Öğrendiklerimi artık sindiremiyorum.

Emek verdiysen zor diyebiliyorum sadece... Koskoca 7 yıl.. Ben olsam herhalde bir şans daha verip, tekrar güvenebilmeyi denerdim.. Bu süreçte karar vermeye çalışırdım.

Erkek arkadasin sirf inat ugruna bir kizi kullanacak kadar adi biri. Diger kizdan helallik alsin bence.

Her seferinde aklınıza geliyorsa zaten yürütemezsiniz.
Kendi yolunuza bakın bence.

Her ne olursa olsun.
Ben ayrilirdim.
Bi ara o hataya dgru gittim zaten, uzun surmesine ragmen en son direkten dondum.

Ne saniyosun?
Sence boyle bi iliskiden leyla ile mecnun cikarmi?
Gozum zaten eski gercek asiklari o leyla ile mecnunu aramadida, ama bu cagin leyla mecnunu olma hayalindeyken bi baktim; yok,bizden bi halt olmaz.

Bu kirlenmis iliskiyi birtek ayrilik temizler derim..

Edit: bi aralar o yasadiklarimdan dolayi cok ama cok istedim tekrar guvenmeyi.
Hafizem iyidir( daha dgrusu iyiydi, su an kalbim kulagim bedenim farkli yerlerde, toparlanmam hala tam olarak olmadi).
Ama cok ama cok istedim o aralar balik akilli olmayi. Olmadi, kendimle savastim. Kabuslar gordum agliyarak uyandim.Ve bi soz kazindi bi zaman sonra beynime: kadnlar affeder ama unutmaz, unutamaz. Maalesef. Bu soz beni anlatti, tum olayin ozeti. Ve eger devam etseydimde gelecegimin kahin sozu olucakti. Hayatim zindan olucakti.

Bitti, bin sukur cok sukur bitti. Kirlenmis bi aski temizledim..

Son düzenleme:
bazı şeylerin telafisi olmuyor maalesef...aklınızdan atamazsınız ki.insan bazı şeyleri sindiremiyor işte.hele de sevince ve aldatılınca affetmek çok zor...onu affetseniz bu sefer kendinizi affedemeyeceksiniz.insanın aşkı bir kere kirlenmeye görsün bir daha asla o leke oradan çıkmaz

Emek verdiysen zor diyebiliyorum sadece... Koskoca 7 yıl.. Ben olsam herhalde bir şans daha verip, tekrar güvenebilmeyi denerdim.. Bu süreçte karar vermeye çalışırdım.
açıkçası bunca yıla bunu yapabilen bir insana --güvenmemek-- için hayattaki tüm şansları kullanırdım

Hemen ayrildiginiz gun birini bulup, anlasip sevgili olamayacagina göre muhtemelen aldatildiniz. Sindirebiliyorsaniz devam edin

Herşeyi anladım ama, 1 gün içinde konuşup tanışıp sevgili olamazki bi insan zaten.Yani böyle bişey mümkün olmadığına göre zaten aldatılmışsınız bence

Bence bir ilişki aldattığında değil(erk arkadasın tarafından yazıyorum) aldatıp affedildiğinde bitiyor..aldatan erkeğin en azından hiç değilse biraz vicdanı varsa pişman olur vs..ama aldatılıp affedilen erkeğe freepass vermişsiniz demektir.sucluluk duymadan ilişki boyunca aldatmaya devam eder.karşısındaki kadına birdaha asla saygı da duymaz dolayısıyla siz affettiğinizde bu ilişki bitmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…