- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi BenAyKizim
Bu olaydan sonra o cocuk her sorunda annesinin koşa koşa öğretmenler odasını basacağını bileceği icin arsız olmayacağını kim garanti edebilir peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olaydan sonra o cocuk her sorunda annesinin koşa koşa öğretmenler odasını basacağını bileceği icin arsız olmayacağını kim garanti edebilir peki?
Siz kendiniz hafiften dokunuyorum diyosunuz saka mi bu yaaa yoksa ben nerden bilicem soz napiyosunuz. Sizin dolu oldugunuz belli cocuklara yaklasiminizdan..Neye cevap vermemişim.
Sizin gibi boş birine çok bile yazdım :)
Ben kimseye vurmuyorum. Çocuğa dokunmaya vurma diyorsunuz siz.
Diyorum ki ben de en güzeli siz kendi çocuğunuzun öğretmeni de olun.
Kimseyle yapamazsınız bu düşünceyle çünkü. Mutlaka sorun yaşarsınız.
Hemende hakaret edersiniz. Dovmenize sasmamali..Neye cevap vermemişim.
Sizin gibi boş birine çok bile yazdım :)
Ben kimseye vurmuyorum. Çocuğa dokunmaya vurma diyorsunuz siz.
Diyorum ki ben de en güzeli siz kendi çocuğunuzun öğretmeni de olun.
Kimseyle yapamazsınız bu düşünceyle çünkü. Mutlaka sorun yaşarsınız.
Siz kendiniz hafiften dokunuyorum diyosunuz saka mi bu yaaa yoksa ben nerden bilicem soz napiyosunuz. Sizin dolu oldugunuz belli cocuklara yaklasiminizdan..
Vurmasinlar. Vuruyolarsa o cocugun arsizliginada katlanicaklar..Bu olaydan sonra o cocuk her sorunda annesinin koşa koşa öğretmenler odasını basacağını bileceği icin arsız olmayacağını kim garanti edebilir peki?
Ya cok tuhafsiniz. Siz seviyorum gibisinden mi dpkunuyorum yazdiniz Allah askina kivirmayin. Yazmayin zaten hep yalan dolan. Yazsanis ne olucak. Bide ogretmen olmayin diyosunuz. Siz olmussunuz fayda mi var ortada. Allah yardim etsin cevrenizdekilere bu ne kivraklik boyle 2 dk icindeSeverken de hafif dokunulur, uyarırken de hafif dokunulur.
Yoksa sadece dayak için mi dokunuluyor?
Anlama sorununuzu çözmeden öğretmen de veli de olmayın lütfen :)
Herkesin yararına olur. Size artık yazmayacağım. Haksız yere ban almak istemiyorum çünkü..
Ben de kızdığım zaman ''Çeker uzatırım o kulakları, koparırım burnunu şaşkınnn'' diyerek dokunuyorum hafif..
Ya da ben yazdırmaya çalışırken başkasına bakıyor, beni dinlemiyorsa kafasına hafif dokunuyorum bana bak bana bana diye( size göre vuruyorum muhtemelen)
Çocuk da benimle gülüyor çoğu zaman.. Abartacak ne var anlamadım..
Geçen veli toplantısında dayanamadım aynen şu cümleleri kurdum.
Eskiden bizim annemiz okula bırakırdı bizi, eti senin kemiği benim hocam derdi.
Sıra dayağı bilmem neyse ne mutlaka haketmiş olurduk.
Annenin ya da öğretmenin bir bakışı yeterdi susturmaya, ne demek istediğini anlardık.
İyi de yapmış annem valla, psikolojim falan bozulmadı, ayaklarımın üzerinde dimdik durabilen,
ufacık şeyler için ağlamayan, güçlü biri oldum.
Şimdi aman çocuk psikolojisi diye diye psikolojisi bozuk anne, baba doldu ortalık.
Çocuk elinde oyuncak oldu ebeveynler. Ağlamaya, bağırmaya kumanda ediliyorsunuz.
Yaptıramıyorum, yazmıyor, dinlemiyor hocamlar..
İyi yapmasın madem, siz yapın, yerine okuyun yazın.
Üstüne ne isterse alın, ödüllendirin, yeter ki ağlamasın.
Bir kalemi kardeşimle bölüşür, açmaya korkardım.
Ama mutlu ve saygılı bir çocuktum.
Şimdiki çocukların her şeyi var ama mutsuz, doyumsuz ve saygısız neden acaba?
Ya cok tuhafsiniz. Siz seviyorum gibisinden mi dpkunuyorum yazdiniz Allah askina kivirmayin. Yazmayin zaten hep yalan dolan. Yazsanis ne olucak. Bide ogretmen olmayin diyosunuz. Siz olmussunuz fayda mi var ortada. Allah yardim etsin cevrenizdekilere bu ne kivraklik boyle 2 dk icinde
Karsimda mantikli birisi olsaydi gercekten aoylediklerini ciddiye alirdim ama yok sizi ciddiye alamicamÇocuk da benimle gülüyor ne demek?
Benimle benle birlikte anlamına gelir.
Ben de gülüyorum demek yani!! Daha da açayım mı?
Dokunup şaşkınnnnn çekerim kulağını derken gülen bir öğretmene, dayak atıyorsunuz diyen kim?
Gerçekten okuma ve anlama sorununuzu çözmeden öğretmen ya da veli olmayın.
Rica ediyorum!
İnşallah bana da sizin gibi bir veli denk gelmez hanfendi.
Dayağı onaylamam, dövmem ancak cezalarım vardır.
Çocuğa dokunarak çekerim kulağını diye gülümsemeyle uyarmayı dayak olarak algılayan annenin
çocuğunu sınıfımda istemem zaten.
Allah uzak etsin.
Ben de kızdığım zaman ''Çeker uzatırım o kulakları, koparırım burnunu şaşkınnn'' diyerek dokunuyorum hafif..
Ya da ben yazdırmaya çalışırken başkasına bakıyor, beni dinlemiyorsa kafasına hafif dokunuyorum bana bak bana bana diye( size göre vuruyorum muhtemelen)
Çocuk da benimle gülüyor çoğu zaman.. Abartacak ne var anlamadım..
Geçen veli toplantısında dayanamadım aynen şu cümleleri kurdum.
Eskiden bizim annemiz okula bırakırdı bizi, eti senin kemiği benim hocam derdi.
Sıra dayağı bilmem neyse ne mutlaka haketmiş olurduk.
Annenin ya da öğretmenin bir bakışı yeterdi susturmaya, ne demek istediğini anlardık.
İyi de yapmış annem valla, psikolojim falan bozulmadı, ayaklarımın üzerinde dimdik durabilen,
ufacık şeyler için ağlamayan, güçlü biri oldum.
Şimdi aman çocuk psikolojisi diye diye psikolojisi bozuk anne, baba doldu ortalık.
Çocuk elinde oyuncak oldu ebeveynler. Ağlamaya, bağırmaya kumanda ediliyorsunuz.
Yaptıramıyorum, yazmıyor, dinlemiyor hocamlar..
İyi yapmasın madem, siz yapın, yerine okuyun yazın.
Üstüne ne isterse alın, ödüllendirin, yeter ki ağlamasın.
Bir kalemi kardeşimle bölüşür, açmaya korkardım.
Ama mutlu ve saygılı bir çocuktum.
Şimdiki çocukların her şeyi var ama mutsuz, doyumsuz ve saygısız neden acaba?