- 11 Nisan 2017
- 76
- 79
- 38
- 33
- Konu Sahibi feride1234
-
Ay Allah korusun ne kadar korkunçBi arkadaş da buna benzer bir durum yaşamış kaza geçirmişler, arabaya aldığı kişi hayatını kaybetmişti, hemen ailesi davacı olmuştu, iyilik yapayım derken çok zor günler geçirip onlarca kez hakim önüne çıkıp çok büyük kan parası ödemek zorunda kalmıştı, yıllarca o parayı ödemek için çalıştı, evlenemedi. keşke o kazada ben ölseydim der dururdu..
siz iyilik yapıyorsunuz ama araba ile kaza yapsanız (allah korusun) başınıza gelmeyen kalmaz . Çocuk kaçırdı durumuna bile düşebilirsiNiz.
Veli olsam demem öğretmen olsam asla almam bir toplantı yaparak bence bu durumu çözün ben neden almam işler iyiyken sorun yok ama allah korusun ya bir kaza olsa bu sefer kimse hocam aslında iyilik yapıyordu demez linç ederler sizi emanetin zaten canı burnundadır prensip olarak can emanet almamMerhaba arkadaşlar, 6 yıldır köylerde öğretmenlik yapıyorum, istisnasız her yıl velilerin bana geçerken benim çocuğu da alsana giderken benimkini de bırakıver, hava çok soğuk bugün senle gelsin, çok hasta sen alır mısın gibi gibi şeyler söylüyor. İlk zamanlar alıyor bırakıyordum ama artık diğer çocuklara haksızlık olur anne baba kendisi gelip çocuğunu almalı diye uyarıyorum velileri. Tabi velilerim de yolunun üstü ne olur sanki gibisinden tripleniyorlar. Bu olay başıma seyrek gelse anlayacağım ama sık sık gelince acaba götürmem getirmem mi gerek insafsızlık mı ediyorum diye düşünmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım siz veli olsanız hocam benim çocuğu da alıver bırakıver der misiniz, ya da öğretmen olsanız alıp bırakır mısınız?
zaman nasıl degısmıs yaMerhaba arkadaşlar, 6 yıldır köylerde öğretmenlik yapıyorum, istisnasız her yıl velilerin bana geçerken benim çocuğu da alsana giderken benimkini de bırakıver, hava çok soğuk bugün senle gelsin, çok hasta sen alır mısın gibi gibi şeyler söylüyor. İlk zamanlar alıyor bırakıyordum ama artık diğer çocuklara haksızlık olur anne baba kendisi gelip çocuğunu almalı diye uyarıyorum velileri. Tabi velilerim de yolunun üstü ne olur sanki gibisinden tripleniyorlar. Bu olay başıma seyrek gelse anlayacağım ama sık sık gelince acaba götürmem getirmem mi gerek insafsızlık mı ediyorum diye düşünmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım siz veli olsanız hocam benim çocuğu da alıver bırakıver der misiniz, ya da öğretmen olsanız alıp bırakır mısınız?
Her şeye suç diyenlerden de gina geldi. Neyi suc olacak. İster alırsin ister almazsın.Suç olduğunu hiç bilmiyordum.
Ben kabul etmezdim şahsen.kim doğurmuşsa bir zahmet o ilgilensin çocuğuyla..Merhaba arkadaşlar, 6 yıldır köylerde öğretmenlik yapıyorum, istisnasız her yıl velilerin bana geçerken benim çocuğu da alsana giderken benimkini de bırakıver, hava çok soğuk bugün senle gelsin, çok hasta sen alır mısın gibi gibi şeyler söylüyor. İlk zamanlar alıyor bırakıyordum ama artık diğer çocuklara haksızlık olur anne baba kendisi gelip çocuğunu almalı diye uyarıyorum velileri. Tabi velilerim de yolunun üstü ne olur sanki gibisinden tripleniyorlar. Bu olay başıma seyrek gelse anlayacağım ama sık sık gelince acaba götürmem getirmem mi gerek insafsızlık mı ediyorum diye düşünmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım siz veli olsanız hocam benim çocuğu da alıver bırakıver der misiniz, ya da öğretmen olsanız alıp bırakır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?