öğretmen arkadaşlar,eğitim araştırma merkezi çalışanları veya ortaokul velisi olup bilgisi olanlar

Eğitimciyim ve eğitim araştırma merkezi diye bir merkez hiç duymadım. Rehberlik araştırma merkezi var o da okulların yönlendirmesiyle özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarla ilgilenir. Böyle bir şey yapacak olsa bile okulun haberi olmalı, sizi de okul bilgilendirmeli.
Onun dışında biz öğretmen olarak veli ziyareti yaparız ama bunu da genelde ya öğrenci aracılığıyla ya da veliyi bizzat arayarak kararlaştırırız. Zaten veli ziyaretini de çok önemli bir sorun olmadıkça yıl sonu yapmayız.
Bilmediğim başka bir resmî durum varsa meslektaşlarım aydınlatsın beni de.
Bence arkadaşların dediği gibi kitap veya etüt merkezi reklamı yapmak için geliyorlardır.

valla bende duymamıştım eve gelince netten baktım ilçe ilçe şubeleri var ama işte arayınca tavukçu çıkıyor..

Bende ortaokulda ogrettmenim boyle bir calisma duymadim ama anladigim kadariyla kitap veya internet uzerinden konu anlatim satisi yapabilirler.bi yakinima arayip gelmislerdi kabul etmeyin bence de

arkadaşlar mrb.
eğitim ve araştırma merkezlerinin öğrencilerin evlerine gidip sınavlarda başarılı olması için vs gibi konularda görüşme yaptığını duyan bilen var mı?
bugün büyük oğlum için arandım küçüğünde gösterisi vardı telaşe içinde birazda baştan savmak için p.tesi olsun o zaman dedim .
şimdi aklıma geldi netten araştırdım aradığını söylediği şube tavukçu çıkıyor.
okulu aradım böyle bir çalışmadan haberleri olmadığını söylediler..
gelip bizi soyacaklar mı nedir:KK53: şüpheye düştüm..
Mesaj net gibi canım,tavuk ve yolmak birşeyler çagrıştırıyor sanki:eek:

Benım branşım degil ama okulda rehber öğretmen bıkac öğrenci ziyareti yapmıştı onlarda sorunlu tiplerdı mudur yard. Birlikte donem ortası falan dı dönem sonu olmuş butun öğretmenler dosya rapor not ne varsa teslim etmişler bu saatten sonra olmaz ziyaret falan aman dikkat edin Allah korusun kötü niyetli insanlardan

Back
X