- Konu Sahibi fearless_53
-
kıazlar bugün 37.haftam dolayısıyla izne ayrıldım. daha önce 5 hafta çalışabilir raporu almıştım. idare bugün kesinlikle doğum sonrası raporuna çalıştığın haftayı eklet yoksa sıkıntı çıkabiliyor dediler. yani raporu 8+5 şeklinde yazdır dediler. e benim aldığım çalışabilir raporum yeterli olmuyor mu? bir de şu var ben doğumumu başka hastanede yapmayı düşünüyorum. e doğum öncesi raporlarımı o doktor vermedi. şimdi yeni doktora rapora bunu yazdırmak istesem sıkıntı olur mu?
Ben de yarin alacagim ona gore size yazayim bakalim bizim idare ne diyecek...birde ben de dr.değiştirdin.32. Haftada başka bir dr.a gidiyordum simdi başka..şimdiki dr.um doğum izni hesaplaması hakkında bana detayli bilgi verdi..ne öğrenirsem paylasayim inşallah...
kıazlar bugün 37.haftam dolayısıyla izne ayrıldım. daha önce 5 hafta çalışabilir raporu almıştım. idare bugün kesinlikle doğum sonrası raporuna çalıştığın haftayı eklet yoksa sıkıntı çıkabiliyor dediler. yani raporu 8+5 şeklinde yazdır dediler. e benim aldığım çalışabilir raporum yeterli olmuyor mu? bir de şu var ben doğumumu başka hastanede yapmayı düşünüyorum. e doğum öncesi raporlarımı o doktor vermedi. şimdi yeni doktora rapora bunu yazdırmak istesem sıkıntı olur mu?
Bu arada ben konuyu yanlış anladım.doğum yaptıktan sonra 8+5 diye yazdıracağız değil mi?ben de karıştırdım , 37.hafta raporunda belirtmek gerekiyor diye anladım.
arkadaşım ne yaptın doğum izni hakkında konuştun mu doktorunla. benim yeni doktor pek bişey demedi. diğer hastaneden aldığım raporları getir dediler.
merhaba hocam size özel mesaj attım ama ulaşıp ulaşmadığını anlayamadığımdan birde burdan yazmak istedim
bende öğretmenim bu konunuzu okudum çok güzel bir zamana doğumu denk getirmişsiniz
sanırım 2. dönem sonuna kadar ücretli izin aldınız
ben ilk doğumumda acemiliğim dolayısıyla ağustos sonu doğum yaptım doğum öncesi iznim boşa gitti
sizinki gibi yarıyıl tatili sonuna doğum öncesi 3 haftalık iznimi başlatacak şekilde mart ayında bir doğum yapmak istiyorum sonrası 8 hafta artı 5 hafta ile izin ile hazirana kadar izin yapıp sonrası 1 ay için temmuza kadar okula gitmek veya rapor almacağım üzerine 2-3 ay da yaz tatili sayesinde çocuğumla daha fazla ilgilenmiş olacağım
sizinki de bu şekilde oldu sanırım
ama bir türlü hesaplayamadığım hamile kalma zamanı tahminim mayıs ayı ortaları oluyor sizinki ne zaman oldu acaba?
çok teşekkürler
merhabalar,benzer durumu yasadıgım için cevaplamak istedım.benımde tahmını doğum tarıhım 20 mart su anda.ara tatıl basladıgında kısmetse 32. hafta olucak ve ızne ayrılma hakkını elde edecegım.2. dönem basladıgında 2-3 hafta daha calısabılırsem doğum sonrası 8+ 5 hafta izin kullanarak hazıran basına kadar falan ızınlı olucam kısmetse. benım son adet tarıhım hazıran ortasıydı. mayıs ortası olursa sanırım subat olur doğum.
Merhaba ben de öğretmenim 32. Haftam 14 Ocak a denk geliyor milli eğitim sömestr tatilini kabul etmiyor 5 haftayı ertelesem bile 2 haftası tatilde geçtiği için 3 hafta eklenecek dediler sizin nasıl ?
Bizim burda ki MEB in cevabı fiili olarak çalışmadığım için sayılmıyor denildiben bu konuda yetkili birisiyle görüşmedim .benimde 32. haftam 25 ocakta başlıyor. Okulda bir sorayım cevabı yazarım.
Bizim burda ki MEB in cevabı fiili olarak çalışmadığım için sayılmıyor denildi
çok teşekkür ederimmerhabalar,benzer durumu yasadıgım için cevaplamak istedım.benımde tahmını doğum tarıhım 20 mart su anda.ara tatıl basladıgında kısmetse 32. hafta olucak ve ızne ayrılma hakkını elde edecegım.2. dönem basladıgında 2-3 hafta daha calısabılırsem doğum sonrası 8+ 5 hafta izin kullanarak hazıran basına kadar falan ızınlı olucam kısmetse. benım son adet tarıhım hazıran ortasıydı. mayıs ortası olursa sanırım subat olur doğum.
Merhaba ben de öğretmenim 32. Haftam 14 Ocak a denk geliyor milli eğitim sömestr tatilini kabul etmiyor 5 haftayı ertelesem bile 2 haftası tatilde geçtiği için 3 hafta eklenecek dediler sizin nasıl ?
tşklerbizde buna yakın bir durum yaşadık doktor rapor verdi ama sonrasında sıkıntı çıkmasın diye iznimiz yaz izninin içinde kaldı meb e sorduk aleyhimize olduğunu belirtiyorlar
bende sizinle aynı durumdayım..raporumu aldım daha yenı...bırkısmı ara tatıle denk gelıyor..sordum ıdareye sorun olmaz dedıler..gecen yıl bı arkadaşta aynı durumu yaşadı ve sorun olmadı 8+5 şeklinde kullandı raporuuMerhaba ben de öğretmenim 32. Haftam 14 Ocak a denk geliyor milli eğitim sömestr tatilini kabul etmiyor 5 haftayı ertelesem bile 2 haftası tatilde geçtiği için 3 hafta eklenecek dediler sizin nasıl ?
Sanırım ilden ile değişiyorbende sizinle aynı durumdayım..raporumu aldım daha yenı...bırkısmı ara tatıle denk gelıyor..sordum ıdareye sorun olmaz dedıler..gecen yıl bı arkadaşta aynı durumu yaşadı ve sorun olmadı 8+5 şeklinde kullandı raporuu
yaz tatılllerınde sorun olabılıyomuş.doktor tatılde olduğumuz için rapor veremıyobılıyomuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?