• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen arkadaslara soruyorum

1 haftadir calismayan anne statusundeyim.Aksm 21.00 da isiklari kapatiyorm hala, haydi herkes yatagina diyorm valla.Benim 21.00 dan sonra ortada dolanan cocuk gormeye tahammulum yok😅
Gec yatiran analar siz sinir olmuyo musunuz ya?
Benim bi arkadaş öyle. Sinir oluyor ama yine de gece geç saatlere kadar oynuyorlar çocuklar. Çünkü sabah erken kalkmak zor geliyormuş 🤷🏻‍♀️

Yani burada neden herkes kendi anneligini mukemmellestirip konu sahibini yermis anlamadım. Kadın öğlenci olacaklar diye plan yapmış, ona göre gidip bir kursa yazılmış. Eğer baştan saatler belli olsaydı o da gidip ona göre bir kursa yazılırdı. Komşu Ayşe teyzenin gününe katılacağım demiyor ki eğitim alacağım diyor. Bence okul son dk haber vermekle hatalı siz sikayetinizi yapın.
Kendi adima annelikde mukemmellik diye bisey yok.Annesin diye avatar degilsin.Bi yani tam yapsan otekisi daginik kalir.Ama bi cocugun duzeni olmali.11 e kadar uyuyolar diye bi aciklama olamaz.Uyumuyacak ozman 😅Yarin ilk okula basladiginda ne olacak?Mebe durun benimkiler uyuyo oglene kadar mi diyecek?Onu duzeltmesi lazim.

Kendi adima annelikde mukemmellik diye bisey yok.Annesin diye avatar degilsin.Bi yani tam yapsan otekisi daginik kalir.Ama bi cocugun duzeni olmali.11 e kadar uyuyolar diye bi aciklama olamaz.Uyumuyacak ozman 😅Yarin ilk okula basladiginda ne olacak?Mebe durun benimkiler uyuyo oglene kadar mi diyecek?Onu duzeltmesi lazim.
Öğlenci okula kayıt yaptırır 😂

Öğlenci okula kayıt yaptırır 😂
Ben bu sene basvurdm kizim 2019 lu oldigu icin cikmadi devlet kresi ..Formu doldurdm mudur yardimcisi bana israrla sadece sabahci grupta yer var diyor.Tmm diyrm daha iyi.Yok bilin de diyor kadin😅Ben sasirmistm sabahci grup neden istenmeyen gelin gibi diye🙆Demek bundanmis.Bana da ogleci zor gelir,benimki 7 de uyaniyo 5 saat oyalamism evde,tam ogle uykusuna yatcak ,kalk giyin okula gotur falan 😁

Arkadaşlar kızım ve oğlumu anaokulana verdim kayıt yaptırırken dedilerki saat 12 ile 17 arası olacak tamam dedim böylesi işime gelir çok iyi olur bu bir hafta alıştırma haftasında aynen bu şekilde 12 de gitti cocuklar bu aksam whatsaap gruptan söyle bi mesaj attı müdür saatlerimiz 9 ile 14 arası olacak diye haliyle herkes itiraz etti okulda suan en az 140 öğrenci var ve nerdeyse velilerin hepsi itiraz ediyor müdür kesinlikle degismeyecegini söylüyor bizde milliegitime gideceğimizi söyledik müdür tehditvari bir şekilde gitmeyin başınız derde girer dedi..milliegitime gittiğimiz takdirde velilerin dediğimi olur müdürün istediğimi boşuna mı uğraşıyoruz
Yani öğretmenlerin tüm günü gidiyordur diğer türlü, biz de erkenden başlasın bitsin diye hep saatleri seçiyoruz. Size iyi oluyor olabilir o saatler çalışıyorsanız ancak anaokulu bakıcı yeri değil, eğitim alanı. O yüzden sabah saatleri daha çok tercih ediliyor hep. Biz arada saat değişini hep yaparız ve hiçbir velimiz karşı çıkmadı şu ana kadar, milli eğitim de yönetici müdür olduğu için onun dediklerini göz önünde tutacaktır. Genelde milli eğitim velilerin isteklerinin arkasında somut bir gerekçe varsa işleme alır. Biz öyle istiyoruz, çalışan annelere daha rahat olur gibi ifadeleri ciddiye alacaklarını sanmam. Okul saati seçimi vs. Veli toplantısında değil zümre toplantısında belirlenir, velilerin isteklerinin dikkate alınması da gerekir tabi ancak seçim müdür ve öğretmenler toplantısında yapılır. Hele ki çalışmıyorsanız bence çocuğunuz için de erken saatler daha faydalı, tüm günü okulda güder diğer türlü. Şimdi erkenden kalkacak eğitimini alacak ödevini yapacak ve oyun için tüm günü kalacak yine de, 5ten sonra ödev yap zaten oyuna günü yaşamaya vakti kalmaz çocuğun…

e ben çalışıyorsunuz sandım çalışmıyormuşsunuzda… çocuklar da 11de kalkıyormuş. Biraz keyfi olmuş sizin istek, tekrar hatırlatayım o yüzden anaokulu bakıcı yeri değil. Çocuklar da en geç 9da kalksın çok zorlanırlar hayatta böyle…

