- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Bir arkadaşım sürekli ev değiştirdi orada.Iyi geceler arkadaşlar. Ben bir senedir yalnız kaliyordum okul döneminde ama çok sıkıldımm,kendimi yalniz hissettim ve yıllardır kaldığım muhitten de çok sıkıldım . Çok rahatti o ayrı mesele maddi sıkıntım da olmadı sadece son bir senemi huzur içinde geçirmek için ve de yalnizligimdan siyrilmak için bir sene cemaat evinde kalsam nasıl olur deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum. Bir de yasadigim ilcedeki cemaat evlerine nasıl ulasabilirim? Adres konusunda da bilgim yok :-(
Bir arkadaşım sürekli ev değiştirdi orada.
Anlaşmazlıklar oldu, çok bunaldı.
Bu oraya özel bir şey değil tabi ki, normalde de aynı evde birileriyle geçinebilmek zor.
Hepsi aynı olacak diye bir kaide yok ama yalnız kalmak yine en iyisi.
Bir seneliğine deneyebilirsiniz tabi.
Evet kalabalık oluyormuş ama bu konuyla ilgili pek dert yanmadı.Kararsizim bende ya anlasamazsak ev sakinleri ile? Çünkü herkesle kolay anlasabilen biri değilim. Bir de ev çok mu kalabalık olur acaba
Canım ben iki sene arkadaslarla kaldıktan sonra yalnizkalmak istedim çünkü yemek temizlik anlasma sorun oldu. Bir senr yalnızlıktan sonra bunalmisim yalnızlıktan bunu hissettim ama sen bu mesajı yazınca yalnizligin da rahat tarafini düşündüm gerçekten karar vermek zor.Ben cemaat evinde kaldim bir sene ogrenciyken, sonra dayanamadim ev arkadaslarimla eve ciktim, onlara da dayanamadim yalniz kiraya ciktim.
Yalnizligin gozunu seveyim, kavga yok gurultu yok.
Kalabalik bir ortam oluyor orasi, bi de beni surekli sohbetlere katilmaya ve ibadet yapmaya zorladiklari icin cok sogumustum.
Gurultuden uyumak, ders calismak mumkun degildi benim icin. Bazilari tinlamiyordu o ayri, ben yapamiyorum cok insan olan yerlerde.
Bir sene az değil canım artık son senemi güzel geçirmek istiyorum ama kafamda soru işaretleri var yapabilir miyim diye.Evet kalabalık oluyormuş ama bu konuyla ilgili pek dert yanmadı.
Çöpleri çıkartma tartışması, temizlik sorunu, yemek sırasının karışması, evde gruplaşma gibi olaylar oluyormuş.
Gerçekten çok yıpranmıştı, ne yapacağım diye düşünüyordu.
Ben de bir kişiyle kaldım yurt odasında, bir kişiyle bile sıkıntılı oldu.
Bence hiç girmeyin bu işe ama deneyip görmek istiyorsanız, bir seneden bir şey olmaz.
Bu yaştan sonra netcen ergenlerle
Yalnız yaşadıktan sonra, hadi bir tane ev arkadaşın olsa neyse ama, cemaat evi gibi kalabalık yerde yaşamak, o kadar insanla aynı evi paylaşmak çok zor gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?