Öğrendiklerimi artık sindiremiyorum.

Ben 21 o 24. 2 ay çok ufak duygularla deneyemez gibi geliyor öyle olsa 1 haftada anlardı anlayacak insan.

ablası öyle bi kadın ya benden de bi şeyler isteyip duruyodu aileden de soğudum.
Arkadaşlarım bi de iyi gidiyosa bırakma diyodu.

Evet kıza da üzülüyorum utanmadan yüzüne demiş.
Tamam 7 yılı Çöpe atmak kolay olmaz belki ama güven duygusu bikere yara aldıysa, onarımı cok zordur. Aileside cok çıkarcıymıs, neresinden tutsak elimizde kalan bi ilişki. Ben yürütemezdim tatlım ama karar senin tabi

Uzulmeni istemem ama adam kendi keyfinde olursa bu hatunla, olmazsa berikiyle kafasinda.

10 yillik iliskisi biten adam bile 1 hafta uzulup sonra etrafina bakinmaya basliyor, aci gercek, erkekler cok rezil.

Biz mi fazla duygusalız bilmiyorum ama ilişkiye saygımdan hareketlerime dikkat ettim bu yaptıklarına rağmen. Hep onlar keyif sürüyor ama.

Ayrılmak isteyince ağlar sızlar mı ? Ne tepki verir çok merak ettim.Bir de yaşı kaç ?

Barışma aşamasında baya ağlayıp peşimden koştu ama iyi giderken bitti deyince napıcak bakalım. 24 yaşında.

Ben 21 o 24. 2 ay çok ufak duygularla deneyemez gibi geliyor öyle olsa 1 haftada anlardı anlayacak insan.

bana göre eğer seni kıskandırmak için olsa bir iki hafta devam eder sonra senden ses olmayınca peşine düşerdi.kıskandırmak için iki ay uzun bir süre.kaldı ki o kıza seni unutamadığını yazmış ama kesin en başta kızın hoşlandığı tarafları olmuştur.sonra zamanla sevemedi.ama aldatma sonuç olarak .bana göre öyle en azından.içinden gelen neyse o kararı ver.

kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bi şeylerden mutlu olmasa 2 ay devam ettiremezdi demek ki çok da mutsuz değildi. Ayrılmak daha iyi olacak yoksa zedeleyecek ilişkiyi.

Bir gün sonra o kızla olması öncesinde aldattığı anlamına geliyor hem de ayan beyan

sevgiliniz siz varken yedek birini bulup durumu bağlamış, ayrılınca da hemen sevgili yapmış. Kıza umut vermese kız zaten unutturcam vs. demez demek ki çocukta ışık görmüş. iki ayda az süre değil. Hani siz ayrıldıktan iki ay sonra birini bulsa böyle bir şey olsa bir iki hafta sürse bu durum biraz normal de bu normal değil.

7 yılın içi boş biliyor musun? dolu dolu geçen gerçekten seven insan 7 yıldır birlikte olduğu kişiden hemen sonra başka biriyle birlikte olmaz tatlım. harcadığınız yılların çokluğuna değil de geçirdiğinizin zamanın ne kadar kaliteli olduğuna bakın derim. ve maziyi şöyle bir aralayın. beraberliğiniz acaba erkek arkadaşınız için bir alışkanlık olabilir mi? bu uzun ilişkiler özellikle de bayanlarda ayrılıkla sonuçlanınca derin izler bırakıyor. şimdi belki bir dönem mutsuz olabilirsin ama en azından bir gerçeği gördün. ömür boyu mutsuz olmaya değmez ayrıl bence de.

foto atmak ne ya? yaslar kac?

Canım senin çıktığın cocuk erkek 'miş kusura bakma ama ADAM degıl adam olan ayrıldığı gun hangi kızı bulup ta derdini anlaticak ta konuşup çıkıcak ta bide foto aticak o seni keklemis gibi sen sen ol boyle aşk i sevgiyi ergen hareketleriyle yasayan insanlardan uzak dur ileride mutsuz evlilik yapmaktansa(mutlu olman imkansız bence boyle biriyle)şimdiden güle güle demek cok daha iyi çünkü boyle çocukça hareketli insandan iste bu güveneceğim tam evlenilcek adam karakteri çıkmaz

Bence uzatmadan kurtul.. ayrilir ayrilmaz masallah hemen birini nasil bulmus? Demek ki irtibattais halihazirda.. aci ama gercek

Ciddi iliskinin orta yerine bir baskasi gelip girince ortada ciddiyet falan kalmaz. Hadi iliski baslarken iki taraf da emin degilken olsa tamam. Ister ayri ol ister küs ol ne farki var başkasına değmiş bir kere o sana sozler veren seviyorum diyen insan. Herkes yasamistir ama herkes sindiremez. Ben de zamanında sindirmeyi denedim ama yok beceremedim. Her gun ölmektense bir kere üzül.

