hoşuma giderdi demek ki çamaşır ve çorap alack kdr beni aileden görüyor diye :) brde bu yönden bak cnm :)
Ben sipariş vermedim kendisi almış hepsini. Krem vücut kremi güzel kokulu bir şey. Hepsi kişisel bakımla ilgili şeyler sonuçta. Garip geldi birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?