- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Meb kalkanı var ama ne kadar etkili ne kadar güvenli bilmiyorum. Öğretmen kendi başını yakmış. Diğer çocukta belli ki şımarık. Çocuğun ailesi okul aile birliğinde falan mı? Ya da ne bileyim babasının annesinin arkası kuvvetli mi?En çok buna kızdım bakalım araştıralım.diyecegi yerde bizi yalancı çıkardı öğretmen ve malum.cpcugun annesi birbirlerine arka çıktılar hanımefendi netten MEB kalkaniyla ilgili yazı bulup göndermis vatsaptan öğretmen hanimda teşekkür etmiş ben benim.cocugum ve diğer arkadaşları dedikoducu kıskanç yalancı oldular
madem öğretmen hanım inanmıyor direk bimer e yazın sizdeSelam günaydın herkese dün yaşadığım bir olayı anlatmak ve danışmak istiyorum kızım 2.sinif öğrencisi 30 kişilik bir sınıfta eğitim görüyor birinci sınıfta velilerle para toplayıp sınıfa leptop projeksiyon ve yazıcı aldık bu seneye kadar bir sorun yoktu yanlız öğretmen PC yi teneffüs aralarında masasında bırakıyor sınıftaki çocuklardan biri PC yi açıp terbiyesiz görüntüler aciyormus ve bunu projeksiyona yansitiyormus bunu kızım bana su. Akşam anlattı anne tahtada bilmem kimin karısı bilmem ne yapıyor yazıyordu diye okumuşlar ben sorduklarimda döküldu çocuk çıplak kadınlar vs neyse kızım gibi en az 10 öğrencide bir bunu tastikledi evet açılıyor diye yanlız ogretmen hanıma inanadiramadik hayır öyle bişey olamaz MEB kalkanı var nette deyip her zamanki tutumuyla PC başındaki çocuğu savundu bununla kalmayıp bizim cocuklarimizi dedikodu ve şikayet etmekten başka. Bişey bilmediklerini söyledi şimdi benim sorum MEB kalkanı denen şey evet olabilir ama sanırım Google ye istediğiniz şeyi yazınca görseller başlıklar çıkıyormuş ama içeriğe ulaşılamiyormus bununla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mı ben kimsenin çocuğunu yargılamak suçlamak istemiyorum ama benim çocuğuma böyle bir durumda inanilmiyorsa Allah korusun başka bişey geldiğinde başına kime gidicek okulda öğretmen olmaz.oyle şey diye bizim karsimizami.dikilicek bu kalemimi aldı bana vurdu gibi basit bir olay degilki 8 yaşındaki bir çocuk elbet yalan söyler ama bu tarz bir konuda seneryo yazicak kadar değil öğretmen arkadaşlarını çekemiyorlar yalan söylüyorlar diyor komik ve acınası fikirlerinizi bekliyorum
Müdüre diğer gördüğünü söyleyen öğrencilerin velileri ile gidin eğer işlem başlatmazsa ilçe meb e gideceğinizi söyleyin. Neden strese giriyorsunuz onların girmesi lazım. Ya da hiç gitmeyin elinizin altında net var direk bimere yazın. Gerek yok yani endişelenmenize.Teşekkürler pazartesi müdüre gitsem bana direk öğretmeni savunucak çok stresliyim dün akşamdan beri
Kimse yanaşmıyor tek başımayım bu konuda şikayet ettim pazarteside tekrar öğretmen gerekirse müdür gerçi ben onada güvenmiyorum konuşulacak kimse sesini cikarmasada ben bu işin arkasını birakmicamMüdüre diğer gördüğünü söyleyen öğrencilerin velileri ile gidin eğer işlem başlatmazsa ilçe meb e gideceğinizi söyleyin. Neden strese giriyorsunuz onların girmesi lazım. Ya da hiç gitmeyin elinizin altında net var direk bimere yazın. Gerek yok yani endişelenmenize.
Evet yaşları küçük ama teknolojinin içine doğdular.Daha 1-2 yaşındayken eline cep telefonu,tablet verilen çocukları düşünürsek onlar için bir program indirmek çocuk oyuncağıIste konu 2.sinif cocugu olunca insan hayret ediyor yaslari 8 daha.
kişisel bilgisayar değil galiba sınıfın bilgisayarı
Sadece görseller açılır büyütmeye kalkınca oda engellenir bunu öğretmenin gözü önünde uygulayıp ikaz etmelisiniz bu tür insanlar dediğim dedik at gözlüğü takmış hiçbir şeyi görmeyen insanlardır.Selam günaydın herkese dün yaşadığım bir olayı anlatmak ve danışmak istiyorum kızım 2.sinif öğrencisi 30 kişilik bir sınıfta eğitim görüyor birinci sınıfta velilerle para toplayıp sınıfa leptop projeksiyon ve yazıcı aldık bu seneye kadar bir sorun yoktu yanlız öğretmen PC yi teneffüs aralarında masasında bırakıyor sınıftaki çocuklardan biri PC yi açıp terbiyesiz görüntüler aciyormus ve bunu projeksiyona yansitiyormus bunu kızım bana su. Akşam anlattı anne tahtada bilmem kimin karısı bilmem ne yapıyor yazıyordu diye okumuşlar ben sorduklarimda döküldu çocuk çıplak kadınlar vs neyse kızım gibi en az 10 öğrencide bir bunu tastikledi evet açılıyor diye yanlız ogretmen hanıma inanadiramadik hayır öyle bişey olamaz MEB kalkanı var nette deyip her zamanki tutumuyla PC başındaki çocuğu savundu bununla kalmayıp bizim cocuklarimizi dedikodu ve şikayet etmekten başka. Bişey bilmediklerini söyledi şimdi benim sorum MEB kalkanı denen şey evet olabilir ama sanırım Google ye istediğiniz şeyi yazınca görseller başlıklar çıkıyormuş ama içeriğe ulaşılamiyormus bununla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mı ben kimsenin çocuğunu yargılamak suçlamak istemiyorum ama benim çocuğuma böyle bir durumda inanilmiyorsa Allah korusun başka bişey geldiğinde başına kime gidicek okulda öğretmen olmaz.oyle şey diye bizim karsimizami.dikilicek bu kalemimi aldı bana vurdu gibi basit bir olay degilki 8 yaşındaki bir çocuk elbet yalan söyler ama bu tarz bir konuda seneryo yazicak kadar değil öğretmen arkadaşlarını çekemiyorlar yalan söylüyorlar diyor komik ve acınası fikirlerinizi bekliyorum
Eğitimci olmak başka bişey işteDiyelimki çocuklar yalan söylüyor,ozaman şunları sormak lazim....1)bu çocuklara ne olduda birden boyle bir yalan söylediler.2)nasıl boyle grup psikolojisine girdiler.3)iki senedir bu çocukları eğiten öğretmen nasıl onlara hemen yalancı yaftasını yapıştırdı.4)cocuklara güzel değerler vermeye çalışma sorumluluğunu yerine tam getiremedi mi.......Ben eğitimci olsam boyle bir şeyle karşılaşsam önce kendime sorarım neden boyle oldu neyi yanlış yaptım diye........
Ona da şifre konabilir aslında
Sınıf bilgisayarında öyle şeyler izleyecek cesareti yoktur herhalde öğretmenin!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?