Ogretmen/Tayin/sorunlar/Eşimi nasıl ikna edebilirim

esiniz eger sinavla yani kadrolu olarak mudur yardimci olarak atandiysa tekrar tayin istediginde yine m. yard olarak atanir. ogretmen olarak degil. eger gecici gorevle geldiyse tayinle ogretmen olur.
. Geçici görevde bir süre çalıştı ve sınavlara girip kadrolu olarak atandı gerçekten durum böyle mi?ben hicbiryerden arastiramiyorum tayin konusunda direttigimi bildiği için hep üstü kapalı yanıtlar veriyor

beni elimdeki caresizligime vurmayın lütfen babam zaten 2 yıl önce vefat etti ve hala bazı şeyler aklıma geldikçe içim yanıyor bunu yaşamayan bilmez

Benim bu durumu yaşayan tanıdığımın annesi var. Kadın 26 senedir karadeniz de eşini ikna edip bir türlü tayini aldıramadı. Ama o da inat etmiş 25 senedir eşinin ailesi onlara yarım saat filan uzaklıkta olmasına rağmen sadece bayram da 1 gün gidiyorlarmış onda da kesinlikle kalmıyorlarmış. Sene ortasında filan gitmiyorlarmış diye biliyorum. Eşi de sesini çıkaramıyor çok baskın bir karakter aslında ama o da ikna edememiş.

İş inada binsin istemiyorum güzellikle hallolsun istiyorum.gercekten kavga etmekten yoruldum arada olan çocuklara oluyor

canim kardesim
babaniza rahmet diliyorum. cok uzuldum.
biraz su zincilerini kir diye oyle konustum. senin ki ogrenilmis caresizlik. esin cok bencil ve yalan soyluyor. sinavla yonetici kadrosuna gecen tekrar ogretmenlige kendi istemedikce donmez. tayini yonetici olarak yapilir.
ayrintilari il milli egitim mududlugunu ara bagli oldugun yerden oradan sor ogren istersen.
dahasi annen hayattaysa sana daha cok ihtitaci var. dunyaya bi kere geliyoruz. gecen gun omurden geciyor. keske demek sonradan faydasiz.
kucuk yerde para az harcanir. esin parayi nasil yonettigini sana soyluyor mu. eger bilmiyorsan emin ol ya kenarda parasi var ya da ailesine yolluyor.
ailesine de yakinsaniz sen ciddi bi adim atmadikca surer boyle.
ayrica bu adam seni yok tayin isteyecek yer yok yok istedim cikmadi diye de kandirir. bilgisayarda mebbis de kendi sayfan da gostereceksin diyin ya da sifresini bulun.
lutfen su caresiz olmadigin halde oyleymissin gibi olan ruh halinden de siyrilin. adam sizi parmaginda oynatiyor.

hic bisey yapamiyosan butun yazi cocuklarin okulu biter bitmez 3 ay annende gecir yari yili da ve asla vazgecmiyorum annen yakin git orda kal deyin. biraz tavrini koy

Babam vefat etmeden önce arada sırada geliyorlardı ama annem şimdi istiyor ki hep biz gelelim onu yanlız bırakmayalim buda mümkün değil istersem yine gelir ama bu defa elimde savuncak birşey kalmiyacak nasilsa annen geliyor diyecek annemde astım hastası çok yormak istemiyorum uzun yola gelemiyor.Tespitleriniz doğru kendi bencilliği ile ben ve çocuklar mutsuz oluyoruz ama o bunu görmek istemiyor .okul konusunda durumu araştırmak isterim ama yeni yönetmelik hakkında nereden kimden bilgi alabilirim?

Evet tayin isterse öğretmenliğe döner. 1 yıldır müdür yardımcısı olanlar bu yıl mülakata girdiler yine ve okul tercihi yapıyorlar. Sanırım eşinizin oradan başka yerde müdür yardımcılığı imkanı yok. Iller arasında durum ne tam bilmiyorum ama;
1.Esiniz idarecilikten ogretmenlige donmek istemiyor
2.Ailesinden uzaga gitmek istemiyor

Yapacagin sey cok basit. Cocuklarin karneyi aldigi gun alacaksin biletini ben annemleri ozledim diyip gideceksin. 40-50 gun kalacaksin ailenle.

