• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen arkadaslara soruyorum

Müdür bir gerçekce sunmuyor mu? Bizim okul ikili eğitim. Onun için sabahçı grup bizimle başlıyor 12 ye kadar sonrasında öğlenci grup. Okulunuz tam gün değilse bu şekilde şube nasıl bulacak. Tam gün olan okul saatini vermiş size. Tam gün okullarda böyle. Kesinlikle millî eğitime gidin müdür sizi korkutmuş. Tam gün olmasa da tam gün gibi kafasına göre saat verdiği için onun başı derde girer. Milli eğitim sizin ekmeğinizi vermiyor ki onunkini veriyor. Size mi soruşturma açacak ona açacak. Ben sadece şunda emin olmadığım için tam olarak o zora girer diyemiyor. İkili de olsa tam gün saati yapma yetkisi var mı yok mu? Eğer yoksa kendi kafasına göre saat veriyorsa dediğim gibi o soruşturma yer size hiçbir şey olmaz. Öyle müdürün dediği olur olayı da yok milli eğitime toplu bir şekilde giderseniz çokta güzel sızın dediğiniz olur.
Kalabalık değilse peki?

Keiyf için saat istenebilir derseniz bu cevabı alırsınız.
Nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum, uğraşıyor musunuz böyle anlamak için?
İnsanın morali bozulmaz mı?
Bir saat verilmiş o saate göre paşa gönlü nasıl isterse plan yapmış, saat değişmiş, morali bozulmuş.
Neden bu kadar katılık?
Okulun saati değişmeyecek, konu sahibi nereye giderse gitsin sonuç almayacak, öyle gerekmiş ki saat değişmiş.
E üzülemez mi ya hu yasak mı?

Bir saat verilmiş o saate göre paşa gönlü nasıl isterse plan yapmış, saat değişmiş, morali bozulmuş.
Neden bu kadar katılık?
Okulun saati değişmeyecek, konu sahibi nereye giderse gitsin sonuç almayacak, öyle gerekmiş ki saat değişmiş.
Üzülmek başka, şikayet için oraya buraya gitmek başka.

Neden bu kadar katılık?
Uğraşma arkadaşım böyleleri anlamaz sadece muhalefet olsunlar nasıl olursa olsun

1 haftadir calismayan anne statusundeyim.Aksm 21.00 da isiklari kapatiyorm hala, haydi herkes yatagina diyorm valla.Benim 21.00 dan sonra ortada dolanan cocuk gormeye tahammulum yok😅
Gec yatiran analar siz sinir olmuyo musunuz ya?
Bak şimdi bu saate kaldık diye bağırış çağırış odasına gönderdim oğlanı 😂birazdan gidip kontrol edeceğim. Benimle beraber mi oturacak,oldu iki de bira açalım bari oldu olacak karşılıklı.
Gece oturan çocuğa tahammülüm yok. Sabah / gündüz gözüne uyuyana da tahammülüm yok.

Tamam bacım senin çocuğun 9 da yatsın çokça gelişsin..benim ki 11 de yatacak sen kafana takma böyle şeyleri..psikolojin felan bozulur sonra
Aman bana ne istersen sabaha kadar oturun. Senin psikolojin böyle taka taka bozuldu heralde. Gerçi pek de çocuğu takmisa benzemiyorsun ama neyse. Geçmiş olsun. Psikologa git.

Benim çocuklar sadece 1 kere 11 gibi uyandılar. O zaman da ben gidip gelip baktım. E alışık değilim tabi yadırgadım 😂

Ya valla değil 11, 7 bile olsa razıyım
Ramazanda bir aksam misafir vardı. 12 gibi uyudular. Dedik artık 7 ye kadar uyurlar. Geç uyanma anlayışı mi bu 😄😄😄😄Saat beşte kalktı manyaklar. İki gün tekrar uyku düzeni ile uğrastim.

en geç saat altıda hepsi bizim tepemizde 😆😆😆 ben bazen koltukta filan uyuyakalıyorum yorgunluktan. Bazen onlar uyuyakalıyor.

Herkes ayni olmak zorundami hanımlar benim düzenim böyle benim çocuğum 11 de yatıyor 10 da 11 de kalkıyor
İyi o zaman ilkokul da falan da sabahçı olurlarsa okula göndermezsiniz. Öğretmene de benimkiler geç kalkıyor yapacak bir şey yok dersiniz🤷

İyi o zaman ilkokul da falan da sabahçı olurlarsa okula göndermezsiniz. Öğretmene de benimkiler geç kalkıyor yapacak bir şey yok dersiniz🤷
Ya bi saçmalamadan yorum yapamiyormusunuz hanımefendi insan gibi bize deselerdi saatler 9 14 arası olacak diye bizde ona göre işimizi ayarlasaydik anlayabiliyormusunuz konumuz bu konu benim çocuğumun yattigi saat değil anlıyorsunuz degilmi biraz kafa yorarsaniz anlayacaginiza eminim

Back
X