öğretmen olup haziranda doğum yapacak anneler!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben de eylülde seminer döneminden sonra rapor almayı düşünüyorum en azından bebeğim altı ayı çıkarsın,bu konuda fikri olan var mı,nereden alınır en fazla kaç güne kadar alınır,maaşımızdan kesinti olur mu?

tanidik dr var mi arkadasim? yoksa heyet raporu almak cok zor, 40 gun alabiliyorsun (20+20) diye biliyorum, arastirmak lazim, ben ucretsiz izin almak istiyorum, rapor yetmez ilk donemi kapatmaya, hem de tanidik dr yok..

Canım tanıdık doktorumuz yok maalesef,belki doğum için gittiğim doktorumdan rica ederim ya da,psikiyatriden filan,doğum sonrası depresyonu adı altında alınabilir belki.Bir şansımı deneyeceğim,bakalım hayırlısı.Aslında okulumun olduğu köyde bir bakıcı bulup taşıyabilirim de kızımı...

ne yapacağınızı çok merak ettim
ben de 11 haftalık hamileyim ve şubat ataması ile inşallah atamam olur diye bekliyorum. ve doğumum şubatta :) eğer sözleşmeli atanırsam 1 yıl ücretsiz izne ayrılabilir miyim diye düşünüyorum.
atanmayı istiyorum ama bebeğime en azından bir yıl bakmayı da çok isityorum.
bu konuda bilgisi olan var mı acaba? atanmadan doğumum olsa atandıktan sonra izin alabilir miyim? :kedi:

selam sevgili meslektaşlarım bende izmirden tarih öğretmeniyim.elde olmayan sebepler dolayısıyla eylülden önce hamile kalamıyorum. tek tüp kapalı( en erken eylülde hamile kalırsam doğum haziran.yani doğum sonrası izin hiçbir işe yaramıyor( doğum sonrası izin doğum öncesi kullanılırmı bilginiz varmı?? birde 6 aylık doğum izniyle ilgili bende bilgi bulamadım doğruluğu nedir??

canım doğum sonrası izin doğum öncesine aktarılamaz... ben çok araştırdım ancak doğum öncesi 5 hafta doğum sonrasına aktarılabilir.yönetmelikte çok açık .. 8+8 olarak geçiyor.doğum yaptıktan sonra 8 hafta izin. doğum sonrası izin. ama ikiz bebekse doğum öncesi izin 1-2 hafta uzun olabiliyor galiba.ama aktarma malesef.

atandıktan sonra sanırım staj kalkmadan izin alamazsın.yanni 4 sene önce öyleydi. sanırım hala öyle.

merhaba arkadaşlar. ben bu siteye yeni katıldım ve haziran 2010da doğum yapacağım. burdaki izinlerle ilgili konuşma 2009 yılında yapılmış ama belki cevap verecek yardım edecek birilerini yakalayabilirim diye sorunumu buraya yazıyorum.
haziran ayında doğum yapan annelerin ortak sorunu 2 aylık ücretli izinlerinin yaz tatiline gelmesi. benimde ücretli iznim 13 ağustosta bitiyor. ben bu iznin sonrasında 6 aylık ücretsiz izin almayı düşünüyorum. fakat ücretli iznim biter bitmez mi almam gerekiyor yoksa eylül ayında alabiliyor muyum.sonucta 1 ay daha ücretlü olarak çalışıp sonra ücretsiz izne ayrılmayı tercih ederim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

canımokul açıldıktan sonra alabiliyorsun....

bende haziaran başı doğum yapıcam inşallah..eylülde nasıl okula başlıcam bilemiyorum...bütün hamileliği zaten raporla geçirdim doğumdan sonra rapor kullanamam..ücretsiz izinalmam lazım maddi olarak da çok zor bir ihtimal...offffff nolacak ya.......

arkadaşlar merhaba siz haziran demişsiniz ama benimde bir sorum var belki bilen olur belki ben 16 eylülde doğum yapıcam ağustosun son haftası doğum iznine ayrılıcam doğum öncesi izinlerimin hepsi yaz tatilinde bitiyor maddi durumdan dolayı ücretsiz izine ayrılamam 2 aylık bebeğimide bırakmak istemiyrm sizce doğum öncesini doğum sonrasına aktarabilirmiyim hiç böyle tanıdıklarınız oldumu şimdiden teşekkürer

Meraba kızlar benime doğum 30 hazirana geliyor ben nisan sonunda doğum öncesi iznimi kullanıcam.Çünkü sonrasına aktarınca hiçb i anlamı kalmıyor.Eylülün 4haftasını yiyor.E zaten ilk 2 hafta seminer.Bebişede annem bakacak bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

canım maalesef istesen de yapamazsın.çünkü yönetmelik yaz tatılını zaten tesmı olarak tatıldesin kabul edıyor.yanı zaten ızındesın ne izni dıyor sana.senın tersın ben de 27 haz.da doğum yaptım hanı dedım d.sonrası ıznımı aktarabılır mıyım ya da öncesını eylüle falan.yok maalesef.sen sadece d.sonrası iznini kullanabilirsin.o da normald doğumda 8 hafta sezeryanda 12 hafta.

benim doğum da haziranın 17si. ben de 32.haftada ayrılıcam. hiç uğraşmıycam. 1hafta seminer yapıp ramazan bayramı tatiline giriyoruz herhalde. o bir haftada da rapor alırım. sonrası belirsiz.... belki annem gelip bakacak, belki de ücretsiz izin alıcam...

d gabanna çok teşşekkür ederim ilgilendiğin için kib

rica ederim canım.o dönem ben de çok araştırmıştım.hayırlı doğumlar.ben 9 ay üzcretsiz ini aldım 25 eylül-25 haz.
kısmetse 28 haziranda iş başı 3 gün semıner sonra gene 2 ay kızımla ama 1 eylül kesin iş başı( epey sıkıldık maddi olarak ama kızımla geçen vakite değer.

ücretsiz izini en az bir ay önceden yazıp istemen gerkiyor diye biliyorum. 25 eylülde ücretsiz izne ayrılmadan ne kadar önce dilekçe verdiniz?

Meraba kızzlar.Pazartesi günü doğum öncesi iznim başlıyor.Hastaneye gidip rapor alacağım.Sonra okula götüreceğim.Hadi hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…