valla bende artık onu demek üzereyim hayır aldığım takdir beleri teşekkür belgerinin haddi hesabı yok benden başka o okula gelip bir şekilde kaçmayı başaran 3 tane ingilizce öğretmeni oldu ben sabretmeye çalışıyorum bakalım seneye izinde olacağım sonrasında 100 verip haydi çok iyisin deyip geçeceğim...ayy savunma yazılarınızı okudum da komedi gibi..
Allah ıslah etsin o kafadaki insanları.
hiç unutmam bir matematik öğretmenin sınıfta gürültü oluyor diye tebeşiri fırlatıp bu paraya bu kadar yeter demişti.
ondan lazım bunlara.
neyse az kaldı tatile sonrada doğum görünüyor. sıkın dişinizi. kendinizi değmeyenler için helak etmeyin..
yok idare hiçbirşeyden anlamıyor sadece veliler mutlu olsun ben rahat olayım istiyor..özel okul mantığı gibi herkes bir şekilde pes ediyor geçen dönem 2 arkadaş birden gitti okuldan ücretli öğretmen arkadaşlar 1 ay dayanıp dayanmıyor okula öyle....Herkese mi böyle davranılıyor okulda?
Başarı takıntısı olan bir idare mi var?
yok idare hiçbirşeyden anlamıyor sadece veliler mutlu olsun ben rahat olayım istiyor..özel okul mantığı gibi herkes bir şekilde pes ediyor geçen dönem 2 arkadaş birden gitti okuldan ücretli öğretmen arkadaşlar 1 ay dayanıp dayanmıyor okula öyle....
Hamilesiniz, sizi uzmek istemem. Lakin profesyonel bir ogretmen feedback kaldirabilmek zorundadir. Profesyonel anlamda calisan herkes feedback kaldirabilmek zorunda.
Bukadar cok savunmanin gelmesi, uzgunum, sizin hakkinizdada birsey soyluyor sanki. Herkes size mi takti durduk yere? Butun veliler bir olup anlasip size baski mi uygulamaya karar verdi? Enteresan yani.
Ozelestiri iyidir, guzeldir. Hamilesiniz, hormonlar tavandir, birazda onun etkisiyle fazla etkilenmis olabilirsiniz.
Ogretim kalitenizi birkac savunma yuzunden yukseltmek yerine dusurmek istiyorsaniz, bu yine sizin hakkinizda birseyleri gosterir.
Yinede basarilar. Demotive olmamaniz, tam tersi ders cikarip dahada guclenmenizi dilerim.
yok ozaman iyi öğretmen olurum süper başarılı olurum sonra beniim çocuğumun filancadan ne eksiği var derler ne gerek vararada 95 ver bu sefer vay efendim herkez niye 100 derler :)
istenbulda hiçbir devlet okulunda -imam hatipler hariç-20 öğrenci yok ki...35-40 arasında değişiyor...Allah yardımcınız olsun. Çok zor ya.. Sınıfta en az 20 çocuk ve ailelerini idare etmek..
pardon devletmiş....ay ne zor ya..öğretmenlik cidden zor bi işmiş.
Seni çok iyi Anlıyorum. Ben de milli eğitimde öğretmenim. Müdür herkesi geçirmemizi istiyor, gerekirse kendiniz yazın sınav kağıdına diyor. Neymiş efendim bırakmak suçmuş da geçirene kimse neden geçirdin demezmiş. Eğitim sistemimizin geldiği son durum bu maalesef. Artık başlar ayak, ayaklar baş oldu. Herkes Fütursuzca hesap sorabilme Hakk'ını buluyor kendindeben ingilizce öğretmeniyim 10 yıldır devlet okullarında çalıştım....geçen yıl başka bir okula güya iyi diye tayin istedim istemez olaydım...o gün bu gündür başıma gelmeyen kalmadı...öyle cahillerle uğraşıyorum ki kızlar anlatamam....ha bu konuyu neden açtım bugün sabahtan beri müdürün odasındaydım 26 tane savunma yazdım,bir taraftanda müdürün haksız yere bağırmalarını dinledim....nedeni ise şu:yok vay efendim neden çocuğuna 70 vermişim neden 100 vermemişim..neden çocuklara sınıfta konuşulan sınıfta kalır eve herşeyi götürüp anlatmayın demişim.filan filan filan....hatta saat 22:17'de bir veli beni aramış açmamışım,çocuklaara 10'a kadar saymayı öğretip tren vagonları gibi numaralandırıp sınıfın içinde trencilik oynamışım bir çocuk 1.vagon olmak istemiş ben 4.vagon yapmışım.....çocuğun kendine güveni özgüveni bilmem neyi neyi kırılmış,sonra çocuklara quiz yapmışım haber vermemişim,sonra çocuklara kelime sormuşum sınavda sözlük kullandırtmamışım....Allah hepsinin cezasını versin....hamile hamile tansiyonum düştü az kalsın bayılacaktım beni öyle çok üzdüler ki....keşke müdür denilen adam yıl boyuncagelen şikayetleri toplayıp bir günde savunma yapmamı istemesseydi inanın olayları bile unuttum adam benden hesabını soruyor.......neymiş yok vay efendim çocukları zorlamamalıymışım....ha KARAR ALDIM BUNDAN SONRA ÖĞRETMENLİK YAPMAYACAĞIM....ÖZLEM ÖĞRETMEN ADİL OLMAYACAK ARTIK..HERKES HER YAZILIDA 100 ALACAK HERKESİN SÖZLÜ NOTU 100 OLACAK HERKESİN PROJESİ FALANI FİLANI 100 OLACAK.....inşallah unutmam bu sözümü...öğretmen lisesinde okudum yıllarımı verdim emeklerimi bir kül gibi savurdular Allah onlarında emeklerini boşa çıkarsın....ağlamaktan ellerim zangır zangır titriyor ayaklarım buz gibi oldu inanın ciddi manada sinir krizi geçiriyorum.....birde 147 var ispiyoncu hattı...ben şerefli öğretmenlik mesleğini artık yapmayacağım düzene uyan kendini güzelce pazarlayan öğretmen olacağım her erkeköğrencim prens her kız öğrencim prenses bundan sonra....herkesin ingilizcesi mükemmellik derecesinde iyi olacak....
herkes yıldı bu velilerden bizim idarecimiz özel okuldan geçiş yaptı inanın öğretmenler odasında veliler oturuyor bize sandalye kalmıyor bizde çay ocağına gidiyoruz öyle başımıza çıkardık velileri...O okuldaki başka öğretmenler de şikayet alıyor mu sizin gibi?
Alo 147 ye gelen şikayetler çok abuk sabuk oluyor yaz gerekçeli yazını. Ayrıca öğretmenin öğretim yöntem metoduna kimse karışmaya hakkı yok. Çok takılma öyle şeylere çok sorunlu okullar veliler var.
devlet okulundaki öğretmene karşı çok olumlu düşünemiyorum ister üzerinize alının ister alınmayın.bence eğitim özelleşmeli
hahh aynen bende öyle haftaya yazılı yapacağım What is your name sorusu 50 puanlık olacak..ne kafamı ağrıtacağım...Seni çok iyi Anlıyorum. Ben de milli eğitimde öğretmenim. Müdür herkesi geçirmemizi istiyor, gerekirse kendiniz yazın sınav kağıdına diyor. Neymiş efendim bırakmak suçmuş da geçirene kimse neden geçirdin demezmiş. Eğitim sistemimizin geldiği son durum bu maalesef. Artık başlar ayak, ayaklar baş oldu. Herkes Fütursuzca hesap sorabilme Hakk'ını buluyor kendinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?