- Emoji Skoru
- 47.181
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi papatyaaaaaa11
-
Merhaba kızlar benim 3 senelik sevgilim var şuan 27 yaşındayım sevgilimde kendi işini yapıyor otomotiv sektöründe bende yeni doğuya atandım sevgilimi çok seviyorum özellikle karakterini merhametini bana olan ilgisini onunlayken çok iyi anlaşıyoruz ortak noktamız çok fazla kafamız uyuşuyor onunla ilgili tek sorunum aslında atanana kadar sorun değildi ama çevremden duyduklarımdan sonra biraz takmaya başladım onun esnaf olması ve üniversite okumamış olması ailem memur ve senin gibi okumuş biri sana dağa çok yakışırdı diyor arkadaşlarım da aynı şekilde bir öğretmene kendi gibi birinin yakisacagini söylüyorlar bende ister istemez etkileniyorum sevgilimle 2 sene aynı şehirde yaşadık bana her gün vakit ayırdı her pazar birlikteydik maddi durum olarak da memurlardan daha çok kazanıyor şuana kadar iki ev iki araba aldı genç yaşta başarısını asla kucumseyemem ama ailemin arkadaşlarımın haklılık payı var mı sizce ilerde sorun yaşar mıyım öğretmen esnaf ilişkisi yürür mü
E ne güzel işte, özel özel eğitirsiniz esnaf enişteyi. Özel gereksinimli değildir herhalde, sadece motor becerilerini gelistirmesinde katkı sağlarsınız. Ay motor demisken adam otomotiv sektöründeydi dimi pardon.Özel eğitim
Çok haklısın. Ben her cümleden sonra 3 dakika düşünüyorum bir hata yaptım mı yazarken diye. Daha yerine dağa falan yazarım mazallah. Hızlı yazmamak lazım çünkü hız imlanın katilidir.Eğitim fakültesi mezunuyum burda hızlı yazacağım diye özensiz yazmam beni okumamış biri yapmaz
Bu yorumu yazmaktaki amacınız ne anlayamadım?E ne güzel işte, özel özel eğitirsiniz esnaf enişteyi. Özel gereksinimli değildir herhalde, sadece motor becerilerini gelistirmesinde katkı sağlarsınız. Ay motor demisken adam otomotiv sektöründeydi dimi pardon.
Sevgilim öyle birisi degil yaptığım hiç bir işi küçük görmedi aksine hep takdir ederMaddi yönden ziyade kişiliği önemli. Davranışları vs nasıl. Aşağılık kompleksi oluşabilecek biri mi? Benim tanıdığım var kadın lisans mezunu şimdi memur eşi esnaftı. Kocası kendini ezik görüp kadını ezmeye çalıştı. Senin okuduğun bölümü bi tarafımla okurum virt zirt. Halbuki malın önde gideni yani nah okursunböyle bi insansa olmaz. Maddi yönden diyorsanız sorun olmaz bence
Amacım şu, sizi hiçbir anlamda beyefendiden bir adım dahi olsa önde görülmenizi sağlayacak bir eğitiminiz ve mesleğiniz yok. Bugün iki yıllık bir bölüm bitirmiş herhangi biri Halk eğitim kurslarından özel eğitim sertifikası alıp okullarda sizinle aynı işi yapabiliyor.Bu yorumu yazmaktaki amacınız ne anlayamadım?
Ben de bu konu gündeme gelsin diye açılmış bir üyelik olduğunu düşünüyorum. İlerde patlarsa bu mesajım da burda dursun.Daha önce de böyle bir konu açıldı ve nerdeyse herkes (ben de dahil) eğitimin önemini, diploma denk değilse olmayacağını söyledi. Şimdi adam lise mezunu ama zengin diye ayy olur tabi canım neden olmasın deniliyor. Hey yavrum hey
Eder tabi şimdi. Köprüyü geçmedi henüz. 5 sene sonra görelim bir de.Sevgilim öyle birisi degil yaptığım hiç bir işi küçük görmedi aksine hep takdir eder
O kadar da değil. Kızı yereyim derken abartmayalım.Amacım şu, sizi hiçbir anlamda beyefendiden bir adım dahi olsa önde görülmenizi sağlayacak bir eğitiminiz ve mesleğiniz yok. Bugün iki yıllık bir bölüm bitirmiş herhangi biri Halk eğitim kurslarından özel eğitim sertifikası alıp okullarda sizinle aynı işi yapabiliyor.
Üniversite sınavında derece yaparak bu bölümü kazandım ve alanımda derece yaparak atandım.Bence sertifika alanlarla bir değilim ama yine de siz bilirsiniz tabii kiAmacım şu, sizi hiçbir anlamda beyefendiden bir adım dahi olsa önde görülmenizi sağlayacak bir eğitiminiz ve mesleğiniz yok. Bugün iki yıllık bir bölüm bitirmiş herhangi biri Halk eğitim kurslarından özel eğitim sertifikası alıp okullarda sizinle aynı işi yapabiliyor.
Memur olup adam olamadıktan sonra adam olsun ,esnaf olsun.Merhaba kızlar benim 3 senelik sevgilim var şuan 27 yaşındayım sevgilimde kendi işini yapıyor otomotiv sektöründe bende yeni doğuya atandım sevgilimi çok seviyorum özellikle karakterini merhametini bana olan ilgisini onunlayken çok iyi anlaşıyoruz ortak noktamız çok fazla kafamız uyuşuyor onunla ilgili tek sorunum aslında atanana kadar sorun değildi ama çevremden duyduklarımdan sonra biraz takmaya başladım onun esnaf olması ve üniversite okumamış olması ailem memur ve senin gibi okumuş biri sana dağa çok yakışırdı diyor arkadaşlarım da aynı şekilde bir öğretmene kendi gibi birinin yakisacagini söylüyorlar bende ister istemez etkileniyorum sevgilimle 2 sene aynı şehirde yaşadık bana her gün vakit ayırdı her pazar birlikteydik maddi durum olarak da memurlardan daha çok kazanıyor şuana kadar iki ev iki araba aldı genç yaşta başarısını asla kucumseyemem ama ailemin arkadaşlarımın haklılık payı var mı sizce ilerde sorun yaşar mıyım öğretmen esnaf ilişkisi yürür mü
Yoo bence biraz abartabiliriz. Üniversite artık bizim zamanimizdaki gibi değil. Mantar gibi türeyen bin tane üniversite açıldı. Ne saygınlığı kaldı ne de mezun olduktan sonra sıradan bir lise mezunundan fark kaldı. Mesleki kazanım dışında hiçbir şey katmıyor artık. Tabii ki Boğaziçi, Koç, ODTÜ gibi bir okuldan mezun degilseniz girdiginiz gibi çıkıyorsunuz üniversiteye.O kadar da değil. Kızı yereyim derken abartmayalım.
SağolunO kadar da değil. Kızı yereyim derken abartmayalım.
Siz ne okudunuz cidden merak ettimYoo bence biraz abartabiliriz. Üniversite artık bizim zamanimizdaki gibi değil. Mantar gibi türeyen bin tane üniversite açıldı. Ne saygınlığı kaldı ne de mezun olduktan sonra sıradan bir lise mezunundan fark kaldı. Mesleki kazanım dışında hiçbir şey katmıyor artık. Tabii ki Boğaziçi, Koç, ODTÜ gibi bir okuldan mezun degilseniz girdiginiz gibi çıkıyorsunuz üniversiteye.