- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Size şunu soyliyim ilkokulda 5 senede 5 öğretmenle okudu sınıfımiz. Hersene farkli ogretmen geldi basariyi olumsuz etkilemiyor onu soylemeliyim. Her şey ayniydi kısa bi surede birbirimize alistik sadece 4.siniftaki ogretmenimi hiç sevmezdim onun yuzunden okuldan sogudugumu bilirim.merhaba arkadaşlar
size danışmak istediğim bir konu var kendim içinden cıkamıyorum benim 2. sınıfa geçmiş bir oğlum var okullar açılmadan birgün öncesinden öğretmenimiz mesaj atarak rahatsızlandığını 9 aylık ücretsiz izin aldığını, istanbulun havasının iyi gelmediğini söledi ve ayrıldı yerine vekil öğretmen geldi biz veliler seneye gelmeyeceğini düşünüyoruz ve vekil öğtretmen olduğu için seneye bir öğretmen değişikliği olma ihtimali yüksek görünüyor tabi öğretmen geri gelebilir veya vekil öğretmen kalabilir çok çok düşük ihtimalle... 6 kişi cocuğunu aldı okuldan bu öğretmen değişikliği yüzünden bende kara kara düşünüyorum napsam diye oğlum iyiyim diyo ama duygularını bastıran belli etmeyen bir çocuk değişim konusundada olumlu değil tabi ama seneye bu durum olabilceğini bilmiyor benim size sorum öğretmen değişikliği çocuğun başarısını nasıl etkiler? yada etkilermi? psikolojisini etkilermi? bi çok soru kafamda dönüyor ama en önemli sorular benim için bunlar çok canım sıkılıyor düşünmekten stresten bi işe adaptede olamıyorum kaygılarımı çocuğa yansıtmakta istemiyorum siz ne düşürdünüz bu durumda napardınız ?
Hastalık, doğum, askerlik gibi izinler alan öğretmenlerin kadroları hala okulda olduğu için yerine kadrolu öğretmen gelemez. Ücretli gelebilir. Seneye öğretmeniniz tayin ister başka şehre giderse ancak yerine kadrolu biri gelir.
Başka sınıfa sonradan gitmek dha kötü bence.[/QUO
Cigerlerde su toplanmasi demek kanser demek. Ailemde bir kisiyi bu nedenle kaybettikgelen vekil öğretmende sınıf öğretmeniymiş başka bir ilkokulda branşıda sınıf öğretmenliği onda çok şükür sıkıntı yok(bize söylenen tabi) muhtemelen şuan birinin yerine geldiği için ücretlidir.
öğretmenimizin bize sölediği ciğerlerde su toplanması olduğu ama ben daha ciddi bişey olduğunu düşünüyorum
6 öğrencide seneye öğretmen değişme ihtimalinden dolayı aldılar yüksek ihtimalle dönmeyeceğini ve değişeceğini düşündükleri için
çevremde okullar var ama yağmurdan kaçarken doluya tutulurmuyum düşüncesi beynimi kemiriyo
giden 2 çocukta oğlumun sevdiği ve anlaştığı çocuklardı ama yapacak bişey yok tabiki o konuda
benim korkum bu değişiklikler çocuğun düzenini bozup psikolojisini etkiler ve doğal olarak ileriki yaşamında başarısını
bilmiyordum kendi ağzından ben duymadım bir veliden bende öyle bir hastalığının olduğunu söledi varsayım veya değil bilemiyorum ama ciddi birşey olduğunu tahmin ediyorumCigerlerde su toplanmasi demek kanser demek. Ailemde bir kisiyi bu nedenle kaybettik
Tesekkur ederim . Rabbim sifasini verir insallahbilmiyordum kendi ağzından ben duymadım bir veliden bende öyle bir hastalığının olduğunu söledi varsayım veya değil bilemiyorum ama ciddi birşey olduğunu tahmin ediyorum
sizinde başınız sağolsun
siz beni yanlış anlamışsınız sanırım ben gelen öğretmenide beğendim ücretli olması değil düşündüğüm seneye gidecek ve yerine başka bir öğretmen gelebilme olasılığı yoksa benim için bu öğretmen mezun etse hiç sıkıntı yok (hersene 1 öğretmen gibi olcak)Ücretli ögretmenim.sosyalbilgilerken 3 yil sinif yaptim ve her gun üffffff sıkıkldım diye ogretmenler odasina giren atanmis arkadaslarimdan katkat fazla calistim.yardim kampanyalari baslattim.(bunu mudurumde soyledi.) Sadece ders degil cok sey kattigimi dusunuyorum.operken dimdik duran cocuklarim mezun olurken sarildilar.yeterdi.Lütfen ayrim yapmayin.bizler ne yazik ki sartlar yuzunden atanamasakta hepimiz egitim dersleri almis insanlariz artik cikin şu mukemmelliyetci hallerden bir sizin cocugunuz yok.bunu cocugu icin surekli endise icinde bulunan her anneye soyluyorum.o ucretli arkadas meslek heyecaniyla belki eski ogretmeninden daha guzel seyler yapacak ne demek alip baska ogretmene vermek ? Ogretmenler odasini keske gorebilseniz.sizin iyi sandiginiz şovanist bir cok ogretmen offlayarak gidiyor sinifa,kimisi hakkini veriyor.bunu asla denemeden bilemezsiniz.3 yil calistim ve mezun ettim 1 gun sikayette almadim.lutfen rica ediyorum egitimini almadiginiz seylerle ilgili fikir sahibiymis gibi davranmayalim.
Hanımefendi çocuklar sandığınızdan daha güçlü. Bir öğretmen değişmesiyle depresyona girmezler. Merak etmeyin. Başarı meselesine gelince; başarılı olan çocuk, zeki olan çocuk yüz öğretmen değiştirsede başarılı olur. En çok öğretmen değişiminin olduğu yer Doğu ve nasıl pırıl pırıl çocuklar çıkıyor. Akademisyenim ve lisans öğrencilerine derse girmiyorum. Sınıf arkadaşlarımdan o yörelerde yetişmiş pırlanta gibi insanlar var. Kısacası çocuğunuzda ışık varsa her halükarda başarılı olur yoksa nereye gönderirseniz gönderin vasatın üstüne çıkamaz.gelen vekil öğretmende sınıf öğretmeniymiş başka bir ilkokulda branşıda sınıf öğretmenliği onda çok şükür sıkıntı yok(bize söylenen tabi) muhtemelen şuan birinin yerine geldiği için ücretlidir.
öğretmenimizin bize sölediği ciğerlerde su toplanması olduğu ama ben daha ciddi bişey olduğunu düşünüyorum
6 öğrencide seneye öğretmen değişme ihtimalinden dolayı aldılar yüksek ihtimalle dönmeyeceğini ve değişeceğini düşündükleri için
çevremde okullar var ama yağmurdan kaçarken doluya tutulurmuyum düşüncesi beynimi kemiriyo
giden 2 çocukta oğlumun sevdiği ve anlaştığı çocuklardı ama yapacak bişey yok tabiki o konuda
benim korkum bu değişiklikler çocuğun düzenini bozup psikolojisini etkiler ve doğal olarak ileriki yaşamında başarısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?