öğrenim kredisi e haciz yardım!!

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
arkadaşlar geçen ay tarafıma öğrenim kredimi ödemediğim takdirde haciz geleceğini bildiren bir mektup aldım borçları ödeyeceğim fakat bu haciz işlemi mektup geldikten kaç
gün sonra uygulanır bir bilgisi olan var mı? normalde 2009 yılında başlamam gerekiyordu ödemeye

arkadaşlar geçen ay tarafıma öğrenim kredimi ödemediğim takdirde haciz geleceğini bildiren bir mektup aldım borçları ödeyeceğim fakat bu haciz işlemi mektup geldikten kaç
gün sonra uygulanır bir bilgisi olan var mı? normalde 2009 yılında başlamam gerekiyordu ödemeye

O mektupla vergi dairesine gidiyorsun, sana tebligat veriyorlar ondan sonra işlem başlıyor.

Nereden mi biliyorum bana da geldi :D Gittim vergi dairesine tebligatımı altım, oradaki müdür yardımcısı bir ay icinde ödemen lazım dedi, aşağı yukarı o kadar sürüyormuş süreç, ben de ödedim kurtuldum.

Taksitlendirme de yapılabiliyormuş.

bana da geldi o mektup
size kayıtlı herhangi bir malvarlığında, banka hesaplarında para olduğunda veya kredi kartınızın hesabına el konulur vs. diyordu.
sadece kredi kartım var başka da bişeyim yok.
ben gitmedim vergi dairesine hem ödeyecek durumda da değilim zaten.
nolcak bu durumda, ailemin evine mi gelcek haciz?

ben de aynı durumla karşılaşmıştım . taksitlendirdim ödüyorum (borçların yapılandırıldıgı döneme denk geldım Allah tan):( taksitlendırmede ilk taksıt cok onemliymiş ilkini mutlaka zamanında yatırın..

Son düzenleme:
Ben de aynı durumla karşılaştım taksitlendirdim ödüyorum. Ben öğrenciyken aman mutlaka öğrenim kredisi al, çok az ödüyorsun, taksit miktarı çok komik ödersin kaçırma fırsatı vs. diyenleri bi yakalarsaaammmm :17: eskiden yani kredi miktarını beyaz eşyaya endesklemeden önce ödemek kolaydı. ama şimdi ödemek hakikaten zorluyor insanı. 3 ayda 1000 liranın üzerinde para istiyorlar. ben 3 ayda 1000 lira almadım ki devletten :2: Öğrenciye verilen krediyi bile kazanç kaynağı olarak görüyolar ya pesss. vurun abalıya...

Back
X