Yok bence aldiklari hoşuma giderdi. Benimde arkadslarim.en sevdim sey parfüm oldugunu bilir alirlar.Sanmıyorum devlet okulunda mi öğretmensiniz sanmıyorum o kadar ince düşünceli veliler olacagini:) çünkü devlette ve okul öncesi y da sinif öğretmenysenjz hep tinkozlar denk geliyor.Ama begenrsinjz diye vermiştir sanırımMerhabaşart
Bugün öğrencimin annesi kapıdan çıkarken bana kafamı karıştıran bir paket verdi.
Daha önce de bana çorap vs almanın eğlenceli olduğunu ufak olduğum için benim için olanların çok sevimli olduklarını söyleyerek ve benim de hediye almayı sevdiğimi bildiğinden sevimli çoraplar almıştı. (Kendisi uzun boylu olduğu için bana göre iri bir insan, kendine aldıklarının küçüğünü alıyor genelde)
Bir gün banyodaki el sabununun çok hoş koktuğunu söyledim beğendiysen sana da alırım dedi. Paketi verirken o sabunu bulamadım baktım bitmiş yeni sezon da gelmemiş dedi.
Ve Avon satışı yapıyor.
Bu ön bilgileri verdim çünkü pakette ilgili şeyler çıktı.
Içinde avondan bir el sabunu, krem, çorap ve iç çamaşırı çıktı. Çorap ve çamaşır sevimli şeyler gerçekten.
Ama aklıma bir şey takıldı. Acaba ben farkında olmadan ter falan mı koktum da böyle şeyler aldı bana? Kişisel temizliğe önem veririm normalde. Kimse böyle bir imada da bulunmadı daha önce. Yine de aklıma takıldı. Sonuçta derslere akşam okuldan çıktıktan sonra gidiyorum ve kendi kokumu da alamam. Pudra vs sürüyorum ama belki 8-9 saattir dışarda oluyorum onlara gittiğimde.
Sizin aklınıza gelir miydi böyle bir şey? Yoksa hediye der geçer miydiniz? Ben maaş konusunda ciddi bi tolerans gösteriyorum onlara. Bu sebeple hediye almak istemiş de olabilir.
Kafam çok karıştı.
Üniversite öğrencisiyim özel ders veriyorum. Teşekkür ederim cevap için :)Yok bence aldiklari hoşuma giderdi. Benimde arkadslarim.en sevdim sey parfüm oldugunu bilir alirlar.Sanmıyorum devlet okulunda mi öğretmensiniz sanmıyorum o kadar ince düşünceli veliler olacagini:) çünkü devlette ve okul öncesi y da sinif öğretmenysenjz hep tinkozlar denk geliyor.Ama begenrsinjz diye vermiştir sanırım
Rica ederim. Ama kötü niyet yoktur benceÜniversite öğrencisiyim özel ders veriyorum. Teşekkür ederim cevap için :)
Bunları hediye mi ediyorlar sizeBen de avon yapıyorum ve inan elimde kaç tane el kremi var boşta, kime versem diye düşünüyorum. Duş jeli ve krem çok oluyor, ev doldu dağıtmaya çalışıyorum ona buna.. Onun da muhtemelen öyledir.
Hediye de geliyor ya da birkaç tane alınca ucuza geldiği için alıyorum. Ben dışarı satış yapmıyorum kendim almak için üye olmuştum. Dışarı satış yapanlara daha çok avantajlı oluyor tabi..Bunları hediye mi ediyorlar size
Merhabaşart
Bugün öğrenciminn çıkarken bana kafamı kardeğişi bir paket verdi.
Dçamaşır de bana çorap vs almanın eğlenceli olduğunu ufak olduğum için benim için olanların çok sevimli olduklarını söyleyerek ve benim de hediye almayı sevdiğimi bildiğinden sevimli çoraplar almıştı. (Kendisi uzun boylu olduğu için bana göre iri bir insan, kendine aldıklarının küçüğünü alıyor genelde)
Bir gün banyodaki el sabununun çok hoş koktuğunu söylediçamaşırıen sana da alırım dedi. Paketi verirken o sabunu bulamadım baktım bitmiş yeni sezon da gelmemiş dedi.
