evet yaptık aslında aylık 250 tl den yaptık . O şeklide birikimim olacak . İşte şimdi eve gideceğim iki hafta sonra ya bir hesap yaptım kalmıyor telefon almam lazım en ilkel telelfon benim kaldı .Kurban keseceğim . İşte akrabaların yemeğe getir götür . Kasıldım şuan kara kara düşünüyorum .
Darilmaca kirilmaca olmasin lutfen kimsenn damarina basmak icin demiyorum yanlis anlasilmasin ama..
Bazi ogretmenlerin maaslarida ek derstir odur budur fln mesela pratisyen bir doktorlardan sadece 500-600tl daha dusuk oluyor...
İnsanda bunu sorgulamadan edemiyor valla
Darilmaca kirilmaca olmasin lutfen kimsenn damarina basmak icin demiyorum yanlis anlasilmasin ama..
Bazi ogretmenlerin maaslarida ek derstir odur budur fln mesela pratisyen bir doktordan sadece 500-600tl daha dusuk oluyor...
Bazi ogretmenlerin maaslarida ek derstir odur budur fln mesela pratisyen bir doktordan sadece 500-600tl daha dusuk oluyor...
İşini yapmayan hizmetlileri eleştirdiğiniz kadar masabaşında bir taraflarını büyüten rezil "öğretmenler"de var. İşini layıkıyla yapanlarda nedense benim ortaokul-lise eğitim hayatım boyunca karşıma çıkmadı.
Konu sahibi size gelince aldığınız az bir miktar değil ve böyle bir forumda ay 2500 alıyorum yetmiyor demeyi hatalı buluyorum. Asgari ücretle hem çocuk okutup, kirada durup hemde geçinen (!) aileler var burada. Yetmiyor ne yapsam demek ayrı, şu kadar para alıyorum araba istiyorlar demek ayrı. Geçen sene maden kazasında 1000 tl için yüzlerce insan öldü. İsteyen istediği kadar kızsın, evet halinize şükretmeniz gerekir birazda. Gün yaptık 250tl'ye diyorsunuz e pes ayda kıt kanaat çocuğuna o parayı göndermeye çalışan aileler gördü bu gözler. Çok doluyum bu konuda çok.
O para hiç bir zaman birikmeyecek maalesef:)Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız galiba . Ben aldığım maaşı az bulmuyorum .
Yeni atandım yeni ev kurdum yeni eşyalar aldım yeni düzen kurmaya çalışıyorum bocalanıyorum
Öğretmenim empati kurabiliyorum.
Zaten şükrettiğimi söyledim . Tamam istediğim gibi para harcıyorum ama biriktirecek kadar değil demek istiyorum .
DEMEK İSTEDİĞİM İNSANLARIN BEKLENTİ İÇİNDE OLMASI 4 AYLIK YENİ BİR YER DE HAYAT KURMUŞ İNSANDAN BEKLENTİ OLMALARI BENİ KASTI herkesin durumu farklı herkes kazandığı kadar bir hayat kuruyor işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?