öğretmen arkadaşlar,eğitim araştırma merkezi çalışanları veya ortaokul velisi olup bilgisi olanlar

Nooption

Nirvana
Pro Üye
3 Nisan 2014
36.492
149.250
798
arkadaşlar mrb.
eğitim ve araştırma merkezlerinin öğrencilerin evlerine gidip sınavlarda başarılı olması için vs gibi konularda görüşme yaptığını duyan bilen var mı?
bugün büyük oğlum için arandım küçüğünde gösterisi vardı telaşe içinde birazda baştan savmak için p.tesi olsun o zaman dedim .
şimdi aklıma geldi netten araştırdım aradığını söylediği şube tavukçu çıkıyor.
okulu aradım böyle bir çalışmadan haberleri olmadığını söylediler..
gelip bizi soyacaklar mı nedir:KK53: şüpheye düştüm..

Evlere randevu alarak gidip kendilerince bir test yapıp ona göre çocuklara ders kitabı satan yerler duydum ama aradığınız yerin tavukçu çıkması normal gelmedi. Okulla alakalı bir durum da değilse ben olsam yaptırmazdım. Soymaya gelmeseler bile muhtemelen kitap falan satmaya geleceklerdir.

Evlere gelip ne görüşmesi yapacaklar ki? Böyle bir araştırma olsa okulda yapılır topluca tek tek ev gezmezler diye düşünüyorum ama. Bilemeyeceğim yine de.
Not: Hiçbir kategoriye girmiyorum bu arada. :)

Evlere gelip ne görüşmesi yapacaklar ki? Böyle bir araştırma olsa okulda yapılır topluca tek tek ev gezmezler diye düşünüyorum ama. Bilemeyeceğim yine de.
Not: Hiçbir kategoriye girmiyorum bu arada. :)

ya o kadar gürültülü bir ortamdaydım ki sınav başarısı için dedi iyide yaz geldi sene başında yapılması gerekmez mi dedim önümüzdeki sene için dedi şimdi salim kafa düşünce iyice saçma geldi şüpheye düştüm..

Kiz acma kapiyi sakin deliye manyaga, ortalik kotu. Tavukcuymus da bak seni yolmaya geliyorlar besbelli:eek::oha::KK45:

ya bide bu akşama ısrar etti yok dedim müsait değilim yarın dedi yok dedim defansımda iyidir aslında:KK70:
çocuk gösteriye çıkacaktı tam o ara p.tesiye ok dedim..

arkadaşlar mrb.
eğitim ve araştırma merkezlerinin öğrencilerin evlerine gidip sınavlarda başarılı olması için vs gibi konularda görüşme yaptığını duyan bilen var mı?
bugün büyük oğlum için arandım küçüğünde gösterisi vardı telaşe içinde birazda baştan savmak için p.tesi olsun o zaman dedim .
şimdi aklıma geldi netten araştırdım aradığını söylediği şube tavukçu çıkıyor.
okulu aradım böyle bir çalışmadan haberleri olmadığını söylediler..
gelip bizi soyacaklar mı nedir:KK53: şüpheye düştüm..

okulda çalışıyorum. genelde sosyal yardımlaşma dernekleri vs maddi acıdan yetersiz olan ailelere gidiyorlar.genelde yanlarında rehber öğretmen oluyor.yani okulun bilmemesi imkansız.isim adres onlardan alıyorlar.mudur yardımcısıyla görüşün.bilgim yok diyorsa sakın kabul etmeyin aman diyeyim

Peki adresinizi nerden biliyorlarmış?

yok adres bilmiyorlar uzun uzun anlatmak istemedim önce annemi aramışlar o da ben anneannesiyim deyip benim telefonumu vermiş ama o arada kadın ikna etmiş onu bende yapılsın bende bulunayım deyip kendi adresini vermiş..bizim adres değil ama annemin adresi biliyorlar artık..

Eğitimciyim ve eğitim araştırma merkezi diye bir merkez hiç duymadım. Rehberlik araştırma merkezi var o da okulların yönlendirmesiyle özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarla ilgilenir. Böyle bir şey yapacak olsa bile okulun haberi olmalı, sizi de okul bilgilendirmeli.
Onun dışında biz öğretmen olarak veli ziyareti yaparız ama bunu da genelde ya öğrenci aracılığıyla ya da veliyi bizzat arayarak kararlaştırırız. Zaten veli ziyaretini de çok önemli bir sorun olmadıkça yıl sonu yapmayız.
Bilmediğim başka bir resmî durum varsa meslektaşlarım aydınlatsın beni de.
Bence arkadaşların dediği gibi kitap veya etüt merkezi reklamı yapmak için geliyorlardır.

yok adres bilmiyorlar uzun uzun anlatmak istemedim önce annemi aramışlar o da ben anneannesiyim deyip benim telefonumu vermiş ama o arada kadın ikna etmiş onu bende yapılsın bende bulunayım deyip kendi adresini vermiş..bizim adres değil ama annemin adresi biliyorlar artık..
Hemen polisi arayın kesinlikle belliki dolandırıcılar.

Back
X