Öğrencimin annesinin hediyeleri

Yani ic camasirina takilmadinda sabunami takildin velevki koktugun icin sabun verdi ya camasir ne alaka ya erkek kardesi yada kayni yada buyuk oglu falan vardir ben diyim

avon satıcısıysa avonun geneli kişisel bakım
ama tabi bende olsam ben öyle anlarım çünkü kendim başkasına yapmışlığım var

Avon satıyorsa onların elinde bu tarz ürünlerden çok oluyo genelde. O da elinde olan ürünlerle size bir paket yapmıştır bence ter kokusuyla filan alakalı değil.

Hani ögrencilerin cok ihtiyaci olur ya. Ic camasiri corap vs. Belki ondan veriyordur..
Hem Avon'cuymus elimde fazladan vardir belki.

parfüm ,elsabunu,çorap,deodorant anlarımda iç çamaşırı ne alaka ?çok mu anaç bir kadın niye alma gereği duyuyor ki birşeyler.....Veya siz bilmeden birşeyleri konuşup ona ihtiyacınız varmış gibi bir imajmı yaratıyorsunuz anlamadım ki ,abartı geldi.

Yoo illede altinda bisry aramaya gerej yok ogrenci oldugunuzdan ihtiyaciniz olabilecek seyleri almistir
gecen eltimde gorumcemin kizina almisti bende kaldi ona olmax diye baskasina hediye etmek istiyorum sikinti yok yqni

Iç çamaşırı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Samimiyiz diyorsunuz,samimi görmüş almış bence.
Diğer ürünlerle ilgilide kişisel bakımınızla alakalı sorun olduğu için almamıştır,beğenmişsiniz sabunu ya o sebeple almıştır. Sadece sabun vermek tuhaf olabilir,az olabilir diye yanına bir kaç parça birşeyler koymak istemiştir diye düşünüyorum.

Durumları iyi değilse, avondan gelen hediyeleri veriyordur :)

Bu beğendiğim sabun değil onu almaya gittim kalmamıştı ded . Onun yerine koydu demek ki, ince düşünmüş kadın ben de anlamadım şimdi dün niye öyle düşündüğümü.
Teşekkür ederim cevaplar için :))

İçinden gelmiş kadının almış demek ki...Zaten 3 kuruşluk şeyler, Avon'dan olanlar da eşantiyondur zaten para vermemiş onlara. Bunda büyütecek dert edecek bir şey yok yani (BDV'ye konu açmışsınız ya o yüzden diyorum).

Hediye vermeyi çok severim ben, devamlı alışveriş yaptığım marketteki kasiyer kızlara bile arada ufak tefek hediyeler alıyorum. Şimdi onlardan biri buraya konu açıp "bu kadın neden bize hediye alıyor, arkasındaki niyet nedir" derse şok olurdum herhalde...

Bana boyle bi hediye gelse ter mer kokusu aklima gelmez
Bana neden ic camasiri hediye etti gelir!

Ter kokmanla el sabunu, krem, çorap ve iç çamaşırının ne alakası var. Parfüm alsa bu düşünceni anlıcam da...

Yok ya evham yapmayin, ben de 3 arkadasima sabun dus jeli krem seti aldim, cunku sepeti ve kokulari cok guzeldi, tamamen hediye amacli ve degisik sabunlari sevdiklerini bildigim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…