Yapmayın hocam. Ben de 5 sene devlette çalıştım. Öğrenci ayrı dert Veli ayrı dert. Şimdi akademisyenliğe geçtim şükür. Bir arkadaşımın ricasını kıramadığım için sekiz saat özelde ders vereceğim. Sizin göreviniz yukarıda saydıklarınız değil. Para almayın. Gitsinler ilçeye söylesinler. İlçe size gelirse de usülüne uygun yapıyorum bu kadar oluyor dersiniz.
Hocam çocuğunu düşünmeyeni siz niye düşünüyorsunuz ki? Milli Eğitimde görev tanımı belli öğretmenin. Yapması ve yapmaması gereken şeylerde. Onların dışına çıkmayın. Okul dökülsün. Sizin göreviniz mi onarmak? Değil. O zaman o şekilde kalacak. Siz ister tayin gidersiniz. Niçin kendinizi yıpratıyorsunuz? Sorsan velilere mangalda kül bırakmazlar. Çocuğuma düşük not veremezzzzzzzzszzzzzz. Disipline edemezzzzzzzzzzzzzzzzz. Paraaaaa vermemmmmmm. E o zaman elindekilerle yetinecekler. Her bir halt için ilçeye gidip bik bik konuşmayı biliyorlar. Öğretmene gelince omo mooşonoz bonom vordogom vorgolordonnn oluyor o zaman milli eğitim bakanına gidipte diyecek ki paşa senin maaşını ben veriyorum bu çocukların okulunu düzelt ama yemez tabii.maalesef oyle olmuyor iste hocam bende koy okuLundayim cebimizden cikan paranin haddi hesabi yok ama maalesef duzen bunu gerektiriyor hicbir cikar yol kalmiyor bizlere
Usül bağış almaksa zaten yasal bir şey yapıyorsunuz bunu veliye söylersiniz. Şikayet etse de bir şey çıkmaz. Öğretmenken çocuklara başka kitap bile aldırmadım ben. Alanım yabancı dildi benim. Aslında kitap aldıran çok fazla öğretmen var ama sırf bu yüzden soruşturma yiyemem diye aldırmadım. Vallahi ben önce kendimi düşünürüm. Siz de öyle yapın bence. Zaten ne yapsanız yaranamıyorsunuz. O yüzden hiç uğraşmayın. Ben sırf bu yüzden akademisyen oldum. Hatta lisansı olmayan bir bölümde akademisyenliğe geçtim. Uğraşmayın. Kendinizi ve ailenizi önde tutun.uzaktan ben de şöyle yaparım böyle yaparım diyordum ama işin içine girince öyle olmuyor.
ilçeye usulune göre böyle yaparım demenin mantığı yok çünkü usullerden biri bsğış almak zaten. yeni yılda tahmini bütçe planı gönderiyorsun kalemlerden biri bağış.
ilçeye, veliye kızıyorsun da öğrenciye kıyamıyorsun. bu çocukların suçu ne diyorsun.
siz Allah'tan akademisyenliğe geçmişsiniz. kurtulmuşsunuz.
E o zaman konu sahibini alıntılayın benim yazımı değil.böyle bir para talep edemezler demişsiniz de bende de böyle bir şey talep edemez bunu söylemek istedim veli istemezse para işi de olmaz haliyle
Her ogrenciye degil , yetim , gelir seviyrsi , yetenek vb seylerden olusan bir puanlama yapiliyor o puanlamaya gore 10 bin ogrenciye falan veriliyir yanlis hatirlamiyorsamBen de tam bunu yazacaktım bir devlet okuluna 3500 lira verilmiş yıl boyu harcamalar için özel okullara teşvik adi altında her öğrenciye 3500 veriliyormuş
Güya değil gerçekten yok görevli maaşlarını okul kendi karşılıyorTemizlik malzemesi, boya badana, görevli maaşları için güya devletten ödeme alamıyorlarmış. Bu sebeple bu paraları talep ediyorlarmış. 2000 yatırmayanı almıyorlar okula
Aynen öyle ama görüldüğü üzere buna inanan pek yok.Güya değil gerçekten yok görevli maaşlarını okul kendi karşılıyor
7. Yılıma girdim ve parası olan okul gormedim . O bağış almayin diyenler o zaman bütçe versin .Aynen öyle ama görüldüğü üzere buna inanan pek yok.
Bende geçen sene oğlumu okula yazdırırken iyi bir öğretmen olsun istedim istediğim öğretmene müdür 2000 tl istedi pazarlık yaparak 500 tl ye indik ama keşke seçmeseydik pişman oldum hiçte övdükleri gibi bi öğretmen çıkmadı malesef
7. Yılıma girdim ve parası olan okul gormedim . O bağış almayin diyenler o zaman bütçe versin .
hanımefendi yorumunuza cevap verilmesini istemiyorsanız yorum yapmayın bura açık bi platformE o zaman konu sahibini alıntılayın benim yazımı değil.
hanımefendi yorumunuza cevap verilmesini istemiyorsanız yorum yapmayın bura açık bi platform
hanımefendi siz yanlış bir şey yazmışsınız bende cevap verdim anlamayan sizsiniz yaniAnlamayacaksınız anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?