Öğrencimin annesinin hediyeleri

Bence hediyelerle terin vs alakası yok

Deodorant-roll on falan olsa belki bir ihtimal olabilirdi. Normalde de parfüm-deodorant hediye edilebilir, ter imasıyla da edilebilir.

Ama çorabın-kremin-iç çamaşırının kişisel bakım türünden bir ima içereceğini zannetmiyorum

Yok ben öğretmen değilim üniversite öğrencisiyim özel ders veriyorum. Bunları da satmadı bana hediye etti.

Söylediğinizde haklısınız bence de.

hediyelerde bir anormallik göremedim.iç çamaşırı öğrencinin en çok ihtiyaç duyduğu eşyadır bence ,çamaşır yıkamaya kurutmaya fırsatınız olur olmaz diye düşünmüştür.koltuk altı deo hediye etseydi ter kokusundan şüphe edin derdim ama sabun ve kreme hiç öyle bir mana yüklemek gelmedi aklıma.

Iç çamaşırı konusunda ne düşünüyorsunuz?

Bence kötü niyetli bir insan olsa, başka yönlerden de sübliminal mesajlar verirdi, fark ederdin yani

Çamaşır süslü-güzel birşey sanırım.
Gençsindir, seversin, hoşuna gider diye almıştır.. Her genç kız hoşlanır zaten bence

Kadın Avon üyesiyse eğer , bu sebeple daha uygun geliyordur bu ürünler. Oda size hediye ediyor demekki

Ders uctetini eksiksiz veriyorsa, gonlunden kopmustur, hediye vermistir.
Ama tecrubelerime dayanarak konusuyorum, durduk yere gelen hediyelerin muhakkak extra karsiligi bekleniyor veli tarafindan.
Yolun acik olsun kardesim. Kolay gelsin :)

Evet öyle düşünmüş olmalı

Ders uctetini eksiksiz veriyorsa, gonlunden kopmustur, hediye vermistir.
Ama tecrubelerime dayanarak konusuyorum, durduk yere gelen hediyelerin muhakkak extra karsiligi bekleniyor veli tarafindan.
Yolun acik olsun kardesim. Kolay gelsin :)
Yeni ayın ödemesi geldi geçen ayın yarısını verdiler daha. Sanırım biraz da bu sebeple hediye aldı.

Teşekkür ederim bu arada iyi dilekleriniz için :))

Yok canım bunda şüphelenecek ne var. Bende Ünv ders verdim lise öğrencilerine gelen hediyeler daha çok mutlu ediyordu beni ufak tefek bir insanım çok da zayıftım o dönem pekmez, tahin, peynir, bal, reçel, sucuk.... vb. gibi birçok hediye geliyordu ayrıca kıyafet de alınıyordu hiç aklıma gelmedi art niyet galiba allah korudu beni bu durumda neyse işin şakası öğrenciyken ders verenlere genelde veliler jest olsun diye bir çok hediye verebiliyor

Ogrencisin sen, can skintisindan calismiyorsun. Nakit ihtiyacin var diyelim hediye karsilar mi bunu :)
Kiyamam ya. Cok iyi niyetli dusunuyoruz cogu zaman, fakat etraf "acaba nerden yolabilirimciler"le dolu :)

Ogrencisin sen, can skintisindan calismiyorsun. Nakit ihtiyacin var diyelim hediye karsilar mi bunu :)
Kiyamam ya. Cok iyi niyetli dusunuyoruz cogu zaman, fakat etraf "acaba nerden yolabilirimciler"le dolu :)
Doğru ama eşinin işle ilgili sorunları var bu ara. O yüzden ben de üstlenmek istemedim, gerçi parasız kaldım azıcık ama okul tekrar başlamadan verirler diye umuyorum.

Ben sipariş vermedim kendisi almış hepsini. Krem vücut kremi güzel kokulu bir şey. Hepsi kişisel bakımla ilgili şeyler sonuçta. Garip geldi birden.
Tatlım Avon satiyorsa kokular kremler geliyor ücretsiz veya yok fiyatına. Yanlış birşey goremedim ben. Bizim komşu da dağıtır, şeftali gullusunu de sevdiğimden bana verir

Avon satan birinin bu hediyeleri vermesi kadar doğal bişey yok. Teyzemde oriflame satıyor doğum günümde falan parfüm vs hediye ediyor. Tuhaf olan iç çamaşırı bence

Allah allah herkes çamaşıra takılmış ama ben mi tuhafım ne var yahu alan adam değil ya sonuçta. Kızı gibi görüyodur. Ki annelerin hediye deyince aklına hep bu tarz şeyler gelir. Takılma ince düşünme yoktur öyle bir subliminal mesaj :)

Sohbetin var demek aileyle. Halden anlamak da erdem tabii ama, oyle seyler yasadim ki kim olsa aman dikkatli ol derim.
Insan yeri geliyor yahu su ders saatinden 10 lira almamistim diyip diyip tirnaklarini yiyor. Yasarken dert degil de, sonrasinda bi gece uykusuzken aklina geliyor, hop boyle kalp carpintisi, kulak yanmasi "of ne ezigim" diye dusunmeler.
Nerdeyse kendimle dertlestim :)
Ben yasadim. Sen de bil boyle bir cemberden gecen var :)

Öyle bir şey yapmazlar diye umuyorum. Size de çok geçmiş olsun valla o iç ses başladı mı susmuyor cidden.

Hahaa eskiden parfüm hediye almak ayıp karsılanırmıs, bide yanı kelimesi .. cahilliği ima edermis o hesap saninki...

Bence hiç kötü düşünmeyin. Ben de çok severim hediye vermeyi. Sanırım sizi çok seviyor benimsiyor. Kendisine aldığı şeylerin küçüğünden alıyor demişsiniz ya,kendisi için güzel olan,beğendiği şeylerin sizin de hoşunuza gideceğini düşünmüş sanırım.. güzel bişey,teşekkür edin sadece

Evet seviniyorum zaten o aldığı zamanlar. Bugün alıngan günümdeydim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…