Sende başka birisiyle bir süre birlikte olmayı ve ardından ona dönüp yeniden başlamayı teklif et. Madem ayrılınca mübah sorun olmaması lazım.

canım devam edersen ilerde üzüleceğin bir gerçek gibi duruyor ama sen tekrar başlamışsın şu anda. yani demekki başta öyle çok sert bir yaklaşımın olmamış. bu benim taaaa asırlar önce ilk sevgilimde olmuştu. ayrıldık bir hafta sonra başka kızla çıktığını öğrendim ama o kadar masumdum ki hala beni deli gibi sevdiğinden zerre şüphem yoktu. hatta öbür kıza üzülüyodum inşallah çok bağlanmaz sonra çok üzülmez diye. keza bi iki hafta sonra biz barıştık. o kdar maldım ki kızdan gizlemesini istedim sen soğut kendinden üzülmesin falan dedimsonra biz görüşüyoken yakalandık. kız öğrendi. ayrıldılar tabi. ama hiçbi zaman kıskanmamıştım öbür kızı yada sevgilimin onu sevdiğini hoşlandığını bi an bile düşünmedim. bu olayın üstüne iki yıl daha görüştük ve o her küslükte biriyle görüşmüş.ve ben bunu seneler sonra o beni arayıp "sensiz hayat çok anlamsız herşeyim var artık param işim arabam ama hiçbirinin anlamı yok sensiz. evet ben seni defalarca aldattım başkalarıyla görüştüm ama hiçbiri senin gibi olmadı" dediğinde öğrendim tabi o masum kızdan geriye bir mefta kaldı 10 sene geçince aradan. sana aldattığın aşklarınla mutluluklar didim gitti yoluna..

uzun oldu yine her yorumum gibi ama şu anda affetsen de içine sinse de bu burda kalmayacak her fırsatta tekrarlanacak. istersen hemen ayrılma ama bi süre sıkı denetim altına al gözlemle.. bunlar her gün döner yenmez kafasında erkekler

Evet zaten kızla mutlu değilim ayakları yapsa bile hemen o gün başlayıp sonrasında da 2 ayını mutlu olmadığın birine vermezsin.

Bu konuyu açarken kafamdan geçen düşünceler de aynen bunlardı ya. 7 yıl hikayeymiş ve belki de alışkanlıkla aşkı ayırt edemediğinden geri döndü.

Sevsem bile dediğiniz gibi "evlenilecek adam" kavramını yerle bir ettiğinden devamı olmayacak. İlerde kendimi onla mutlu bi evlilikle hayal ederdim ama şu an çocuğum olmuş, aldatılmış ve baba evine dönmüş şekilde hayal edebiliyorum sadece bunları yaşatacak gibi geliyor

Bence uzatmadan kurtul.. ayrilir ayrilmaz masallah hemen birini nasil bulmus? Demek ki irtibattais halihazirda.. aci ama gercek

Görüşelim dedim dün gece yarın buluşacağız ve söylicem sonunda.

Evet ya midesi bi kere başka birini kabul edebilmiş hemen ben sindiremedim başlarda maalesef diyodum ama mantıklı olan buymuş onu anladım.

Sende başka birisiyle bir süre birlikte olmayı ve ardından ona dönüp yeniden başlamayı teklif et. Madem ayrılınca mübah sorun olmaması lazım.

Bu empatiyi yaptırdım söyledim yani duyunca bile sinir krizi geçirdi bir de ben yaşadım ordan hesap eder artık neden ayrıldığımızı.

ya mallık değil bence siz çok güzel sevmişsiniz de ona yakışmamış şimdi kendi elleriyle yok ettikleri o masum tipleri mumla arıyolar da sanmıyorum bulacaklarını arkadaşlarım yüzünden tereddütte kalmıştım ayrılma şu an iyisiniz diyolardı ama istediğim cevapları burda aldım yapmam gerekenin farkındayım üzerimden yük gitti sanki dönülmez yola girdiğimde üzülsem daha kötü olacaktı.

bencede karaktersiz o kıza da yazık değil mi kullanılmış ve görümcende yüzsüz yada iki yüzlümü desem ,uzak dur bence bırak o aileyi

Güven yoksa iliski de olmaz bana gore, gozum kapali guvenmeliyim bu guveni bosa cikarirsa sürekli kendimi yemektense hatali olan kendini yesin birakirim guvenmedigim insanla isim ne ? Ha bugun ha yarin derken icim içimi yemesinden iyidir ayrilmak. İncelediği yerden koparmazsan birgun bir bakmissin en guclu sandigin yerden kopuvermis.

Ayrildgnz gun resim attigina gore o kizi siz daha ayrilmadan bulmus .onu garantilems ve ayrilmis..o kizida aslinda sizinle aldatmis oluyo pisman olup dönünce.karaktersizligi burdan belli..bseyler kopmus canim araniza bi kiz bi iliski girmis resmen.her zaman o resim gelicek aklina biyere gitsenz onunlada gelmismidr acaba .sana guzel bsey dese ona da aynisini diyomuydu..habire aklinda soru isaretleriyle geziceksn..ayril ve kafani rahatlat..bu is yürümez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…