- 30 Nisan 2016
- 4.229
- 10.549
- 208
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Ayrıca bu tarz yerlere bakmasalar bile bilgisayarı bozarlar vs. diye bilgisayarın tenefüste açık olmaması lazım.Yasaklı siteleri açma programları var.Ve bildiğim kadarıyla bu programlar indirebiliyor.Meb kalkanı yok bu sitelerde.Belki çocuklar bu programı indirip bakıyorlardır.
Hımmm
Benim etrafımda o yaş aralığında çocuk yok o yüzden ihtimal de vermedim...ama aklım almıyor ya...çok yazık
Yasaklı siteleri açma programları var.Ve bildiğim kadarıyla bu programlar indirebiliyor.Meb kalkanı yok bu sitelerde.Belki çocuklar bu programı indirip bakıyorlardır.
Ya belki kadın kendi de izlemiş olabilir, özel hayatı bizi ilgilendirmez sonuçta
Belki kocası kullanıyordur, oğlu kullanıyordur izlemiştir bilemeyiz
Belki o yüzden çekiniyordur
Ya da belki virüs falan vardır bilgisayarında, flash bellekleri 40 tane yere sokup çıkarıyoruz iş hayatında, dizi sitelerinde sürekli pop uplar fırlıyor falan olabilir
Ama neden şifre koymuyor ki bilgisayarına, sonuçta küçük çocuklar karıştırabilir
evet sınıfın ama.evine goturuyormu bilmiyorum hiç denk gelmedim okul.cikisi bikac kez gördüm elinde bilgisayar filan yoktu genelde sınıfta masasının üzerinde duruyorkişisel bilgisayar değil galiba sınıfın bilgisayarı
hepsi ağız birliği yapıp bu arkadaşlarını suçlayacak kapasitede akıl yurutebilicek yaşta değiller daha öncede mesela kızım anne uygar bilgisayar dan korkunç şeyler açtı dedi nasıl şeyler dedim hayalet zombi gibi anlattım ona hadi çocuktur merak etmişlerdir dedim ama işin bu boyuta varicagini hiç düşünmedimşikayet edin araştırılsın bu sizin araştırabileceğiniz öğretmenide ciddiye alabileceğiniz bi konu değil önce müdüre söyleyin aynı tavrı görürseniz 147 arayın hala birşey olmuyorsa çocuğunuzu o sınıftan alın. Bende öğretmenim böyle sorumsuzluk görmedim hadi diyelim olmadı pc den açmadı görmedi cocuk uyduruyormu uyduruyorsada altında yatan birşeyler vardır. Bugün görsellerde gören cocuklar yarın oyun sanar uygular
benim arkadaşımın kızıda g.t veya daha argo kelimeler aratıyordu 7 yaşındaHımmm
Benim etrafımda o yaş aralığında çocuk yok o yüzden ihtimal de vermedim...ama aklım almıyor ya...çok yazık
Teşekkürler pazartesi müdüre gitsem bana direk öğretmeni savunucak çok stresliyim dün akşamdan beriGörsellerde cikar öğretmeninize katılmıyorum çocuğunuza inanın ve tedbirimizi alın.Dün dersimde elektrik konusunu işlerken nükleer konusuna doğru gittik.Dedim akıllı tahtadan çernobil fotolarıni göstereyim öğrencilerime.Cernobil ukrayna da olduğundan bir sürü elinde iç camasiri olan kadın fotosu çikti öğrenciler kıs kıs güldü ben müdahale edinceye kadar.
En çok buna kızdım bakalım araştıralım.diyecegi yerde bizi yalancı çıkardı öğretmen ve malum.cpcugun annesi birbirlerine arka çıktılar hanımefendi netten MEB kalkaniyla ilgili yazı bulup göndermis vatsaptan öğretmen hanimda teşekkür etmiş ben benim.cocugum ve diğer arkadaşları dedikoducu kıskanç yalancı oldularO yaşta çocuk bu tip şeyi bilir de aratırsa. Sorun öğretmenin çocuğu bu denli koruması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?