Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

Benim eşimin durumu yok bende napayım kisasa kisasa dedim di

Bende kesinlikle boşanmaktan yanayım
Bazıları yok boşanırsam çocuklarıma ben bakamam onlara çok düşkünüm der.
Kimse için hayatını mahfetmeye değmez.
Sonra bir yanlış yapsan, kimse dönüpte bizim için boşanmadı demez.
Bahane yaptı der. seni en başta onlar rezil eder.
Bu arada konu sahibi sana tavsiyem senin annenin durumu senide etkiler.
Anasıda şöyle böyle diye başına kakılır her yerde en yakınındaki baban bile sana laf söyler.
Aklın varsa kimseye belli etmeden bu durumu kapat
Annene söyle ya böyle bişey bir daha asla olmayacak yada boşanacaksın..

bir an için konudaki "anne" olduğunuzdan şüphe ettim

ayrıca
bence hayat kadınları, evli ve aldatan insanlardan (kadın olsun erkek olsun) daha namuslular

Namustan bahsedyorsun hayat kadinlarina namuslu diorsun ister kisa ister uzun kafana gore takil

çok merak ettim, hayırdır?
birşeyleri biriktrip biriktirip
patlamaya mı geldiniz buraya?

e o zaman, açılan bir konuya yorum yapamayacaksak, kimseyi eleştiremeyeceksek, kimse konu açmasın
Yok siz biriktirip burda içinizdeki güzel niyetlerinizi(!) kusmaya gelmişsiniz.
Burda maksadımız yorum yapıp eleştirmek değil çözüm bulup yardımcı olmak.
Ama siz eleştirip yorum yazmaya giriyormuşsunuz.
Kimin patlayıp boşalmaya ihtiyacı olduğu yazma niyetlerimizden belli

Evet tabiki boşanılmalı zaten işte çocuğum için boşanmıyorum onlar için sabrediyorum laflarını sarfedenler de gelsin konuyu okusun... sevgi olmayan bir evlilik gitmiyor işte çocuk için elalem için. ..

Anne zaten hatalı ama anneyi bu denli yargılamak çocuğa düşmez bence de.. Kadın erkek toplumumuzda çok eşitmiş gibi davranmaya gerek yok. gerçekçi olalım.

Konu sahibi bence de annesiyle konuşsun , ama "bu kadın" havalarında değil. soğumuş olabilir anlıyorum ama annelik böyle bir hatada silinip atılacak birşey değil.. bu da konu sahibinin tahminimce yaşının küçük olmasından ve olayı yeni öğrenmenin vermiş olduğu şoktan.

Ben ilk defa ünide erkek arkadaşımın abisi karısını aldatıyormus, bir şekilde önümüze çıkmıştı erkek arkadaşım söylemek zorunda kaldı bana , o zaman 3 gün boyunca aldatılan kadın için ağlamıştım (ki ne abisini tanırım ne yengesini)

Olayla gerçek hayatta ilk karşılaşmada insanların tepkileri daha büyük oluyor...

Namustan bahsedyorsun hayat kadinlarina namuslu diorsun ister kisa ister uzun kafana gore takil
Dikkat et hayat bu ne olacağı belli olmaz
Aşşağladığın kadınların durumuna düşme
Hayat kınadıkları ne varsa başına gelmiş insanlarla doludur.
Büyük konuşma

Çok haklısın ama aldatilmak çok acı bir durum ve
Aldatan aldanir demişler

Çocuğum olmasaydı kocam beni aldatsaydi en azından göstermelik aldatirdim aynı acıyı tatsin diye sonra ayrilirdim :)

sana bir ihanet borcum vardıııı ödedim sonunda ağlayarakkk, çoktan haketmiştin bunu üzgünüm berabere bitti bu aşkk

namus dediğiniz şey nedir? bence hayatınızda sadakat sözü verdiğiniz bi adam varken başkasıyla birlikte olmak, yani aldatmak namussuzluktur. iyi görünüp sadık görünüp gizli saklı başka biriyle yatmak namussuzluktur.

bence hayat kadınları, aldatan bir kadından daha namuslu. neden biliyor musunuz? çünkü en azından ne oldukları belli. ne olduğunu ne yaptığını biliyorsun. peki aldatan kadın? kocaya sorsan karısını çok sadık dürüst falan sanıyordur. yalancılık ve aldatmak, hayat kadınlığı yapmaktan daha namussuzca bence.

