- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
Biraz once kizimi okula biraktim.birinci sinifa basladi.sirasina biraktiktan sonra arkadaslarindan birinin annesi dun ogretmenin,benim ve onun kizinin basina vurdugunu soyledi.hemen sakince kizima sordum.surati dustu sinirlendi.inkar etti.sonra da evet dedi.
Hikaye su,kizimin cantasi isikli.ama bozuk gibi birsey.dun onu tesadufen calistiriyor.o heyecanla arkadasina gosteriyor derste.ogretmen de kafasina vuruyor.bizimki sucluluk psikolojisine girdigi icin sanirim bana birsey anlatmadi.
Ne olursa olsun ogretmene bu hakki kim verdi ki boyle davranabiliyor.sonucta birincisinif cocugu daha.
Simdi ben aksam cikista ne diyeyim ne yapayim bu adama.cok sert cikip cocuguma tavir almasini da istemiyorum.
Oyle bir laf edeyim ki cuk otursun kapak olsun.kendine ceki duzen versin diye.
Hadi kizlar akil verin bana.
Hikaye su,kizimin cantasi isikli.ama bozuk gibi birsey.dun onu tesadufen calistiriyor.o heyecanla arkadasina gosteriyor derste.ogretmen de kafasina vuruyor.bizimki sucluluk psikolojisine girdigi icin sanirim bana birsey anlatmadi.
Ne olursa olsun ogretmene bu hakki kim verdi ki boyle davranabiliyor.sonucta birincisinif cocugu daha.
Simdi ben aksam cikista ne diyeyim ne yapayim bu adama.cok sert cikip cocuguma tavir almasini da istemiyorum.
Oyle bir laf edeyim ki cuk otursun kapak olsun.kendine ceki duzen versin diye.
Hadi kizlar akil verin bana.