Sirf bu yuzden barismazdim. Kusura bakma ama karakter yokmus adamdaAyrıldığımız gün başka biriyle sevgili olmuş ve fotoğraf atmıştı.
Sirf bu yuzden barismazdim. Kusura bakma ama karakter yokmus adamda
sonu yine ayrılık olucak bir ilişki keşke tekrar dönmeseydiniz çünkü bu sefer daha agır olabilir.
Öyleyse en kısa zamanda ilişkiye veda etmem gerekiyor çünkü sonunda bir kazık daha gelecek gibi hissediyorum karakterine güvenim gitti.
Vallahi guzel kardesim, bu bugun benzer bir konuya yazdigim ayni icerikli 2. mesaj olacak.
Benzer bir durumda ben de kaldim. Ustelik evlilik yolundaydim, elimde gelinligimle kaldim diyebilirim.
Ne oldu dersen, herif pisman oldu, bana dedi ki sirf senin canini yakmak icin yaptim, baskasina gittim. Seni 2 gunde nasil unutup baskasina kostugumu gorup yan diye, hayat boyu yan diye yaptim dedi. Ben de dedim ki iyi b.k yedin.
Ben bir kere igrendim, yani baskasiyla sosyal medyaya foto koymus, sahte mutluluk pozlari vermis, baska biriyle yatip kalkip murdar olmus biriyle ben yapamam, bu karakterde bir insan degilim. Bu rezilligi, insanlarin bu kadar serefsizlesmesini, arada sevgi olmadan kullan-at yapmacik, samimiyetsiz iliskiler yasamasini ben hayatima dahil edemem. Bir kere igrendim, adam cok pisman oldu ama ben yapamadim.
Arkadaslarim dedi ki, ayriydiniz o zaman, baskasiyla olmus bu aldatma degil vs vs ama ben bir kere igrendim iste. O noktadan sonra kafamda geri donus yolu koptu, bitti.
Kurtul o çocuktan. .
Birgünde bulmadı ya ..
Ya inanmıyorum birebir aynı cümleleri kurdu adam bana. Ben de salak gibi atladım tabii. Ama sonra dank etti.
Bence de sadece ilişki tarihi belki ileridir ama konuşuyolardı kesinlikle.
Bende öyle hissediyorum.. Bir günde bunu sana yapmasi bir yana sonrada gitti o kizi senin icin birakti.. Yani karaktersiz güvenilmez bi insanÖyleyse en kısa zamanda ilişkiye veda etmem gerekiyor çünkü sonunda bir kazık daha gelecek gibi hissediyorum karakterine güvenim gitti.
Kesinlikle dönmezdim. Herseyi geçtim, bedava alısveriş icin kızın duygularıyla oynaması, bu herifin gözümde yok olmasına sebep olurdu. Çocukça şeylerden kavga etmişsiniz ama daha büyük bi çocukluk yapıp "baaak benim sevgilim var taaaammmı" tarzında foto atmak ne ya? Güvenmemekte haklısın
Bende öyle hissediyorum.. Bir günde bunu sana yapmasi bir yana sonrada gitti o kizi senin icin birakti.. Yani karaktersiz güvenilmez bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?