Öğretmen çocuklarımıza inanmiyor

Yasaklı siteleri açma programları var.Ve bildiğim kadarıyla bu programlar indirebiliyor.Meb kalkanı yok bu sitelerde.Belki çocuklar bu programı indirip bakıyorlardır.
Ayrıca bu tarz yerlere bakmasalar bile bilgisayarı bozarlar vs. diye bilgisayarın tenefüste açık olmaması lazım.

Kesinlikle şikayet edin. Elinizden geleni yapın. Okulda öğretmenlik yapan arkadaşım bana bir olay anlattı kanım dondu. 5.sınıf 2 öğrenci tuvalette bir şeyler yapmışlar. Kızın resmini gördüm. Morluklar vardı ve annesi iç çamaşırında kan görmüş. Önce inanamadım. Küçücük çocuklar bunları yapamaz dedim. Resimlere bakarken gözlerim doldu. Artık çocuklar internetten her şeyi öğreniyorlar. Çok dikkatli olun ve bu işin peşini sakın bırakmayın.

Çocuk da bakmış olabilir, öğretmen de bakmış olabilir, çocuklar kıskançlıktan yalan da söylemiş olabilir. Siz öğretmene söylemişsiniz zaten. Eğer bidaha böyle görüntü olayı olursa okul idaresine olayı anlatın. Meb ve bimer en son aşama olur

MEB kalkanı var evet ama çeşitli ghost programlarıyla bu kalkanı öğrenciler kaldırabiliyor. tahtaları akıllı tahtaysa, idareden her öğretmeni teneffüse çıkarken tahtayı kilitlemesi konusunda uyarmasını isteyebilirsiniz, biz öyle yapıyoruz. aynı zamanda o lap-top öğrencilere değil öğretmene zimmetli olmalı öğrenciler nasıl dokunabiliyor?

öğretmen neye dayanarak öğrencisine inanmıyor onu da anlamadım. ne olur yani geçmişe baksa, sizinkileri dinleyip araştırsa. nasıl diğer öğrenciye tamamen güvenebiliyor?

Hımmm
Benim etrafımda o yaş aralığında çocuk yok o yüzden ihtimal de vermedim...ama aklım almıyor ya...çok yazık

Belkide cocuklari kendi cocuklugumuzla karistiriyoruz artik modern iletisim caginda cocuklar herseye kolaylikla ulasabiliyor haklisiniz
biz bu kadar kolay ulasamadik hic bir bilgiye evlerimize bilgisayarlar cok gec girdi. Cocuklari uzak tutmak cok zor.

kişisel bilgisayar değil galiba sınıfın bilgisayarı

Aynı şeyi benim oğlum müdür yardımcısının odasına girdiğinde seyrederken görmüş hemen öğretmenle görüşmeye gittim inkar etti böyle birşey olamaz meb kalkanı var diye ama hiiç inanmıyorum.

şikayet edin araştırılsın bu sizin araştırabileceğiniz öğretmenide ciddiye alabileceğiniz bi konu değil önce müdüre söyleyin aynı tavrı görürseniz 147 arayın hala birşey olmuyorsa çocuğunuzu o sınıftan alın. Bende öğretmenim böyle sorumsuzluk görmedim hadi diyelim olmadı pc den açmadı görmedi cocuk uyduruyormu uyduruyorsada altında yatan birşeyler vardır. Bugün görsellerde gören cocuklar yarın oyun sanar uygular

Ben de öğretmenim ve öğretmenin tavrında bir anormallik olduğunu net olarak söyleyebilirim. Ben olsam ilk işim geçmişe bakmak olurdu. Muhtemelen kendisi bilgisayardan anlamıyor ve direk olarak reddetmiş ihmalinin böyle bir duruma neden olduğunu..

Tabi ilki daha masumane bir sebepti. Diğer bir sebep ise bilgisayarda neler yapıyorsa kendi pisliklerinin ortaya çıkmasından korkmasıdır. Altından pis şeyler çıkacak gibi geliyor bana...

klasik hata yaptığını kabul etmeyen insan egosu

bilgisayarı ortada boş bırakması yanlış bunu ört bas etmek için de yalanlamış.

idareye şikayet edin sorumluluğunu bilsin.

kişisel bilgisayar değil galiba sınıfın bilgisayarı
evet sınıfın ama.evine goturuyormu bilmiyorum hiç denk gelmedim okul.cikisi bikac kez gördüm elinde bilgisayar filan yoktu genelde sınıfta masasının üzerinde duruyor

hepsi ağız birliği yapıp bu arkadaşlarını suçlayacak kapasitede akıl yurutebilicek yaşta değiller daha öncede mesela kızım anne uygar bilgisayar dan korkunç şeyler açtı dedi nasıl şeyler dedim hayalet zombi gibi anlattım ona hadi çocuktur merak etmişlerdir dedim ama işin bu boyuta varicagini hiç düşünmedim

Görsellerde cikar öğretmeninize katılmıyorum çocuğunuza inanın ve tedbirimizi alın.Dün dersimde elektrik konusunu işlerken nükleer konusuna doğru gittik.Dedim akıllı tahtadan çernobil fotolarıni göstereyim öğrencilerime.Cernobil ukrayna da olduğundan bir sürü elinde iç camasiri olan kadın fotosu çikti öğrenciler kıs kıs güldü ben müdahale edinceye kadar.

O yaşta çocuk bu tip şeyi bilir de aratırsa. Sorun öğretmenin çocuğu bu denli koruması.

Teşekkürler pazartesi müdüre gitsem bana direk öğretmeni savunucak çok stresliyim dün akşamdan beri

öğrencilerine inanan öğretmenler varmı acaba gerçekten merak ediyorum ben karşılaşmadım yargılamak falan değil amacım
kolay yol mu sorunlardan kaçmak için bilmiyorum ama inanana rastlamadım.

O yaşta çocuk bu tip şeyi bilir de aratırsa. Sorun öğretmenin çocuğu bu denli koruması.
En çok buna kızdım bakalım araştıralım.diyecegi yerde bizi yalancı çıkardı öğretmen ve malum.cpcugun annesi birbirlerine arka çıktılar hanımefendi netten MEB kalkaniyla ilgili yazı bulup göndermis vatsaptan öğretmen hanimda teşekkür etmiş ben benim.cocugum ve diğer arkadaşları dedikoducu kıskanç yalancı oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…