• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen arkadaslara soruyorum

Çocuklar nasıl 11 e kadar uyuyor ? Benimkiler 7 ye varmadan ayakta.

Çalisan kadınlar çalışmalarına rağmen çocukların, okullarına, kurslarına göre bütün hayatlarıni planlarken ev hanımlarının topyekûn itiraz etmesi de tam kolaycilik.
Aynen ya 24 aylik krese gitti gecen sene kizim,7 de yollara dokuldu 2 yasinda bebem.Tam gun kres bide.Bizimkiler cocuk degil herhlde😅

Olabilir evet.
Ben olsam çocuk erkenden kalksın gitsin isterim,kafası daha iyi çalışır sabahları. Zinde olur. Öğleden sonraya aktivite için zaman kalır.

Sanırım bu dunyadan değilim.
Kac tanesi evde cocukla aktivite yapiyor orasi tartisilir tabi😅Muge apla sabahtan mi ogleden sonra mi?Onla alakasi olabilir djdkdkdk

Valla bu okul saatleri çok garip. Benim oğlanında 8.30-14.10.
Benim mesaim 8-17 . Bari birine uysa. Artık herkes çalışıyor. Sabah 8 olsa en azından.

1 haftadir calismayan anne statusundeyim.Aksm 21.00 da isiklari kapatiyorm hala, haydi herkes yatagina diyorm valla.Benim 21.00 dan sonra ortada dolanan cocuk gormeye tahammulum yok😅
Gec yatiran analar siz sinir olmuyo musunuz ya?
Saat 9 u geçmez bizimde. Büyük olan artık bazen 10 a kadar durmak istiyor tatillerde ama sızıp kalıyor 🤣

1 haftadir calismayan anne statusundeyim.Aksm 21.00 da isiklari kapatiyorm hala, haydi herkes yatagina diyorm valla.Benim 21.00 dan sonra ortada dolanan cocuk gormeye tahammulum yok😅
Gec yatiran analar siz sinir olmuyo musunuz ya?
Bak gerçekten bu böyle.
Benim için çocuğun gelişimi 2.planda, ben kendim için erken yatırıyorum, akşam saatleri kesinlikle kendimde olmuyorum çünkü.
Geç yatıranlar nasıl yapıyor bunu hep merak ettim.
Yazın kaydı gitti saatler mesela, akşamları hiç yaşamamışım gibi hissediyorum.

mem e gitti diye kimsenin başı derde girmez hele böyle bir konudan. ancak saatler belirlenirken birçok etmen göz önüne alınır. müdürün dediği saatler devam eder muhtemelen ama denemeden bilemezsiniz

Arkadaşlar kızım ve oğlumu anaokulana verdim kayıt yaptırırken dedilerki saat 12 ile 17 arası olacak tamam dedim böylesi işime gelir çok iyi olur bu bir hafta alıştırma haftasında aynen bu şekilde 12 de gitti cocuklar bu aksam whatsaap gruptan söyle bi mesaj attı müdür saatlerimiz 9 ile 14 arası olacak diye haliyle herkes itiraz etti okulda suan en az 140 öğrenci var ve nerdeyse velilerin hepsi itiraz ediyor müdür kesinlikle degismeyecegini söylüyor bizde milliegitime gideceğimizi söyledik müdür tehditvari bir şekilde gitmeyin başınız derde girer dedi..milliegitime gittiğimiz takdirde velilerin dediğimi olur müdürün istediğimi boşuna mı uğraşıyoruz
Müdür bir gerçekce sunmuyor mu? Bizim okul ikili eğitim. Onun için sabahçı grup bizimle başlıyor 12 ye kadar sonrasında öğlenci grup. Okulunuz tam gün değilse bu şekilde şube nasıl bulacak. Tam gün olan okul saatini vermiş size. Tam gün okullarda böyle. Kesinlikle millî eğitime gidin müdür sizi korkutmuş. Tam gün olmasa da tam gün gibi kafasına göre saat verdiği için onun başı derde girer. Milli eğitim sizin ekmeğinizi vermiyor ki onunkini veriyor. Size mi soruşturma açacak ona açacak. Ben sadece şunda emin olmadığım için tam olarak o zora girer diyemiyor. İkili de olsa tam gün saati yapma yetkisi var mı yok mu? Eğer yoksa kendi kafasına göre saat veriyorsa dediğim gibi o soruşturma yer size hiçbir şey olmaz. Öyle müdürün dediği olur olayı da yok milli eğitime toplu bir şekilde giderseniz çokta güzel sızın dediğiniz olur.

