Öğretmen Tribi

Arkadaslar şikayet edin su öğretmenleri de emekli olup gitsinler eskimiş öğretim tekniklerini de alıp yeni cevherlere bi yer açsınlar böyle böyle kaç nesili kaybediyoruz yazık günah

Bence de artık milattan kalma berbat cezalandırma yöntemlerini kullanan, kendini bir parça bile geliştiremeyen bu saçma sapan eğitimci (!) ler emekli olsa ne güzel olur.

Burası küçük bir şehir. Halkın çoğu memura, öğretmene aşırı saygı duyuyor. Ne yapsalar doğru geliyor velilere.
Yani benim vardığım kanı bu.

Siz sorunlusunuz belliki derdim yeni okula baslayanlardan ya ogretmen sikintisi yada diger cocuklarla ilgili oyle sorun duyuyorum ki oglum buyuyunce okula gondermek istemiyorum cocuklara karsi nasil davrancagini bilmeyen insanlar ogretmen oluyor sanki zorla bu meslegi sectiriyorlar

Burası küçük bir şehir. Halkın çoğu memura, öğretmene aşırı saygı duyuyor. Ne yapsalar doğru geliyor velilere.
Yani benim vardığım kanı bu.

Şikayet edeceksiniz sanırım değil mi?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Madem hepsi oyle en azından sikayet edin de belki akılları başlarına gelir.

Ben de 12 yıllık öğretmenim.yazık değil mi elin çocuklarına vuruyor.kendi çocuğu yok mu? Nasıl kıyar.Bazı meslektaşlarımı anlamıyorum.dövmeye siddete ne meraklılar.1. Sınif cocuğu laf anlamaz ki dayakla mı terbiye edecek?

Arkadaslar şikayet edin su öğretmenleri de emekli olup gitsinler eskimiş öğretim tekniklerini de alıp yeni cevherlere bi yer açsınlar böyle böyle kaç nesili kaybediyoruz yazık günah
Maalesef bizim zamanımızdaki eti senin kemiği benim anlayışından çıkamamışlar.
Maalesef mecburuz bu gibi öğretmenlere.
Şikayet edeceksiniz sanırım değil mi?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Madem hepsi oyle en azından sikayet edin de belki akılları başlarına gelir.
Önce müdürle konuşayım o uyarsın diye düşünüyorum.

Maalesef bizim zamanımızdaki eti senin kemiği benim anlayışından çıkamamışlar.

Maalesef mecburuz bu gibi öğretmenlere.

Önce müdürle konuşayım o uyarsın diye düşünüyorum.

Yani evet bir yerden başlayın, o mevzunun üzerine gidip selam vermeniz bile garip. O gün gidip şikayet etmeliydiniz.

Neyse ki vurmamış. Ayakta durma cezası veriyormuş genelde diğer öğrencilere.
Ben müdürle de konuşup gerekli uyarıyı yapmalarını isteyeceğim.

Yani evet bir yerden başlayın, o mevzunun üzerine gidip selam vermeniz bile garip. O gün gidip şikayet etmeliydiniz.
Açıkçası çok şaşırdım o yüzden.
Sonra sonra diğer sözleri aklıma gelince zihnimde şüphe oluştu.
Saat 3 gibi kızımı okuldan alınca konuşacağım müdürle.

Bas bas bagırıyoruz kadına çocuğa hayvana şiddete hayır diye.yapılana bak.benim kızım da 1. Sınıfa gidiyor.okula koşarak gidiyor.ögretmen yanaklarımı sıkıyor diye.bu kadar basit oysa.sadece kendini sevdirecek.geçen bir konunuz vardı 300 lira isteyen öğretmen miydi?ögretmeniniz önce üslup , saygı ve insan olmayı öğrenseymiş keşke.

Ögretmen olarak söylüyorum idareye gidin.bir daha olursa şikayet edeceğinizi söyleyin.yazık degil mi minicik çocuklara velilere baskı kurmuş.hay allahım çok sinirlendim.

Ben böyle konuları okudukça korkmaya başladım.benim kızım da seneye 1e gidecek Allah nasip ederse.insallah böyle sorunlar yaşamayız.ne yaparsınız bilmiyorum ama inşallah bir daha yaşamazsınız böyle şeyler

Ya gerçekten korkmaya başladım. Siz bu lafın üstüne günaydın mı dediniz birde? Gaza getirmek istemem ama kızım şu an anaokulunda benim başıma gelirse yapacaklarımdan korkuyorum. Ceza verme vurma sizin çocuk sorunlu gibi laflar etme bunların hiçbirine hakkı yok. Tabi ki bir müdürle konuşun alın o sınıftan çocuğunuzu. Bana kızım dedi ki Birgün, öğretmenim kapının orda bekle dedi bana.. o kadar kurdum ki çünkü 3 yaşında tam konuşuyor ama anlaması mümkün değil neden olduğunu. Ertesi gün direk sınıfa girip sordum öğretmenle konuştum. Asla cezadan yana olmadığımı da ima ettim. Babası gelecekti o yüzden dedim dedi yumuşak bir tonla. Hala da aklıma geliyor arada ama birdaha böyle bir şey olmadı sanırım. Sürekli soruyorum. Yaptıysa bile bir daha yapamaz sanırım ama bu durumu ceza amaçlı yaptığını gerçekten bir bilsem hala uğraşırdım.

İdareye nasıl şikayet edeceksiniz ki? Adama kızım sizi yanlış algılamış gibisinden konuşmuşsunuz sonraki selam vermeme olayı canınızı sıkmış. İdareye günaydın dedim cevap vermedi mi diyeceksiniz? Bence takipte kalmak daha mantıklı

üslubu baştan sona yanlış. küçük bir şehir ve kızınızı o kişiye teslim etmekten dolayı şikayet etmekte çekinebilirsiniz. ama bence ne olursa olsun şikayetinizi yapın.

ayrıca çocuğunuzda bir sıkıntı olsa bile bu şekilde konuşamaz. demek gerçekten bir problemi olsa çocuğunuzun ona neler neler yapacak. sorunlu diyip onu iyice yok sayacak..

Bugün müdürün yanına gideceğim. İnşallah müdür de trip atmaz.

Ay okurken sinirlendim iğrenç pislik herif.üstelik daha okulun ilk ayı 1. Sınıf. Dur hele çocuklar alışsın sonra göster pençelerini öğretmencik

İnşallah hiçbir çocuk yaşamaz.
Ortada kızımı endişelendiren ciddi bir konu olsaydı bu kadar sakin kalmazdım.
Diğer öğretmenler için de benzer şeyler söylendiği için idari uyarı belki ileri gitmelerini engeller diye umuyorum.
İdareye olayı olduğu gibi anlatacağım. Bir veli olarak öğretmenle konuşamayacaksak yasal yolları tercih edeceğimi söyleyeceğim.

Müdürle konuşup sorunu halledemezse cimer ile halledeceğimi söyleyeceğim.

Bence asil ogretmen sorunlu. Bi anneye cocugun sorunlu denirr mi? Iletisim becerisi sifir herifte. 4 sene idare edilmez bu arkadasim bir an once caresine bak. Buarada kizini sindirmete calisir bu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…