Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş yönünden değilde karakter, kendini geliştirme seviyelerine dikkat edilmesi gerekiyor bence ortak paylaşımlarınız var mı gibi. Bir ömür geçireceksiniz sonuçta.Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Fırıncıların çalışma saatleri çok yoğun diye biliyorum. Böyle bir eş istediğinize emin misiniz? Hadi deli gibi aşık olsanız tamam da, zaten mantık evliliği peşindesiniz gibi. Sizce bu mantıklı mı?Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Bence memur memur ile evlenmeli neden derseniz sizin her türlü zorluğunuzu anlaması ve empati yapması açısından, mesela eşim de ben de aynı meslekteniz bem nöbet günüm olunca çok yoruluyorum ve esimde aynı durumu yaşadığından o günlerde asla evde beni yormaz yemeği falan o halleder , ben de onun nöbet günlerinde onu hiç kaldırmam , eğer ben kendi meslegimde biri ile değil de bir firinci ile evli olsaydım asla beni anlamayacaktı ve hatta senin işinde ne var cnm tüm gün oturup çay kahve içiyorsunuz derdi ( bunu yaşayan bir arkadaşım vardı) yani eğer aşık falan değilseniz tercih etmeyin derimBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Kızım ekmek olmuş 4 lira, bu gidişle 5 olur 6 olur. Ne yap ne et kaçırma bu adamı. Simit açma da satıyorlar mı?Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
bu gözle bakmadım bak doğru tespitlerKendiniz tanişsaniz sevseniz neyse de arkadaşınız niye sizi firinciyla tanıştırdı? Görücü usulünde genelde denklik ararlar.
Ben olsam seviyorsam,adam kafamdaki şartlara uyuyorsa her halükarda evlenirim ama çok da sevmiyorsam şöyle düşünürüm, benim her şeyden çok tatilim var, esnaf adamın ne tatili ne saati var. Erken çıkıp geç gelecek,hele ramazanda ailecek oruç acamayacagiz. Ben üç ay tatilimi hep evde geçireceğim,ya da bekar gibi tek gideceğim (ki genelde bizim TC kadını bunu yapmaz) tüm hayatım evde kocamı beklemekle geçecek. Vakti olduğu zamanlarda da dinlenmek isteyecek vs vs vs....
Bence kendiniz gibi memurlarla öğretmenlerle tanışın