Merhabalar arkadaşlar,ya gerçekten taktim bu konuyu.Sinifima 3 ay kadar önce katılan bir erkek ogrencim var.Anne babası 1.5 yıl önce boşanmış,babası başkasıyla evlenmiş,evlendiği eşinin iki kızı var,şu an hamile,benim öğrenciye yeni kardeş geliyor yani..
Geldiginde okuma-yazma bilmiyordu ama zehir gibi çocuk masallah,okumayı kolayca öğrendi.
Çocuk iki erkek kardeş,annesi ben bakamıyorum deyip babaya göndermiş.Bosanma süreci diye de çocuğu ne yüz yüze ne uzaktan hiçbir şekilde eğitime katmamis.
Şimdi çocuk çok hevesli ama sık sık (hatta bir defasında iki hafta üst üste) midem bulanıyor diye ağlıyor eve gitmek istiyor gönderiyorum.Bir gidince de bayağı gelmiyor.En son Perşembe günü midem bulanıyor diye ağladı babasına söyledim gekmek istemedi dayansın dedi,ikinci kez arayınca nihayet tmm dedi geliyorum.Dedim bu çocuk sürekli midem bulanıyor diyor doktora götürdünüz mü hiç?Hocam onun bişeyi yok dedi.İki hafta üst üste midesi bulanip gelmediği oldu doktorluk bence dedim.Hocam dedi eşim çok et yiyor yemesin sebze yesin dedi,denedim o sıra midesi bulanmadi gerçekten dedi.Neyse kapattik ama o çocuk ne yaşıyor kim bilir psikolojik mi.. Çocuklar öz annesi başında olmayınca bitiyor gerçekten Allah annesiz bırakmasın çocuklarımızı..Ah çocuklar olan size oluyor