Yani burada neden herkes kendi anneligini mukemmellestirip konu sahibini yermis anlamadım. Kadın öğlenci olacaklar diye plan yapmış, ona göre gidip bir kursa yazılmış. Eğer baştan saatler belli olsaydı o da gidip ona göre bir kursa yazılırdı. Komşu Ayşe teyzenin gününe katılacağım demiyor ki eğitim alacağım diyor. Bence okul son dk haber vermekle hatalı siz sikayetinizi yapın.
Kimse anneliğim mükemmel demedi. Çocukların 9 da uyuması gerektiğini bilmek için mükemmel anne olmaya gerek yok. Koskoca okul velilerin isteğine göre saat değiştirecek değil, okulun planı değişmiş olabilir. Hepimiz çocuk büyütüyoruz, planlarımızı biz okula gore yapıyoruz, okul bize göre değil.

Ben de hak verdim o konuda.
Tamamen keyfi de olabilir ayrıca, kurs olmaz da güne katılacak olur.
Ben 3-4 yıl kendimi kısıtladım, bu sene öğleci olsun da kendime vakit ayırayım deme hakkı neden olmasın insanın.
Tam gün verirken sorun yok da öğleci yapınca mı sorun var.
Bence gayet moral bozucu.
Ama devlet okulu, yapacak pek bir şey yok, şartlar değişebiliyor.

Ben de hak verdim o konuda.
Tamamen keyfi de olabilir ayrıca, kurs olmaz da güne katılacak olur.
Ben 3-4 yıl kendimi kısıtladım, bu sene öğleci olsun da kendime vakit ayırayım deme hakkı neden olmasın insanın.
Tam gün verirken sorun yok da öğleci yapınca mı sorun var.
Bence gayet moral bozucu.
Ama devlet okulu, yapacak pek bir şey yok, şartlar değişebiliyor.
Tamam, her velinin keyfine göre okul saati değişsin.

Bir bilgim yok ama karar böyle alınmışsa böyle olur.meb 'in, veliler saatten memnun değil,müdür bey saatleri değiştirmeyin diyeceğini sanmıyorum ama yanii herşey olabilir.sonucta iki türlü de 5 saat gidecekler .ne fark ediyor?neden illa 12-17 arası olmali

9-14 çok gün ortası. Çalışmıyor olsa bile tam bir yere gittiğinde sıkıntı. 12-17 ben de tercih ederdim.

Kusura bakmayın ama bir çocuk da 11'e kadar yatmasın yahu.. 9-2 gayet makul. Sabahçı olsa ne yapacak 3. Sınıfta? 7:30'da okul başlıyor. Öğretmenler açısından bakarsanız, herkes evine 2'de gidecekken neden 5'de gitsin ki?😀 okulun saatlerine veliler karar veremiyor maalesef. Başka bir anaokuluna yazdırabilirsiniz. Başta belirlenseydi iyi olurdu ama belli ki sonradan karar alınmış.

Şaka gibisiniz kursunuza ve çocuğunuz kalkma saatine göre okul giriş çıkışı belirlenmez. Okul öncesi 9:00-14:00 arasıdır tam gün ve ikili eğitim yoksa
Şaka gibi bi durum yok ortada geçen sene nasıl gittilerse aynı şekilde olacak dendi şaka gibi olan herkesin mağdur edilmesi

Ben bu sene basvurdm kizim 2019 lu oldigu icin cikmadi devlet kresi ..Formu doldurdm mudur yardimcisi bana israrla sadece sabahci grupta yer var diyor.Tmm diyrm daha iyi.Yok bilin de diyor kadin😅Ben sasirmistm sabahci grup neden istenmeyen gelin gibi diye🙆Demek bundanmis.Bana da ogleci zor gelir,benimki 7 de uyaniyo 5 saat oyalamism evde,tam ogle uykusuna yatcak ,kalk giyin okula gotur falan 😁
Erkenci olmak iyidir. Bebe yorulup gelir birde uyutursun oh mis🤩 Tek kötü yanı kışın karanlık oluyor 8 de başlıyorsa.

Kadin kadının en büyük düşmanı çünkü..pzt müdürün yanına gidecek veliler suan bir iki kişi hariç herkes şikayetçi bu durumdan eğer müdür ikna olmazsa milli egitime gidilecek

Back
X