- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Ben ilk atandığımda -7 yıl önce- 4 kişi kocaman ısınmayan bi ev tutmuştuk üstelik çok da eski bi ev sırf şehir merkezinde diye.erçekten anlamıyorum nasıl gidiyor . Tek başına kalıyorum . Yemeklerim çöpe gittiği oluyor üzülerek .
İlk etapta kış 1,50TL gtl kömür masrafı ile girdim . Kalorifercisi vs . ilk etaptaki masraflar vs anlamıyorum nasıl düzene girecek . İnsan tek başına sıkılıyor da gezmeğe çıktın mı tamam zaten en basitinden 200 tl gidiyor çünkü ilçeden merkeze iniyoruz medeniyet gördük mü kendimizi kaybediyoruz.
@herseyhayal15 hizmetli maaşı nasıl yüksek. 20 yıllı askin ve emekliliği gelmiş evli çocukları olan bi hizmetliyle karşılaştırmayin yahu...
Polisler bizden an az bin lira fazla alıyor geçen haberlerde de gördüm. Bir de nerdeyse en düşük memur maaşlarından biri ek dersi yoksa bide. Hayır şükretmediğimden falan değil ama burda öğretmenliği sadece derse girip çıkmak olarak gören bir öğretmenin bile böyle yorum yapması yani diyorum
Çok da azımsanacak bir ücret değil bence.Şartlarınız ağır tek başınıza kalıyorsunuz bu yüzden böyle.Öğretmen arkadaşlarım var onlarda doğuya atandılar ev arkadaşıyla kalıyor.Maddi olarak daha rahat.Yukarıda olanlara bakıyorsunuz kızabilirsiniz bana ama biraz kendinden düşüklere bakmak gerek.Bu insanlar nasıl geçiniyor diye düşünülmeli.Sonuç olarak çalışma saat bakımından diğerlerine göre daha az çalışılıyor.Araba almaya yetmeyebilir belki ama biraz birikim yapılabilir.Asgari ücretle birikim yapmaya çalışan insanlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?