- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Pek cok ögretmen inanıyor hanımefendi.bir kişinin yaptıgını bütün bir meslek grubuna mal edemezsiniz.hele ki ilkokul 3 e kadar ve anasinıfı seviyesi genellikle dogruyu söyler.bunu her ögretmen bilir. öyle uzaktan bilmeden etmeden konuşmayın lütfen.amacım yargılamak degil demişsiniz ama bal gibi önyargı bu.öğrencilerine inanan öğretmenler varmı acaba gerçekten merak ediyorum ben karşılaşmadım yargılamak falan değil amacım
kolay yol mu sorunlardan kaçmak için bilmiyorum ama inanana rastlamadım.
Bimer eğitim bakanlığıyla aynı seymi eşim eğitim bakanlığına mesaj attım dedi ama farklı bir kurumsa oraya da şikayet edelim geçen seneden beri sınıftan ayrılan kişi yaşıyor fazlalaşıyor hala umrunda değil hanım Efendi'nin ve ilçede yaşıyoruz burda iyi diye bilinen okullardan birinde okulda sınıf değişikligi yaptirmiyorlar daha doğrusu diğer öğretmenler istemiyor sanırımeğer müdürle ya da öğretmenle uğraşmak istemiyorsanız direk 147 yi arayın ya da bimere yazın durumu izah edin.mümkünse sınıf yada okul değiştirin bence cok cok hassas bir konu ben ne sınıfımda ne okulumda böyle bir konuda müsamaa göstermem
yok farklılar bimer direk başbakanlık hemen araştırırlar. Eğitim bakanlığıda yeterlidir bi süre bakın olmazsa bimere yazarsınız ama en hızlısı 147 ydi sanırım. Özel okul mu? Devlet okulunda öyle kafasına göre istemiyorum diye birşey yok. Birde çocuğunuz açısından çok şanslısınız maşaallah kendini ifade etmiş AllahtanBimer eğitim bakanlığıyla aynı seymi eşim eğitim bakanlığına mesaj attım dedi ama farklı bir kurumsa oraya da şikayet edelim geçen seneden beri sınıftan ayrılan kişi yaşıyor fazlalaşıyor hala umrunda değil hanım Efendi'nin ve ilçede yaşıyoruz burda iyi diye bilinen okullardan birinde okulda sınıf değişikligi yaptirmiyorlar daha doğrusu diğer öğretmenler istemiyor sanırım
Evet kendini ifade ediyor Allah'tan ama sormadan söylemedi işte ne kadar tambihlesemde çocuk bir saniye elimizi cekmemeliyiz üstlerindenyok farklılar bimer direk başbakanlık hemen araştırırlar. Eğitim bakanlığıda yeterlidir bi süre bakın olmazsa bimere yazarsınız ama en hızlısı 147 ydi sanırım. Özel okul mu? Devlet okulunda öyle kafasına göre istemiyorum diye birşey yok. Birde çocuğunuz açısından çok şanslısınız maşaallah kendini ifade etmiş Allahtan
Teşekkürler beni anladığıniz için inanın benide en çok bu durum üzdü ve benim çocuğum yarın o sınıfa gidicek tekrar...Öğretmen sizin şikayetiniz üzerine illaki daha sonra geçmişi açıp bakmıştır ama ben baktım kötü birşey yoktu diyebilirdi sizlerin çocuklarını suçlamak yerine. Ya da çocuk bilgisayarı iyi biliyorsa görüntüleri açtıktan sonra kendisi de geçmişi silmiş olabilir, haliyle öğretmen de bu yüzden inanmıyor olabilir. Ben burada öğretmenin sizin çocuklarınız yalancı , dedikoducu demesine takıldım en çok. Bu nasıl bir kindir küçücük çocuklara karşı anlamış değilim. Ben lisede çalışıyorum velilere ara karne dağıtırken sınıfta kalmak üzere olan öğrenci için bile önce iyi yanlarından bahsedip sonra düzeltmesi gereken durumlarını konuşuyorum. Karşımızdaki ne olursa olsun insan sonuçta. 2. Sınıf öğrencisinin velisine çocuğuyla ilgili böyle şeyler demek, üzmek çok acı.
o zaman bizim okulun sıkıntısı buPek cok ögretmen inanıyor hanımefendi.bir kişinin yaptıgını bütün bir meslek grubuna mal edemezsiniz.hele ki ilkokul 3 e kadar ve anasinıfı seviyesi genellikle dogruyu söyler.bunu her ögretmen bilir. öyle uzaktan bilmeden etmeden konuşmayın lütfen.amacım yargılamak degil demişsiniz ama bal gibi önyargı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?