Ve Avon satışı yapıyor.
Bu ön bilgileri verdim çünkü pakette ilgili şeyler çıktı. Hangisi ter koktugunuzu dusundurttu size. Bi de ic çamaşırı krem sabun
Içinde avondan bir el sabunu, krem, çorap ve iç çamaşırı çıktı. Çorap ve çamaşır sevimli şeyler gerçekten.
Ama aklıma bir şey takıldı. Acaba ben farkında olmadan ter falan mı koktum da böyle şeyler aldı bana? Kişisel temizliğe önem veririm normalde. Kimse böyle bir imada da bulunmadı daha önce. Yine de aklıma takıldı. Sonuçta derslere akşam okuldan çıktıktan sonra gidiyorum ve kendi kokumu da alamam. Pudra vs sürüyorum ama belki 8-9 saattir dışarda oluyorum onlara gittiğimde.
Sizin aklınıza gelir miydi böyle bir şey? Yoksa hediye der geçer miydiniz? Ben maaş konusunda ciddi bi tolerans gösteriyorum onlara. Bu sebeple hediye almak istemiş de olabilir.
Kafam çok karıştı.
Dördü bir araya gelince bu geldi aklıma. Tek tek olsa dert etmezdim zaten.bunlarla ter kokusunun ne alakası var. hangisiyle ter koktugunuzu dusundunuz. Bi de ic camasiri krem sabun degisik bir üclü. Hele ic camasiiri....
Dördü bir araya gelince bu geldi aklıma. Tek tek olsa dert etmezdim zaten.
Aklına alınabileceğim gelmedi demek ki. Niyetinin kötü olmadığına inandım ben :)Valla ic çamaşırı çok çirkin bi hediye zaten bir öğretmene sen de ona deodorant parfüm seti al onun da içinekurt dussun
Öncelikle bir öğretmen olarak velilerden hedıye sık sık kabul etmem. Ki 2 yıldır sahsı kanaatım geregı yasakladım.. Oldu ki bır velim bana hedıyeler getırıyor mutlaka hedıye için tesekkur eder mahcubıyetımden dolayı tekrarlanmamasıni isterım. Bu tip ilişkileri ben belli mesafede tutmak isterım. Sizede tavsıye ederım zıra tek bır öğrencının öğretmenı degılız. Veli ve öğrencılerımıze esıt olmalıyız.Merhabaşart
Bugün öğrencimin annesi kapıdan çıkarken bana kafamı karıştıran bir paket verdi.
Daha önce de bana çorap vs almanın eğlenceli olduğunu ufak olduğum için benim için olanların çok sevimli olduklarını söyleyerek ve benim de hediye almayı sevdiğimi bildiğinden sevimli çoraplar almıştı. (Kendisi uzun boylu olduğu için bana göre iri bir insan, kendine aldıklarının küçüğünü alıyor genelde)
Bir gün banyodaki el sabununun çok hoş koktuğunu söyledim beğendiysen sana da alırım dedi. Paketi verirken o sabunu bulamadım baktım bitmiş yeni sezon da gelmemiş dedi.
Ve Avon satışı yapıyor.
Bu ön bilgileri verdim çünkü pakette ilgili şeyler çıktı.
Kafam çok karıştı.
Anladihim kadariyla araniz cokta iyi deil kokuyormuyum dierek takinti yaoacak yerine neden bana ic camasiri almis die nie dusunmuyorsunuz ve neden ogrencjnizin evine okul cikislari hep gidiyrsunuz...Ben sipariş vermedim kendisi almış hepsini. Krem vücut kremi güzel kokulu bir şey. Hepsi kişisel bakımla ilgili şeyler sonuçta. Garip geldi birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?