Hayatımda 12-17 arası çalışan anaokulu görmedim.
Şöyle şimdi bu bir devlet okulu bünyesindeyse olur. Bizim okul öyle. Sabahçı ve öğlenci grup var. 12.20 17.10 öğleden sonra grubun saati. İlkokul giriş çıkışı onlar içinde geçerli. Ama şu var. İlk dönem sabahçı olan grup ikinci dönem öğlen oluyor. Öğlen başlayan grup sabaha dönüyor. Çocuklar küçük olduğu için dönüşüm var. Burda sanki sabah hiç eğitim öğretim yok direkt 12 17 den tam güne dönmüş gibi bahsediliyor orasını anlamadım.

Arkadaşlar kızım ve oğlumu anaokulana verdim kayıt yaptırırken dedilerki saat 12 ile 17 arası olacak tamam dedim böylesi işime gelir çok iyi olur bu bir hafta alıştırma haftasında aynen bu şekilde 12 de gitti cocuklar bu aksam whatsaap gruptan söyle bi mesaj attı müdür saatlerimiz 9 ile 14 arası olacak diye haliyle herkes itiraz etti okulda suan en az 140 öğrenci var ve nerdeyse velilerin hepsi itiraz ediyor müdür kesinlikle degismeyecegini söylüyor bizde milliegitime gideceğimizi söyledik müdür tehditvari bir şekilde gitmeyin başınız derde girer dedi..milliegitime gittiğimiz takdirde velilerin dediğimi olur müdürün istediğimi boşuna mı uğraşıyoruz
Şaka gibisiniz kursunuza ve çocuğunuz kalkma saatine göre okul giriş çıkışı belirlenmez. Okul öncesi 9:00-14:00 arasıdır tam gün ve ikili eğitim yoksa

Başınızın derde gireceği bir durum yok. Bir kaç veli milli eğitime gidip saatler uygun olduğu için çocuğunuzu o okula yazdirdiginizi şu an mağdur olduğunuzu söyleyin. Şansınızı denemiş olursunuz.

Bizim okulda saatlere müdür kendisi karar vermiyor, toplantıda öğretmenlerin ortak kararı olacak şekilde belirlenir. Bizim okul 9-2 1 saat önce sonra olacak şekilde esneyebilir ama sizin saatler çok değişmiş. Belki milli eğitim tam gün olsun demiştir oradan gelmiştir emir

Benim gibi 18 aylık bebesi olan bir Kadın bile amaaannn zaten 7 de ayaktalar diyip sabahçı yapıyorsa sizler de bir zahmet bana eşlik edin 🥹🥺

Bak gerçekten bu böyle.
Benim için çocuğun gelişimi 2.planda, ben kendim için erken yatırıyorum, akşam saatleri kesinlikle kendimde olmuyorum çünkü.
Geç yatıranlar nasıl yapıyor bunu hep merak ettim.
Yazın kaydı gitti saatler mesela, akşamları hiç yaşamamışım gibi hissediyorum.
Benim kiz 3 yasinda biz tv bile acmadik yaninda.Tableti falan yok oyle.Ben yarim gun calisiyordum gecen aya kadr kres donusu 17.00 den 21.00 e kadar sadece yemek molasinda oturuyordm.Onun disinda hep oyun,evcilik oyna,ogretmencilik oyna.Yani 21.00 da uyusun bi zahmet bu da can😅Kafam goturmuyor valla🙆

Yani burada neden herkes kendi anneligini mukemmellestirip konu sahibini yermis anlamadım. Kadın öğlenci olacaklar diye plan yapmış, ona göre gidip bir kursa yazılmış. Eğer baştan saatler belli olsaydı o da gidip ona göre bir kursa yazılırdı. Komşu Ayşe teyzenin gününe katılacağım demiyor ki eğitim alacağım diyor. Bence okul son dk haber vermekle hatalı siz sikayetinizi yapın.

Çocuğunuzun okulu daha önemli ama.
Bir de çocuklar 11e kadar nasıl uyur? Öyle düzen de olmaz ,çocukların erken kalkıp okula gitmesi daha iyi. Erken yatırıp erken kaldırın. 11e kadar uyuyan çocuk mu olur muş,ne kadar yanlış
Birşey yedirip içirmiyorlar. Açlıktan uyuyorlar ve gece 2 ye kadar oturtuyorlar çocukları.

Back
X