öğretmen olan hamişler...

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
öğretmen arkadaşlar okulla hamilelik nasıl gidiyor? ben anasınıfı öğretmeniyim. uyum haftası beni çok zorluyor sakin kalmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor. siz ne alemdesiniz öğrencilerle nasıl geçecek bu gebelik dönem?

selam.ben de anasınıfı öğretmeniyim.benim hamilelik zor halsizlik,iştahsızlık.okuldan gelince hiç bir şey yapasım kalmıyor.şimdiden ikinci dönemi bekliyorum.kolay gelsin sana da.nerde öğretmensin

selam.ben de anasınıfı öğretmeniyim.benim hamilelik zor halsizlik,iştahsızlık.okuldan gelince hiç bir şey yapasım kalmıyor.şimdiden ikinci dönemi bekliyorum.kolay gelsin sana da.nerde öğretmensin

selam ben antepteyim. aynen çok zor geliyor bir de uyum haftasında 6 sınıf birleşti 2 öğretmeniz diğerleri raporlu, ücretlide daha gelmedi. bende çok yorgun hissediyorum kendimi. saat 12lerde uyurken saat 10 buçuk deyince yataktayım. sen nerde çalışıyorsun?

Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar.Ben de ne yapacağım bilmiyorum mide bulantılarım devam ediyor.

ben de yeni öğrendim hamile olduğumu dersanede çalışıyorum inşallah çok zorlanmam

Ben de anasinifi ogretmeniyim sizler gibi.diyarbakirdayim.hamileligin ilk 5 ayinda full calistim ama cok zorlandim.insallah benim gibi olmazsiniz.ben ilcenin koyune gidis gelis yapiyordum toplam gidis gelis 120 km. Allahtan ilk 3 ay bulantim olmadi ama benimkide 4.aydan sonra basladi.yollarda rezildim.sinif kokuyordu,cocuklar kokuyordu bana sonra koy kokuyordu,tuvaletler falan,cocuklar beslenme yaparken bile mahvoluyordum.bu arada tecrubelerimi anlatayim sizlerede aklinizda bulunsun.cocuklardan bana bit bulasti bir ara dr. Ilac veremiceni soyledi cunku deri yoluyla kana kandan plasentaya ulasiyor ve paraziti olduren bebegide olduruyormus,dokunmak solumak bile yasakmis.kesinlikle bit sampuani kullanamiyoruz arkadaslar cok dikkatli olun.saclarimi cok cok kisa kestirip bandana takarak kurtuldum yine gecmesin diye de karne gunune kadar bone taktim.sonra okuldaki merdivenlerden ayagim kaydi kalcamin ustune dustum.sukur bise olmadi.cocuklar biseler anlatirken surekli karnima dogru el darbeleriyle birkac kez vururarak dikkat cekip biseleri anlatmak istiyorlar,biliyorsunuzdur karniniza dikkat edin bu konuda.rahat kiyafetler giyip giderdim okula cok iyi oluyor gercekten.ayaklarinizda odem olmasin diye masanizin altina yukseklik koyup oraya uzatmaya calisin bende cok oluyordu gunluk 2 saate yol gittigim icin.okul sutunu ben icmiyordum,saklama kosullarini bilmedigim icin,mudure de sutten tiksindim ondan icmiyorum diyordum.suan dogum iznindeyim cok sukur.dogum iznimde okullarin acilmasina denk gelince hic gitmedim.umarim sizlere yardimci olmusumdur.allah hepinize kolaylik versin :)))hoscakalin.

