Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende daha geçen sene öğrenci evindeyken bir ara ısınma problemi yaşamıştım ufoya bile gerek yok aslında hele de maddi durumun pek yoksa 20-25 tlye küçük ama gayet kullanışlı elektrikli sobalar var gayet iyi ısıtıyor elektrik de çok yakmıyor onlardan almıştım bir tane hatta arkadaşım ilk başta almamıştı sonra baktı gerçekten iyi ısıtıyor o da almıştı :) araştır biraz illa ki bulursun o tarz birşey
valla markasını hatırlamıyorum canım ama öyle bilindik bi marka değildi onu biliyorum :) o tarz başka arkadaşlarımda da vardı yani değişik markaların o tarz ürünleri çok var sanırım piyasada oyüzden kolayca bulabilirsin bende tesadüfen bulup almıştım işimi görsün diyecanım marka ismi verebilir misin? bana da lazım bi tane :)
ben vereyim,ihlasın minik ısıtıcıları zehir gibi.Sıfırının fiyatı ne kadar bilemiyorum ama çok da dayanıklılar..canım marka ismi verebilir misin? bana da lazım bi tane :)
Ev tutmak tek care miydi? Yurt mumkun degil miydi?
Bunlari soruyorum cunku normal evlere yapilan komur yardimiyla ogrenci evi kiyaslanamaz. Yurt vs varken ogrenci olarak ev tutmak lukstur. Ve birinin luks yasamasi icin hicbir kurumun yardim edecegini sanmiyorum. Oyle olsaydi butun ogrenciler eve cikar, komurunu yardimdan getirirdi.
Siz elektrikli kalorifer, ya da elektrikli battaniye gibi seylere yonelin, ya da maddi durumunuzun elverdigi yerde yasayin.
ben vereyim,ihlasın minik ısıtıcıları zehir gibi.Sıfırının fiyatı ne kadar bilemiyorum ama çok da dayanıklılar..
sevde ablacığım,öğrenci yurtları ateşş pahası.
bundan beş sene önce 3.500e kaydolmuştum ben,bu sene öğrendim ki benim 4 kişilik odayı 4.750e vermişler.Dikkat çekerim kişi başı fiyatı bu !
Ki tek lüksü her odada wc olması olan ortalama bir yurttu.
insan ister istemez düşünüyo "ulan 4ümüz de her ay sırf yurda 350 lira veriyoz,ayda eder 1.400...Bi evin ne kadar masrafı olacak ki?Elalem bu parayla ev geçindiriyo çocuk okutuyo" diye =))
bende aynen böyle düşünüp eve çıkanlardandım,oooohhh cebim para gördü:) iki kişi çıktık bi eve ama aylık herşey dahil ev masrafım aldığım devlet kredisini geçmiyodu
*bu arada tabii standartları biraz düşürdük,ilk sayfadaki mesajımda yakındığım üzere=) ama ne kadar ekmek o kadar köfte demişler , mutluydum valla kendi kendime yetmekten...