Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

Boşansın sonra ne yapmak istiyorsa yapsin. Konuş annenle, meseleyi yok sayarsan yakında kimden olduğunu bilmedigin bi kardeşle karşına cikabilir...

Yardımcı olmaya çalışan beni anlayan herkese teşekkür ederim. Son durumu aktarıp daha fazla tartışma yaşanmadan konun kapatılmasını istiyorum.
Mune

Konuştum,daha doğrusu her şeyi haykırdım yalnızken. KOnuşmasına fırsat vermedim çünkü hiç birşey bunu hajklı çıkarmaz . Aynı evde olmayı kabullenemeyeceğimden evden ayrılıyorum.Kardeşim ve babamın bir şeyden haberi olmayacak başka bir şehirde iş bulduğumu söyleyerek gidicem. Bu sıra da kardeşimin haberi olmadan boşanma davası açıcak sınavdan sonra kardeşimde sadece boşanma olayını bilicek.

Babana demeden önce annenle konuş bence 3. sayfa haberi olmasın Allah korusun sonra pişman olırsun. tehdit et boşansın napıyosa yapsın

aayy hayır be bu kadar ıffetsız bırı cocuguna da zarar verır sonucta yakalanmış...öldürür bile neler okuyoruz....vallla iş bulsun bassın gıtsın evden ne b*k yerse yesınler..

Belki çoğunuz bana kızacak ama ben olsam napardım söyleyeyim;
Nir kere arkadaşımın eşini aldattığını duysam kendi hayatı derim ben yapmam o ayrı arkadaşımdan nefret etmiyoken annemden hiç etmezdim o benim canım kanım. Çünkü ben yapsam aynısını belki döver ağzıma sıçardı ama çocuğum demeye dilim varmıyor o kadın gibi laflar etmezdi. Bende etmem. Önce konuşmaları belgelerim ki inkar etmesin çünkü utanacağı birşey. Sonrada açıkça konuşurum, ben senin kızınım, canınım sorun ne niye böyle bir şey yapıyorsun? Mutsuz musun aşık mı oldun? Bir çözüm yolu buluruz beraber. Ha kızarım sinirlenirim evet

Babana söyleme canm yoksa anneni öldürür gibime geliyor.
Annene bildiğini söyle ve babandan boşanmasını söyle

annene bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyebilirsin ama onun hayatına karışamazsın. o yetişkin bir birey. bir konuşma yap, boşanacaksa boşansın, boşanmazsa da karışma, kendi hayatı.

Aldatan babamiz olsaydi" ah cefakar anam" diye agit yakan biz, simdi babamiz aldatilirken gormezdenmi gelelim? bostan korkulugumu benim babam?

kimi yorumlara hayret ettim
biz demiyor muyuz evladımız bir hata yaparsa da kol kanat gereriz, evladımızdır, atamayız, satamayız
anne için de geçerli değil mi bu ya?
annem ya annem.. tamam dünyanın en kötü şeyini yapmış olabilir ama yok kapı dışarı et, yok fingirdediğin otele git, yok suratına tükürürüm
noluyo? insan arkadaşı böyle bir hata yapsa böyle tepki vermez
annesine nasıl bunları yapabilir? tamam babasını aldatmış, çok kötü, çok iğrenç.. affedilmeyecek bir şey belki de
ama ben anneme karşı böyle vicdansızlık yapamazdım
konuşurdum neden diye sorardım, boşanması için telkinde bulunurdum
ne olursa olsun annem!

babam aynı şeyi yapsa bu onun için de geçerli

Babana söylemeden heryeri yerlebir eder ama annene herşeyi bildiğini söylemelisin babanla araları nasıl acaba istedği sevgi alaka olmayışındanmı tüm olanlar belki bilmediğin şeyler vardır öfkeyle kalkışma

Kk linç ekibi kuruldu.

Annedir bu atsan atılmaz satsan satılmaz, hayır annesinin kötü bişey yapıldığı ortaya çıksa babası bile kızından soğuyacak herkes annası neyse kızıda odur gözüyle bakacak.
Burda anneyi linç edenler bile gerçek hayatta kızınada aynı yaftayı yapıştırmıyacak sanki

Hadi anne kötü ne hali varsa görsün diyorsunuz bari Kızın kendi iyiliği için olayı sesizce anneyle arasında hallet diyeceklerine
Kıza akıl vereceklerine olayı çıkmaza sokuyorlar...

Ve annedir kötü yoldaysada ona yardımcı olmak bizim boynumuzun borcu.
Başkası vurun kahpeye der. ama aile bugünler içindir.
Onu içinde bulunduğu durumdan kimseye duyurmadan çeker kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…