Söyle annene , mutlaka elinde kanıt olsun.. Basına gelebilecek olumsuz seyler için kendini güvende tutmak adına.. Hatta bir daha buna benzer yada yakın bişey gorursen aranızdakilerin herkesin öğreneceğini falan söyle.. Olur da bişey olursa size karşı iftira atarak kendini temizlemeye kalkmasın ...

baban hiç şüphelenmiyor mu?
nerede kaldığını filan merak etmiyor mu?
üzülmek te de sonuna kadar haklısın.
annenin hayatına karışamazssın diyenleri boşver sen.
siz bir ailesiniz.
aynı çatı altında bir eşi ve çocukları olan bir kadın o.
anne baba ve çocuklar olarak hepimiz birbirimize herşekilde bağlı ve sorumluyuz.
aile birliği bunu gerektirir.
ancak ne şekilde karışabilirsin bu önemli.
direk babana söylemek şu an için yangına körükle gitmek gibi olacaktır.
teyzen filan var mı annenle konuşmakta sana yardımcı olabilecek?
bir büyüğünden yardım istesen.
evet bir hata yapmış annen ama nhayetinde annendir.
herbirinizin en az zararla bu işten çıkabilmeniz önemli.
annene düşen babandan sessiz sedasız ayrılması kendi hayatına bakması.
bu şekilde onursuzca bir hataya düşmüş biran önce telafi etmesi lazım.

offff offff içim sıkılıyor bunları okudukça, bir anne ne kadar kutsaldır benim gözümde, değer mi bi adam için evladını böyle üzmeye...

Aynısı bende de vardı. Daha ortaokulda öğrenmiştim hemde. Ne yapacağımı bilmiyordunm.babama söylemedim. Sonra babam öğrendi kendi. Boşandılar.eğer böyle bişey varsa annenle konuş önce tehdit et. Zaten devam edecektir. Eminim karşısındaki adam da evlidir.bunlara anne demeye bin şahit ister.

Aldatan erkek olunca herkes tepki koyuyor beddualar ahlar havada ucusuyor ama kadınsa hemen hakli bi neden bulunmaya calisiliyor. Aldatma kadın erkek farketmiyor bence Hélède çocuk varsa en çok ta o yaralaniyor. Yarın duyulsa yaptıkları bu bayanın en azından konu sahibi olan kızı zor durumda kalacaktır annesi de böyleydi denecektir. Tabi ki tek suçlu yapan kişidir ancak yaşadığımız toplum öyle değil maalesef etrafında olan herkes kötü etkilenecektir. Mutsuz olmak aldatmayi gerektirmez ve her eşi pasif olan kadında kocasını aldatmaz. Bunlar sadece bahane aldatma kişilikle ilgilidir. Sağlam karektertliyse boşansın ne hali varsa görsün kadın ya da erkek. Etrafindakileri aptal yerine koymak çok acımasızca.

Babam evde hiç bişeyden haberi yok. Ne tepki verir nasıl söylenir bu bilmiyorum ayrıca evde silah var
O kadına nasıl söyleyebilirim bildiğimi beynim durdu resmen hiç bişey düşünemiyorum

Maalesef seni çok iyi anlıyorum.
Benim annem beni alet etmişti böyle bir şeye ve küçücüktüm.
Korkudan kimseye söyleyememiştim o zaman ama hiç unutmadım ve annemden nefret dahi edemiyorum ben

Hepsini okuyamadim yorumlarin ama bence sadece annenize soylemelisiniz.
Niye mi? bi alintinizda gördüm kardesiniz uni sinavina hazirlaniyormus.sonucta onunda hayatinin donum noktası ,bir meslek icin girisimde bulunmasi.
Bu surecte kanitlarla annenize gidin ve bu igrenclige bi son vermesi gerektigini aksi takdirde babaniza soyleyeceginizi soyleyin.
Bir sure gozlemleyin.en azindan kardesinizin sinavi bitene kadar.
Sonra duzelmezse babaniza da soyleyin.
Bu arada evde silah olmasi da cok korkutucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…