öğretmen değişimi

yorumlarınız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)
sınıftan 6 çocuk okul naklini alıp başka okula verince panik yaptım sanırım tekrar teşekkürler :)

Sınıf ogretmeniyim. Ilkokulda 4 ogretmen değişimi yaşadım. Her gelen kendini daha cok sevdirmişti. Bu biraz şans işi. Oglunuzdan cok siz etkilenmissiniz gibi geldi.
Ucretli ogretmen ise gelen size tavsiyem baska sinifa aldirabilirsiniz. Kadrolu bir ogretmenin sinifina.

Cigerlerde su toplanmasi demek kanser demek. Ailemde bir kisiyi bu nedenle kaybettik
Konuyla alakasız olarak, ciğerlerde su toplanması sadece kanser demek değil. Babama da ciğerde su toplanmasıyla iki ay içinde kanser teşhisi kondu. Fakat verem gibi, üşütmek gibi başka sebepleri de var. Böyle bir konuyu gördüğümde yazmak istedim, belki burayı okuyan başka biri bir yakını için kanser olduğunu düşünür, üzülür vs. Lütfen üzerinize alınmayın :)

evet haklısınız ben etkilendim okuldan aldılar 6 kişi onun üstünede acaba diyerek endişelendim.
diğer sınıflara aldıramam sınıf yeterli sayıda olduğu için (bizimle birlikte 3 şube) öğretmende istemeyecektir.
sınıf değişiminde arkadaşlarından ortamından ayırıp tenefüslerde gördükçe daha zor olabilceğini düşünüyorum okul değişikliğinde yeni arkadaşları olur belki diye düşündüm.
ücretli öğretmen bildiğim kadarıyla yerine geldiği için
sanırım sakin olmam gerekiyor ama işte konu çocuk ve geleceği olunca biraz zor oluyor :)

bu öğretmenlere bağlı, işini düzgün yapan öğretmenler gelirse etkileneceğini sanmam, belki çocuğa bu tarz sorular sormaman lazım direk, acaba endişelenmem mi gerekiyor diye endişesi yokken o duyguya düşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…