öğretmen olan hamişler...

canım sen neden taşıdın. allah allah senin görevin mi kitap taşımak. bi de hamilesin ne gıcık müdürler var

Taşımadım zaten.gıcık oldu ordan bana sanırım. bugün ders programını görünce bir şok daha yaşadım.30 saat vermiş istemediğim halde.Konuşacağım tekrar.

Taşımadım zaten.gıcık oldu ordan bana sanırım. bugün ders programını görünce bir şok daha yaşadım.30 saat vermiş istemediğim halde.Konuşacağım tekrar.
30 saat derse kendi girsin bakalım. zaten insan halsiz oluyo çok da yararlı olamıyoruz ki. kendi eşi olsa böyle mi yapardı. ne kadar sinir bozucu. stres yapma canım sen .

Bizim müdür pek anlayışlı biri değil.Okula gelen kitapları bize taşıttı.Bana da hadi hoca hanım dedi.Mazeretim var taşıyamam kitap falan dedim. Biliyor durumumu da.

ay uyuz adam yaa insan değil böyleleri..
benim de bu sabah zümre toplantım vardı gidemedim dersanedekiler daha bilmiyor söylemedim zira başlayalı 3 hafta oldu daha ne yapacağım bilmiyorum biraz daha zaman geçsin mecbur söyleyeceğim

bu arada kızlar size birey soracağım benim formasyonum yok bu sene alıp kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum -tabi kolay olmayacak-
olur da eğer atanırsam ağustos ya da eylülde olur...ama doğumum haziranda olacak doğum izni falan kullanma şansım olur mu sizce?

30 saat derse kendi girsin bakalım. zaten insan halsiz oluyo çok da yararlı olamıyoruz ki. kendi eşi olsa böyle mi yapardı. ne kadar sinir bozucu. stres yapma canım sen .

dilekçemi verdim bakalım pazartesi belli olur sonucu.bugün 7 saat dersim vardı kendimden geçtim resmen.bunlar gibiler eşlerine de anlayışlı olmamıştır bence.

Söyle tabiki ona göre belki anlayışlı davranırlar.haziranda doğum olacaksa temmuzda sınava girersin eylül ortasında ataman yapılır. Doğum izni olarak ücretsiz izin almak durumunda kalırsın . Allah yardımcın olsun canım.

kızlar 3 gün hastanede yattım. cumartesi kanamam oldu. doktorum şehir dışındaydı. hiç güvenmediğim bir hastaneye gittim. düşük tehdidin var dedi. 3 gün hastanede yattım. şuan kanamam kesildi. evdeyim. 10 gün rapor aldım. rabbim bebişlerimizi korusun

çok geçmiş olsun canım. iyice dinlen bebişinle. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam meslektaşlarım.. ben de batmanda öğretmenim yılbaşında izne çıkcam ben dönem bitcek nerdeyse.. bi oğlum var 26 aylık şimdi de bi kızım olacak allah izin verirseee

Geçmiş olsun canım.İnşallah bir an önce iyileşirsin. Allah bizi ve bebişlerimizi korusun.

geçmiş olsun akadaşım. çok çalıştığın için mi oldu acaba? ben de yeni atandım maaştayım. atandığım gün hamile olduumuda öğrendim. meslek lisesindeyim. nisan gibi doğum iznine yarılcam inşallah eğer stajyerliğimdesorun olmayacaksa. yoksa mayısının 2.haftasına kadar gidecem okula.

kızlar merhaba :) bende antalya da öğretmenim,bugün anne olacağımı öğrendim,yibo da calışıorum oldukca yoğun günler beklioo beni... şaşkın ve mutluyum ......dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:)

selam kızlar ben hamile değilim ama çok istiyorum hamile olmayı yedi aydır bebeğimi bekliyorum ama gelmiyor.Ben de Van'da öğretmenim.Önceleri bu ay olsun doğum izni kullanayım falan diye plan yapmaya çalışıyordum ama öyle planlı olmuyormuş doğum izni falan yok gözümde artık yeter ki bebeğim gelsin
Allah kolaylık versin hepinize.

aynen bende öyle.plan falan yapıyodum ama şuan bıraktım plan yapmayı.hayırlısıyla olsunda inşallah önemli değil izni falan.bende 3 aydır bekliyorum ama yok maalesef.

merhaba bende öğretmenim ve hamileyim cumartesi öğrendim allah kolaylık versin arkadaşlar çok zor olmalı bu günler

hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah :) darısı başımıza

Aynen planladigin zaman kesinlikle olmuyor,herseyi akisina birakmak ve hayirlisini dilemek lazim benimde tedaviyle oldu.uzunca bir sure bekledim tedaviler tup bebek igneleri falan...belki daha erken olmus olsaydi o an benim icin cok sevindirici olacakti fakat yaz tayilim dogum iznine gidecekti.sonra subatta hamile kaldim martin ilk haftasi ogrendim ve yuce rabbim sanki haftasi haftasina planlamis 2eylul 32.haftamdi ve 2 eylulde okulun acildigi gun yasal dogum iznimi aldim.oncesindede 2 ay tatilimibrahat rahat yapmis oldum.suan hala izindeyim 4 hafta kaldi doguma. dedigim gibi once olsaydi sevindirici olurdu fakat gec oldu benim icin daha hayirli oldu.simdi 4.5 ay dogum iznini kullanip sonnrada hazirana kadar ucretsiz izin almayi dusunuyorum nasip olursa.eylulde de ise baslayip devam edecem.o yuzden hepinizin hakkinda hayirlisi olsun,hayirli zamanlarda gelsin bebisleriniz :)))

aynen bende öyle.plan falan yapıyodum ama şuan bıraktım plan yapmayı.hayırlısıyla olsunda inşallah önemli değil izni falan.bende 3 aydır bekliyorum ama yok maalesef.

evet plan tutmuyormuş aylar geçtikçe ve elin boş kaldıkça sadece hamile kalmayı düşünüyorsun her şey uçup gidiyor aklından.Daha yeniymiş seninki umarım daha fazla beklemeden hayırlısıyla hamile kalırsın.

Amin canım inşallah gelir en kısa zamanda.Gerçekten ayarlamış gibi olmuş çok güzel bence.Bende senin gibi doğum yapsam 1.dönem doğum izni 2.dönem ücretsiz izin düşünüyordum veya doğumu ocak şubat gibi yapıp doğum izni ile yaz tatilini birleştirmeyi ama planladıklarım olmayacak bu gidişle.İnşallah bu ay hamile kalırım kalsam haziranda olacak doğumum ama olsun ben razıyım artık:)
dua edin güzel hamişler bizim için.

merhaba arkadaşlar bende öğretmenim bende plan yapıyordum şu ay hamile kalırsam şöyla yapaırm böyle yaparım dye ama artık hiç birşey istemiyorum sadece bebeğimi istiyrum martta ve temmuzda kimyasal gebelik yaşadım sabırsızlıkla bende hamileyim diyeceğim günün gelmesini bekliyorumm

hoşgeldiniz kızlar
bebiş bekleyen arkadaşları tebrik ediyorum. allahım sağlıklı bir bebişe sahip olmayı hepimize nasip eder inşallah. bende plan yapıyordum ama ne var ki hiç planlamadığım bir anda hamile kaldım. herkese bu mutluluğu yaşatsın allahım.
benim bulantılarım çok seyrekleştiği için okul artık zor değil. zaten 18 saat ders verdi müdürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…