Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım,pturduğun ilçedeki sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfına gidin,benım eşimde ist çalışıyo o kamuda onlarda veriyor çünkü.
Herkese devlet yurdu çıkmaz çıkarken bize mi sordun gibi cevaplar hiç hoş değil ki bu öğrenci arkadaşımız bana para yardımı yapın demiyor sadece nerelere başvurabiliriz diyor. İnternetten bu adresi buldum sana müsait olduğun bir vakit git umarım yardımcı olurlar .Bartın sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı Kemerköprü Mh. Elmalık Sokak No:3 Bartın Valiliği Zemin Kat
Belediye ya da kaymakamlıkları araştırın kömür yardımı yapılıyor şu sıralar illerde.Öğrencisiniz zaten umarım yardım ederler.
Ev tutmak tek care miydi? Yurt mumkun degil miydi?
Bunlari soruyorum cunku normal evlere yapilan komur yardimiyla ogrenci evi kiyaslanamaz. Yurt vs varken ogrenci olarak ev tutmak lukstur. Ve birinin luks yasamasi icin hicbir kurumun yardim edecegini sanmiyorum. Oyle olsaydi butun ogrenciler eve cikar, komurunu yardimdan getirirdi.
Siz elektrikli kalorifer, ya da elektrikli battaniye gibi seylere yonelin, ya da maddi durumunuzun elverdigi yerde yasayin.
Evet özel yurtlar pahalı ama devlet yurdu 3 aylığı 300 lira belki arttırmışlardır hadi 350 diyelim.
Devlet yurdumu bartında 25bin öğrenci varsa 5bin kişilık yurt yapmıslar sence hangimiz sığcaz![]()
yurtlar pahalı biraz ya 500 fln o yüzden tutmadık ben 150 kıra 30 elektrık 25 su 50 yakında yemeklere veriyorum o kadar..Ah be arkadaşım hiç bi şekilde yurtta kalma olanağın yok muydu ? Ben yurtta kalıyorum ben de sıcaktan ölücem, sauna gibi burası sonuna kadar açıyolar kaloriferleri. Uygun fiyata özel yurtlar da oluyor- 300-400 tl civarı, arkadaşım kalıyor ordan biliyorum. Evin masrafı biter mi? Elektrği, suyu,doğalgazı,yemeği bilmem ne.. Bunlara vereceğiniz para az mı? Keske yurt düsünseydin..
yurtlar pahalı biraz ya 500 fln o yüzden tutmadık ben 150 kıra 30 elektrık 25 su 50 yakında yemeklere veriyorum o kadar..
150 kira , 30 elektrik mi :O arkadaşım nerde yaşıyosunuz siz?
Bu arada şap ne alaka ? Niye böyle bişey yapsınlar ? Saçmalamayın Allah aşkına..
Sorun evde kalmak ya da yurtta kalmak değil bence. Ev bulunurken ısınma olayı düşünülmemiş anladıgım kadarıyla. Güney cephesine bakan, köşe olmayan, ara kat bir daire bakmalıydınız belki de.
Yurtta kalmak ev kadar rahat olmaz haklısınız. Ev çok daha konforlu canın istediği zaman yersin içersin arkadaşın gelir gider. Şap kısmını abartmışsın bence ama. Hepimiz yurtlarda kaldık ben şap etkisi göremedim. Erkek arkadaşım da yurtta kalıyordu üniversitedeyken. Cinsel hayatımızda sorun yaşamadık yani![]()