Öğrencimin annesinin hediyeleri

İç çamaşırı dururken sabuna takilmanizda ilginç..ayrica banyoda beğenmişsiniz ya..
Aslında hepsine birden şaşırdım. Yazarken sabun olayını vurguladım belki ondan sadece ona takılmışım gibi geldi.

Hediye etmek istemis.Parfum,deodarant olsa alinmanizi anlardim ama krem falan alakasiz.Sizi dusunmus tamamen

Kızlar sağolun valla içim rahatladı. Acaba çamaşırla ilgili bir konu mu geçti acaba aramızda diye düşünüyorum şuan. Rahat bir kadın belki ondan aldı

Çok sağolun valla içime dert olmuştu sabah evden çıkıp akşam öğrenciye gidince emin olamadım birden.
Kokmus olsan yani ter kokusu falan annen kardeşin arkadaşların illa ki hissederdi :) parfüm vs alsa tamam da sabun ve krem den bu anlam çıkmaz :)

Teşekkür ederim hanımlarr rahatladım.

bence de bir artniyet aramayın hediye olarak vermiş. mesela ben de aşure vs dağıtırken bir akrabamıza gittiğim zaman hep bna ya iç çamaşırı verirdi yda çorap :) tabi küçük gelirdi bna iç çamaşırı

Artniyet değil de imada mı bulundu acaba dedim değilmiş. Korkarım öyle bir durumda kalmaktan.

Yok hatun beni iyi incelemiş olurlar bana Çok da güzell

Artniyet değil de imada mı bulundu acaba dedim değilmiş. Korkarım öyle bir durumda kalmaktan.

Yok hatun beni iyi incelemiş olurlar bana Çok da güzell
benm olsaydı hoşuma giderdi demek ki çamaşır ve çorap alack kdr beni aileden görüyor diye :) brde bu yönden bak cnm :)

benm olsaydı hoşuma giderdi demek ki çamaşır ve çorap alack kdr beni aileden görüyor diye :) brde bu yönden bak cnm :)
Iki yıldır aileden biri gibi hissettirdi beni sağolsun. Aynı paketin içinde görünce şaşırdım bir an ne düşüneceğimi. Yanlış düşünmüşüm.

Ben sipariş vermedim kendisi almış hepsini. Krem vücut kremi güzel kokulu bir şey. Hepsi kişisel bakımla ilgili şeyler sonuçta. Garip geldi birden.

Kisisel bakim ama tercih meselesi ter koktugunuzu ima etmis olamaz bence tesekkur etmek icin hediye etmistir

Ter kokusuyla alakası olduğunu sanmıyorum. Hediyeler çok ilginç ya iç çamaşırı...

Iç çamaşırı konusunda ne düşünüyorsunuz?

Ben de ogretmenim. Ogrenci velilerimin sattiklari urunleri basta ayip olmasin diye aldim. Ama basa cikilmiyor. Sonra zaten tuhaf oldu durum, ogretmen veli iliskisi, musteri satici iliskisine donusuyor. Cocuguyla katalog yollayan mi ararsin, bilmem kac tl odemen var hoca hanim yazili pusula gonderen mi ararsin...
Ogrenci velisiyle ogretmen ticaret yapmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…