Allah bebişini analı babalı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. benim ilçe merkezinde bir okuldayım ama il içi hakkım olduğunda köye bile gitmeyi düşünüyorum. ortaokula bağlıyım. müdürüm ömür törpüsü. 6 şube vardı şimdi 2 şubeye ücretli öğretmen görevlendirilmeyecek ama kayıt sayısını 120ye tamamlayacağım diyor. 4 sınıf 30ar öğrenci. ve sınıflar kümes gibi. tek bir oyuncak bile yok. bu konuda milli eğitimden yardım alma isteğimize de karşı çıkıyor. velilerden 1 kuruş para almamıza müsaade etmiyor ihtiyaç listesine karşı çıkıyor. ve yönetmeliği öne sürmemize rağmen 48 aylıkların altındakileri doldurdu okula. birkaç parça oyuncak kendi maaşımdan aldım ama daha fazlasını alamam çünkü zaten temizlik parasıdır fotokobi parasıdır kendim karşlıyorum. ve hamile olduğumu biliyor. sinirden çıldırmak üzereyim. bebeğim etkilenmesin diye sakin kalmaya çalışıyorum ama düşündükçe sinirleniyorum. adam önümüze taş koymak için elinden geleni yapıyor. kendi kızı şırnakta çalışıyor bizim ilk atamamız Antep'e oldu diye elinden gelen kötülüğü yapıyor. aynen öğrenciler çok pis veliler bir o kadar anlayışsız. ama Allaha sığınıyorum o görüyor diyorum. onunda kızı var diyorum. benimde nasip olursa doğumum 24 nisana denk geliyormuş doktor öyle dedi. Allah kısmet ederse 2. dönemi kapatacağım izinle.biz bir şekilde 2-3 yıl içinde o müdürden kurtulacağız o bu zalimlikle ne olacak bilmiyorum

Hepimizin bebisini allah sag salim aldirsin kucagimiza cnm.mudurun gercekten ne fena bir adammis.insanda is yapma sevki bile birakmaz baksana neler yapiyormus.ben hicbir bolumu anasinifi kadar masrafli gormedim.hatta ben koydeyim diye masraf oluyor cok herseyi biz aliyoz diyordum meger ilcede de boyleymis.es tayini isteme hskkin yokmuydu merkeze istesen kurtulsan o sirret adamdan.

eşimde benle aynı ilçe merkezinde çalıştığı için eş durumu olmuyor. il içi tayin için ise 1 buçuk yılım var. şehir merkezlerinde kenar mahallele köyden daha beter buralarda canım. masraf olarak diğer okullarda bu kadar sıkıntı yok çünkü ilçe milli eğitim yardım ediyor ama bizimki pek gururlu yardım isteyip okulu alçaltamazmış. :) fotokobi parası temizlik parası kırtasiye parası, musluk parası boya parası herşey bize bakıyor. ama hakkımı helal etmiyorum kesinlikle müdüre. inşallah canım tek tesellim bebeğim. annem gel de kurtar 2. dönem beni bu müdürden diyorum. herkes bebbişine kavuşur inşallah

bende öğretmenim lisede. umarım halim olur konu anlatacak. midem çok bulanmıyo ama mide yanması var bende

benimde evde pek midem bulanmıyordu ama az önce ev bulantılarımda başladı. ağzıma bir tek ekşi bir şey alamıyorum. limonu normalde çok severdim. şimdi yiyemiyorum. hep tatlı hep tatlı olacak o da yiyince midemi bulandırıyor. senin işin de zor canım biz küçükleriyle başa çıkamıyoruz seninkiler koca koca adamlar

Antebin il merkezi de cok pahali diye biliyorum.ev kiralari falan.bu kadar gururluymus kendi okulu sanki.herkesi somurmeye calisiyor desene.onun yine destegi vardir bir yerden gelen birde extra sizden aliyor sinir oldum yaa.simdi birde kirtasiye parasi yatar onuda almaya calisir.bizde gecen yil cok zor durumdaydik yardim etmiyordu ilce mem 2 ogretmen 700tlye sinifin halilariini aldik.d.bakir silvan cok soguk dagin dibinde zaten okul.baktik olmuyor mudur tum ogretmenlerden para topladi.30 ogretmeniz bu arada koy ama huyuk okul 2 kademe.biraz da onlarin yardimiyla biseler yaptik.cocuklarimi cok seviyordum ama canavar gibi hepsi oyuncak dayanmiyorki :))))

allahtan müdür bey 18 saat ders verdi üç buçuk gün gidicem okula ama zor olacak herkese allahım kolaylık versin

Bizim müdür pek anlayışlı biri değil.Okula gelen kitapları bize taşıttı.Bana da hadi hoca hanım dedi.Mazeretim var taşıyamam kitap falan dedim. Biliyor durumumu da.

Bizim müdür pek anlayışlı biri değil.Okula gelen kitapları bize taşıttı.Bana da hadi hoca hanım dedi.Mazeretim var taşıyamam kitap falan dedim. Biliyor durumumu da.

canım sen neden taşıdın. allah allah senin görevin mi kitap taşımak. bi de hamilesin ne gıcık müdürler var

bende öğretmenim lisede hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum ALLAH hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…