- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 41
- Konu Sahibi seheryeli8416
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayrildiktan-hemen-sonra-nisanlanmis.1048346/ eski konum ilgilenen arkadaşlar bilirler.
Pazar kuzenlerle buluşçaz seninle cumartesi buluşalım dedi.amca kızı gelecek uzaktan dedi onunla vakit geçirelim dedi o kızla buluştuğunu öğrendim dün akşam kızın instagramında tanışma tarihi yazıyodu. bir insan nasıl böyle kolay yalan söyleyebilir.ve söylediği yalan kendisi de inanıp karşı tarafı nasıl suçlar. Aklım almıyor. Bu bi hastalıkmı ne. Örnek bi konuşma :
Ben: artık amca kızııylamı buluşçan başka kızlamı bilmiyorum.
O: şimdi yanımda olsan yemiştin kafaya telefonu.ne başka kızı ya
Halbuki kızla buluşmaya gidiyormuş o anda.
Ayrıldıktan bi kaç gün sonra başka bi konuşma
O : ben bu kadar dikkat ediyorum kafamı yerden kaldırmıyorum sen beni neyle suçluyorsun.
Ben:ne demişim ben
O: amca kızıyla mı buluşçan başka kızlamı dedin ya orda soğumaya başladım senden.
Bana bunu dediğinde kızla 2 haftadır falan görüşüyolarmış.
Pazar kuzenlerle buluşçaz seninle cumartesi buluşalım dedi.amca kızı gelecek uzaktan dedi onunla vakit geçirelim dedi o kızla buluştuğunu öğrendim dün akşam kızın instagramında tanışma tarihi yazıyodu. bir insan nasıl böyle kolay yalan söyleyebilir.ve söylediği yalan kendisi de inanıp karşı tarafı nasıl suçlar. Aklım almıyor. Bu bi hastalıkmı ne. Örnek bi konuşma :
Ben: artık amca kızııylamı buluşçan başka kızlamı bilmiyorum.
O: şimdi yanımda olsan yemiştin kafaya telefonu.ne başka kızı ya
Halbuki kızla buluşmaya gidiyormuş o anda.
Ayrıldıktan bi kaç gün sonra başka bi konuşma
O : ben bu kadar dikkat ediyorum kafamı yerden kaldırmıyorum sen beni neyle suçluyorsun.
Ben:ne demişim ben
O: amca kızıyla mı buluşçan başka kızlamı dedin ya orda soğumaya başladım senden.
Bana bunu dediğinde kızla 2 haftadır falan görüşüyolarmış.