Öğretmen miyim servisçi mi

müdür yardimcisina tebrik ettim..
öğretmenler uşak degildir...
hiç bir çocuğunun sorumluluğu alamaz..

Yanlş malesef herkes kendi sorumluğunu almalı ayrıca diğer öğrencilere hakszlk..hstalk olur bişi olur istisna olablr ama böyle olmz..bnece bi an önce durumu kesin..

Ne münasebet canım anne, babası bıraksın, alsın yolunun üstüymüş belki siz okul çıkışı başka tarafa gidiceksiniz bunu yapmak zorunda değilsiniz.

İyi de yolda kaza yapsanız çocuklara birşey olsa kimseye anlatamazsınız derdinizi , siz öğretmesiniz olur mu böyle şey , baştan kabul etmeniz çok hata olmus

İyi de yolda kaza yapsanız çocuklara birşey olsa kimseye anlatamazsınız derdinizi , siz öğretmesiniz olur mu böyle şey , baştan kabul etmeniz çok hata olmus
Arkadaşım o baştaydı, hatta ilk atandığım köydeydi, sonrasında yapmadım ama istek hep oldu, istek hep olunca da acaba yapmam mı gerekti diye düşündü. Hala götürüp getiriyor değilim hatta bu okulda hiç yapmadım ama veliler ısrarla istedi, daha bugün çok kar var hocam geçerken sen bırakıversen dedi birisi

Evet arkadaşlar benim veliler bana da diğer öğretmenlere de sen diye hitap ediyor, hepsi olmasa da bir çoğu.

Evet arkadaşlar benim veliler bana da diğer öğretmenlere de sen diye hitap ediyor, hepsi olmasa da bir çoğu.

Hocam saçmalamayın böyle bir şey olamaz. Okulda 100 tane öğrenci var hepsini siz mi taşıyacaksınız. Önce sınıfta bir konuşma yapın. Öğrencilere kırmadan bu durumun diğer veliler tarafından sorun olduğunu söyleyin bahane olarak haksızlık oluyor gibisinden. Sonra da veli toplantısı olursa onda bahsedin aynı şekilde. Velileri de gördüğünüzde söyleyin. Ben de okula arabayla gelip gidiyorum karda kışta hiçbir çocuğu almam. Keşke hepsini alabilsem. Ama malesef 700 kişilik okul hangi birisini götüreyim. Tavrınizi koymak için biraz geç kalmışsınız ama yine de neresinden dönerseniz kârdır..

Mesafeli olun lütfen. Ben oğlumun durumunu sormaya gittiğimde bile kapıda 15 dakika sıra bekliyorum. Öğretmen gun verdi. Canı isteyen, istediği dakikada öğretmenle konuşamıyor.
Ağırlığınızı koyun.
Bi zahmet çocuklarına kendileri sahip çıksınlar.

Bu Sorumlulugu üstlenemem cunki kaza vs olabilir Allah korusun diyip bu sacmaligin icinden siyrilin..

Sevgili meslektaşım sizin göreviniz ders anlatmak, şoförlük değil.Öğrencilerinizin de sorumluluğunu alıyorsun yarın Allah korusun bir şey olsa ilk sizi suçlarlar.Kesin tavrınızı koyun.

Benim evimle okulum yürüme mesafesinde ve yürüyerek gider gelirim.Ayni sekilde iki velimde benden cocuklarini gecerken alip cikista birakmami istemisti.Cok sasirmistim halen daha da bu teklife sasiririm.Yahu ben senin cocugunu neden her gun getirip gotureyim ve sorumlulugunu alayim.Tamam ogretmeni olabilirim basina bir sey gelse ilk ben kosarim ama tasimacilik kismi ne munasebet yani.Saskiligimla beraber kocaman bir hayir demistim ve ilk teklif eden velim baya bir alinmisti arkamdan da konusmustu.Digeri daha olgun karsiladi muhtemelen digerine taviz vermedigim kulagina gitti:))Size de onerim asla kabul etmeyin ve asla getir gotur isine girmeyin.Cocugunun sorumlulugunu almak zorunda.Simdiki velilerden bir kismi hadsiz isteyebilirler hatta alinip konisabilirler de ama boyle bir teklif asla kabul edilemez ve tartisilmaz bile.

Bi arkadaş da buna benzer bir durum yaşamış kaza geçirmişler, arabaya aldığı kişi hayatını kaybetmişti, hemen ailesi davacı olmuştu, iyilik yapayım derken çok zor günler geçirip onlarca kez hakim önüne çıkıp çok büyük kan parası ödemek zorunda kalmıştı, yıllarca o parayı ödemek için çalıştı, evlenemedi. keşke o kazada ben ölseydim der dururdu..

Özel bir durum olur.
Binde bir çocuğu tek başına yolda bulurum, güvenemem gidebileceğine, evime yakındır.
Başına bir iş gelmesin diyerekten götürürüm.
Ama düzenli olarak böyle bir sorumluluğun altına asla girmem.
Siz de sakın girmeyin.
Veli milleti kendini şaşırdı iyice zaten.
Arzular şelale.

benim de başıma aynısı geldi hatta bekarken arabamı isteyen bile oldu.baştan sona mesafeli olan, burnundan kıl aldırmayan tipler her zaman kazandı ve iyi öğretmen oldular. Sizin bizim gibiler unutuldu gitti.. insanoğluna iyilik yaramıyor

siz iyilik yapıyorsunuz ama araba ile kaza yapsanız (allah korusun) başınıza gelmeyen kalmaz . Çocuk kaçırdı durumuna bile düşebilirsiNiz.

Arkadaşım o baştaydı, hatta ilk atandığım köydeydi, sonrasında yapmadım ama istek hep oldu, istek hep olunca da acaba yapmam mı gerekti diye düşündü. Hala götürüp getiriyor değilim hatta bu okulda hiç yapmadım ama veliler ısrarla istedi, daha bugğ
Çok doğru, iyilik yapmaya çalışanlar ezildi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…