Öğrencimin annesinin hediyeleri

Yok bence aldiklari hoşuma giderdi. Benimde arkadslarim.en sevdim sey parfüm oldugunu bilir alirlar.Sanmıyorum devlet okulunda mi öğretmensiniz sanmıyorum o kadar ince düşünceli veliler olacagini:) çünkü devlette ve okul öncesi y da sinif öğretmenysenjz hep tinkozlar denk geliyor.Ama begenrsinjz diye vermiştir sanırım

Üniversite öğrencisiyim özel ders veriyorum. Teşekkür ederim cevap için :)

Ben de avon yapıyorum ve inan elimde kaç tane el kremi var boşta, kime versem diye düşünüyorum. Duş jeli ve krem çok oluyor, ev doldu dağıtmaya çalışıyorum ona buna.. Onun da muhtemelen öyledir.

Ben de avon yapıyorum ve inan elimde kaç tane el kremi var boşta, kime versem diye düşünüyorum. Duş jeli ve krem çok oluyor, ev doldu dağıtmaya çalışıyorum ona buna.. Onun da muhtemelen öyledir.
Bunları hediye mi ediyorlar size

Ozel ders veriyodun dimi sen?
Yoksa sinif ogretmenimizin?
Sinif ogretmeniysen hic uygun degil boyle hediyeler

bunlarla ter kokusunun ne alakası var. hangisiyle ter koktugunuzu dusundunuz. Bi de ic camasiri krem sabun degisik bir üclü. Hele ic camasiiri....

bunlarla ter kokusunun ne alakası var. hangisiyle ter koktugunuzu dusundunuz. Bi de ic camasiri krem sabun degisik bir üclü. Hele ic camasiiri....
Dördü bir araya gelince bu geldi aklıma. Tek tek olsa dert etmezdim zaten.

Valla ic çamaşırı çok çirkin bi hediye zaten bir öğretmene sen de ona deodorant parfüm seti al onun da içinekurt dussun
Aklına alınabileceğim gelmedi demek ki. Niyetinin kötü olmadığına inandım ben :)

Çorap falan neyse ne de iç çamaşırı biraz ayıp olmuş , belki de düşünememişlerdir ayıp olacağını

Kremle ter kokusunun ne alakası var ki? Gereksiz yere kuruntu yapmışsınız bence.Parfüm falan hediye etseydi,hadi düşükte olsa bir ihtimal olabilir diyeceğim ama bence kesinlikle alakası yok.İçinden gelmiş,hediye etmiş o kadar.

El sabunu, krem, çorap ve iç çamaşırı..
El sabunu değil, vücut sabunu olsa kork derdim
Şaka şaka
Bizim kültürümüzde don atlet milli hediyeler listesine girmeli bence
Banada memleketimde yaşarken, evime ilkkez gelen biri getirmişti Anneme sayısız kez gelmiştir, hatta dalga geçerdim fantazili bişiler getirmiyolar sana diye
Sabunuda beğenmişsin, kremde eşantiyon hediyendir

Öncelikle bir öğretmen olarak velilerden hedıye sık sık kabul etmem. Ki 2 yıldır sahsı kanaatım geregı yasakladım.. Oldu ki bır velim bana hedıyeler getırıyor mutlaka hedıye için tesekkur eder mahcubıyetımden dolayı tekrarlanmamasıni isterım. Bu tip ilişkileri ben belli mesafede tutmak isterım. Sizede tavsıye ederım zıra tek bır öğrencının öğretmenı degılız. Veli ve öğrencılerımıze esıt olmalıyız.
Ayrıca hediyelerde öyle alınacagınız seyler degıl. Ama gereksız . Avon satısı yapıyormuş karsılığını verıp alın bırseferde

kadın size iç çamaşırını hayalinde yakıştırmış olmasın?
başka türlüsünü tutuşturamadım ne alaka yani

Ben sipariş vermedim kendisi almış hepsini. Krem vücut kremi güzel kokulu bir şey. Hepsi kişisel bakımla ilgili şeyler sonuçta. Garip geldi birden.
Anladihim kadariyla araniz cokta iyi deil kokuyormuyum dierek takinti yaoacak yerine neden bana ic camasiri almis die nie dusunmuyorsunuz ve neden ogrencjnizin evine okul cikislari hep gidiyrsunuz...
Hediye hediye bunlarin altindan birsey cikar benden soylemesi

Ben hiçbirinde hiçbir ima göremedim açıkçası.
Ben çok düz bir insanım belki ondandır.
Benim 2-3 aylık tanıştığım bir kız arkadaşımda bana çamaşır almıştı hiç de garip karşılamamıştım.
Neden çamaşırı garip karşıladı ki bayanlar?

Kötü korktuğun için olduğunu sanmıyorum. Avon oriflame gibi şeyleri alıp satanlar genelde fazla alıp hediye vermeyi severler. :)
Art niyet arama bence.

Deodorant kullanıyorsanız ter kokmazsınız.
Kullanmıyorsanız kokarsınız.
Ama kadın size deo almamış zaten.
Krem getirmiş. Bu yüzden öyle bir şey yoktur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…