Öğretmen öğrenci ilişkisi

Bu konu beni ilkokul yıllarıma, ilkokul öğretmenime götürdü. :) 1999'da başladım, 5'e kadar aynı öğretmen okuttu, şanslıydım hiç değişmedi. Şu an 23 yaşımı bitirdim ama iyi ki Selda öğretmenin öğrencisi olmuşum diyebiliyorum. İlkokulda öğretmenler çocukların gözünde çok daha özel ve farklı insanlardır bu şüphesiz. Hele ki öğretmeniniz başarılı, falsosu olmayan, annenizin yaşlarına yakın ve cool biriyse dünyadaki en iyi öğretmen o oluveriyor sizin gözünüzde. Sarılma öpme meselesi hatırlamıyorum, çok nadiren olurdu. Sert biri olmamasına rağmen pek cesaret edemezdik gidelim öğretmeni öpelim, sarılalım falan... Ama sevgisini hep hissediyorduk, o da anneydi, bir kızı vardı. Bir de biz zaten 60 kişiydik kadın hangi birimizi öpsün yahu O yüzden bana biraz garip gelmiştir öğrencilerle öğretmenlerin bol bol sarılıp öpüşmeleri falan. Öğretmen dediğin ne bileyim, başını falan okşar, yanaktan makas alır, belki bazen elini tutar falan sarılıp öpmek nedir... Biz böyle gördük. Bu cinsel istismar meseleleri yüzünden istesem de sarılmam ben olsam. Her şey çok kirlendi, çok...

benim zamanımda öğretmenlerden çok korkulurdu. şimdi bakıyorum arkadaş gibiler. keşke biz de böyle olsaydık diyorum.

benim kızım anaokulunda daha, öğretmenlerine sarılıyorlar, hatta aile katılımına gittiğimde bana da sarılıyorlar öğretmen çocukları istismar edecek olsa herkesin içinde sarılırken etmez diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…