Evet şimdi gerçekten verdiğin bilgilerle bana yardımcı oldun Allah razı olsun.Yasadigim durumun öğrenilmiş bir çaresizlik olduğunu biliyorum ama bu durumdan kurtulamıyorum, daha anlatmadığım çok şey var, kurtulmayi cok istiyorum sadece psikolojik destege ihtiyacim var,küçük bebeğim olduğu için antidepresan kullanmakta istemiyorum ve zincirlerimi kirarsam kötü şeyler olur o yüzden korkuyorum güzellikle olsun istiyorum,verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim

Inan bana senede bir kez görmek yetmiyor kaç gün olursa olsun,çünkü zoruma gidiyor o her canı istediğinde ailesinin yanında yada onlar bizde ama ben senede bir kez yine çok şükür onada izin vermeyenler var ama ben adalet istiyorum! Ve bunu ona anlatamıyorum.

kadrolu mudur yardimcisi tayinini yonetici atama ve yer degistirmelerinde ister ve yonetici olarak tayin olurlar. gorevlendirme olarak calisanlar sizin dediginiz gibi olanlar

Mudur yardimciligindan istifa ederse ogretmen olarak tayin ister ama baska sehire gitme durumu sadece haziran donemi yani ildisi yani illerarasi tayin donemi gerceklesir.Onun disinda su an icin baska bir yere gitme ihtimali yok.

Başka ile m. Yrd olarak değil öğretmen olarak gider , tayin donemi Haziranda olur.Onun açısından bakarsan ailesinin yanından öğretmen olarak niye baska ile gitmek istesinki.Tabiki seni kandırmak istiyor.
Bana göre cok mutsuzsan senin yapman gereken biraz daha kararlı durmak.Ailene gitmek veya onun ailesine gitmemek , ne istiyorsan her isteğinin arkasinda olup , herseyi goze alip ,seni bastirmasina izin vermemek.

Canım seni bilgilendirmek için yazıyorum ben de eşin gibi sınavla atanıp müdür yardımcısı oldum eşin doğru söylüyor yanımdaki okula tayin istesem bile öğretmen olarak gidiyorum ve görev süremiz 4 yıl

Cokk sert cikin ve sartlari yeniden duzenleyin.onun ailesi onemli baska onemli biri yok.bu net.sakin düşmeyin bu tuzaga.hem cocuklar hem siz koca ailesinin kölesi olmussunuz.yillar sonra durum kemiklesir hic duzelmez.harekete gecin bir an önce.yapacaklariniz icin onay beklemyin yapin

kadrolu mudur yardimcisi tayinini yonetici atama ve yer degistirmelerinde ister ve yonetici olarak tayin olurlar. gorevlendirme olarak calisanlar sizin dediginiz gibi olanlar

Hocam çok teşekkür ederim.Gercekten kafam karıştı en iyisi sanırım detaylı araştırmak,bulundugumuz ilçe milli eğitim müdürü ile tanışıyoruz, o yuzden oradan bilgi alamam herhangi bir ilin yada ilçenin milli egitim müdürlüğü yardımcı olur mu acaba?

Anladım siz de haklısınız. Başınız sağ olsun babanız vefat etmiş anneniz yalnız kalmış bari bu durumda anlayışlı davransaymış eşiniz.
Yönetmelik konusunda 147'yi arayarak eşinizin tayin isteme durumunda müdür yardımcısı olarak mı yoksa öğretmen olarak mı atanacağı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Benim bildiğim şu: md., md. yrd. Bakanlık atama kadrosu değil de illere ait kadrolar olduğu için il dışı tayin istediğinde öğretmen olarak atanır. Yine de siz bir sorun 147'yi arayarak ya da bulunduğunuz il veya ilçe mem'leri arayarak.

Allah razı olsun dostlar sağolsun verdiğiniz numarayı arayacağım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…