Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık ocağı doktoru bile günlük en az 30-40 hastayla ilgileniyor yahu. Pandemi falan değil normal şartlarda da böyle bu.

cerrah vs olsun erkek arkadaşınız
Hem özelde hem de devlette çalışsınn
Benim bi tanıdığım dr öyle yaptı
Şu an 8 tane evi var
Bizzat kendi söyledi.

Şu an 8 tane evi var
Bizzat kendi söyledi.
8 evi vardir ama kendine ait bir hayati yoktur buyuk ihtimalle

ama tabi çok yoruluyor o ayrı
Eşşek gibi de çalışıyor.
Ve sanırım hem özel hem devlet yasal değil
O bulmuş bir yolunu
Bulan buluyor işte
Haftada 4 gün nöbete gidiyormuş

Şu an 8 tane evi var
Bizzat kendi söyledi.
Yani şu saatten sonra onca emeği bırakıp tekrar tus sınavına hazırlanıp , tekrar asistanlık yaşayacak ruhsal sağlığı olamaz zaten , tanıdığınız adı duyulmuş doktorlardan olabilir şu ünlülerin de gittiği herkesin öyle bi çevresi yok , ve doktorların hem özelde hem devlette çalışması da yasak ayrıca ikisinden birini seçmek zorunda sizin tanıdık nasıl bi işin içinde orasını anlamadım ama yaptığı yasal değil

yok
Ünlü bir dr değil ama eli kolu uzun
Senelerdir böyle çalışıyor
Bulmuş yolunu
Bulan buluyor bulamayan da sömürülmeye devam

Öğretmenlik, annelik gibi kutsal dene dene en ufak eleştiriye tahammül edilemeyecek hale gelmiş bence.

Kendi isteğiyle doğurduğu çocuğundan sürekli ama sürekli şikayet eden anne iticiliği oluyor kendilerinde. En ufak eleştiriyi de küfür gibi görüp anayım ben ana savunmasına geçiriyorlar.

Bir de zorluğuna rağmen ben istedim sonuçta diye sızlanmadan yaşamaya devam edenler var ama belli ki sayıca azlar.

Analık sarmış dört bir yanımı örneğim bile onun üzerinden oldu

Aile hekimleri doktor sayılmıyor mu?

yazsanız ne olacak ki

Devletin kadrolu öğretmeni
Çok çok tayini çıkar başka okula
İstediği gibi at oynatamayacağını anladığı için bir silkinir kendine çekidüzen verir, geri planda bir göreve geçmenin yollarına bakar mesela. Şikayet edilmek ifade vermek can sıkıcı bir durum. Başına gelmedi çok şükür ama dinledim insanlardan

Aile hekimleri doktor sayılmıyor mu?
Ben aile hekimleri doktor sayılmıyor dedim mi?
Böyle bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum, lütfen alıntılayın.
Aile hekimleri de gayet yoğun yalnız.
Bizim aile hekimimiz haftanın 3 günü sağlık ocağında, 2 gün gelemeyen hastalara gidiyor poliklinik yapmıyor.
Ne zaman gitsem kadının başında tonla insan. Bu herşeyin kolay ulaşılabilir olduğu İstanbul'da böyleyken Anadolu'nun ücra bir yerindeki hekimlerini düşünemiyorum. Doktorla öğretmenlik kıyaslanamaz bile. Doktorluk x10 kat daha yoğun,zor. Kabanla ders anlatmak nerede her gün farklı insanlarla uğraşmak neredeee.

Öğretim üyeleri için geçerli değil galiba o değil mi? Birçok prof var çünkü hem tıp fakültesinde hem özel hastanede çalışan.

ya iki senedir gül gibi tatil yapıyorsunuz bu neyin şımarıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…