Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

bir an için konudaki "anne" olduğunuzdan şüphe ettim

ayrıca
bence hayat kadınları, evli ve aldatan insanlardan (kadın olsun erkek olsun) daha namuslular

Simdide kizmi suclu oldu kiz ne ycagni sasrmis uslubunuz cok yanlis sizin perdeniz kabul edio ama bzmki kbl etmyo.malesef

Yanlissin ozur dile. cunku gercekten mış gibi yapacaksin ama yapmayacaksin yazdim. sen aklin kesmez gibi bir sey diyince aciklama geregi duymadi. zaten. hadi ozur dile bekliyorum :)

Özür dilerim o zaman

Ayrıca rol olarak bile aldatamam 15 yaşında boyu benden uzun bir oğlum var benim

Baska bir numaradan annene mesaj at anonim bir sekilde, senin ne yaptigini cok iyi biliyorum, ya bosanirsin yada gelip herseyi kocana anlatirim de.. yazik babana ya.. gozu korksun biraz..

Simdide kizmi suclu oldu kiz ne ycagni sasrmis uslubunuz cok yanlis sizin perdeniz kabul edio ama bzmki kbl etmyo.malesef
Benim perdem senin perden yok.
Kimse şu dünyada sütten çıkma ak kaşık değil
Birbirimizede melek ayağı çekmeyelim.
Hepimizin boyu kadar yanlışı var.
Bu kadın ne yapmışsa yapmış. onu yargılayacak kişi biz değiliz.
Hele kızı hiç değil
Ortada durması gerekir.
Mutsuzsa boşanmasını söylesin.
Onun dışında burda yanlış kocaya yapılmış
Ama zaten kötü evlilik çocuklar için boşanmadım demiş kadın.
Burda hata boşanmamış olması.
Onun dışında millete böyle giydirip şeytanın aklına gelmeyeni yapmak bizim milletin adetindendir.
Herkes kendi ayıbına baksın.

Ona biz karar veremeyiz annedi sonucta ama yaptgi cok cok ynls hemde kizi var ya kotu ornek oluyo

Sizin perdeniz yirtilmis bnce :) uykunz gelmis ne dedgnzi.blmyosunz
He he canım
Zaten kim ağzından neyi düşüremiyorsa
Ordan eksiği vardır.
be alıntılama
Başkalarının ayıplarını arayan onları suçlayan, inancın var madem seninde ayıplarının döküldüğü gün geldiğinde kimin ne kadar ayıbı var ozaman görürsün.

Ben hayat kadını şöyledir
Aldatan kadın şöyledir
Şu daha kötüdür demedim.
Onların gıybetini sizler yaparsınız
İnsanlara şu kadar bilmen ne diyeceğinize
Herkes kendi dünyasındaki yanlışlarına baksın.
KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN MASUMU DEĞİLDİR.

Hay çok yaşa tam da bunu anlatmak istedim deminden beri (çocuk olmasaydı tabii)
Bunu bekarken ben de düşünürdüm rol olarak değil hatta eşim beni aldatırsa ben de onu aldatıp yakalanmadan aynı şeyi yaşatmadan boşanmam diyordum ama fikrim değişti 3 senelik evlilikte. Beni aldatırsa herkes yoluna, bir tek ispat edip herşeyi elinden alırım. manevi tazminat falan elimden ne geliyorsa alırım. çünkü biliyorum ki eşimi en çok üzecek şeyler bunlar olur

çok merak ettim, hayırdır?
birşeyleri biriktrip biriktirip
patlamaya mı geldiniz buraya?

e o zaman, açılan bir konuya yorum yapamayacaksak, kimseyi eleştiremeyeceksek, kimse konu açmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…