Öğretmen ve öğrencisi arasında geçen cinsel içerikli mesajlar !!!!

Asla ama asla örtbas edilmeyecek bu konu buna emin olun !!! Gerçekten kafayı yemek üzereyim kızlar... Öğrencimin telefonundan okudum. Numarayı da teyit ettirdim o adama ait. Kız resmen yalvarıyor bize ailem duymasın diye. Duyarlarsa eminim kızı sağ bırakmazlar ... Alla'ım yardım et ! Kızlar ailesi duymadan da olmayacak gibi. Ne olur çözüm bulun bana ...

ben sanırım bazı kısımları kaçırdım..
öğrenci bahsettiğiniz şahsın evine mi gitmiş? peki detayları biliyor musunuz? yani sözlü bir istismar değilmi sadece..
bu olay çok ciddi bir durum..
şöyle düşünün sessiz kalmazsanız belki kızın ailesi duyacak ve o kız çok sıkıntılı bir dönem yaşayacak..
ama söylemezseniz başka masumları da kullanmasına katkı sağlayacaksınız..

Birkaç haftadır netlerinde düşüş vardı,sürekli eli telefonda defterine birşeyler yazıyordu ve olur olmaz tepkiler veriyordu. Beni çok sever bir kaç cümlesinden öğretmenine ilgisi olduğunu anladım. Rehber hacamızla konuştum. Kızla birlikte gçrüştük ve olay ortaya çıktı. Kız kendi okuttu mesajları yanımızda da telefon ile konuştu. Adam eşinden ayrılmış yakaın zamanda. Kıza 18e girince evleneceğiz eve gel benimle kal falan diyormuş.

benim bir arkadaşım vardı lisede
ozamanlar dershaneye giderdik
orda bir rehber öğretmen vardı
genç yakışıklı biriydi
meğerse bu benim arkadaşla bu rehber hoca tuvalette sevişirlermiş şok olmuştum duyunca
aradan zaman geçti
hafta sonu arkadaşlar ders çalışmak için toplanmışlar bir evde bende gittim
anaaaaaaaa birde ne göreyim salonda oturuyorduk
diğer odadan bu şahsiyetsiz rehber hocası çıktı bir kız öğrenciyle
sonra bana dediler onlar birbirini seviyor evlenecekler,kimseye anlatma dediler
ama diyemedim o tüm kızlaraböyle yapıyor diye

ailenin kızlarından çıkaracağını zannetmiyorum çünkü bu olayı gerekli yerlere intikal ettikten sonra aile de kızlarını koruduğunuzu görür.

ayrıca kızın ellerinden alınıp sosyal hizmetlere verileceğini öğrendiklerinde daha dikkatli davranırlar bence.

aileye gerektiği şekilde anlatılırsa ki bir çok kişi olaya dahil olacak onlar da daha ılımlı yaklaşır.

bir de eğer olay kapanırsa daha büyük şeyler de olabilir.
kimse buna göz yummaz.

Eve gitmedim diyor ama ben de rehber öğretmen de inanmıyoruz! çünkü dersaneye gelmediği günler olmuştu. Aile gitti diye biliyor... Sanırım sadece sözlü istismar değil...

Bir de ogrenciniz belli ki duygusal acidan da kullanilmaya cok musait bir yapida. Belki de bu son olmayacak. Simdi 17yasinda ama seneye resit olacak o zaman kimsenin bir sey demeye hakki da kalmayacak. Ailesinin bilmesi verecekleri tepki acisindan belki kotu olur ama en azindan sahip cikarlar kizlarina. Ve lutfen bana kizmayin ama ogrencinizde de biraz hata var. Bircok seyin farkinda olabilecek bir yasta her ne kadar resit olmasa da. Karsi taraf onu kullanmayacak biri olsa bile ogrencinizin de bu sekilde yaklasmamasi gerekirdi. Ogretmen-ogrenci arasinda muhakkak mesafe olmali. Ama yaptiginin yanlis oldugunun farkina varamamasi basina ilerde de cok is acabilir Allah esirgesin. Ailesi ogrenirse en azindan mudahale ederler. Belki simdi sert cikacaklar ama en azindan bu tarz seyler tekrarlanmaz. Hic degilse gozu korkar cesaret edemez.

Eve gitmedim diyor ama ben de rehber öğretmen de inanmıyoruz! çünkü dersaneye gelmediği günler olmuştu. Aile gitti diye biliyor... Sanırım sadece sözlü istismar değil...

Arkadasim yalniz su da var
kiz size mesajlari okutmus yaninizda aramis da o ogretmen dememis...

Numaranin ona ait oldugunu dusunmeniz vs sadece bir tahmin

Lutfen emin olmadan bir sey yapmayin

Boyle bir cok ogretmene kumpas kuruldu ,
sucsuz olduklari ispatlansa dahi intiharla sonuclanan olaylar var ...
Olaylarin bir cogu medyanin yansittigi gibi degil malesef...

Bunu da goz onunde bulundurup
once kizin hayatindaki kim onu ogrenin...

Yok yok çok haklısınız neden kızayım size. Bende bunu söyledim hatta çok kızdım, "sen küçük bir kız değilsin nasıl buna izin verirsin" dedim " Aşığım hocam " diyor. "aşk bu mu kızım yazık değil mi sana . Üstelik o öğretmenin senin nasıl cesaret ettin" dedk ama ağlıyor bu defa. Off off öyle kararsızım ki !

Yanyana çekilmiş resimleri var, aradığı numarayı müşteri hizmetlerinden teyit ettirdik o adama ait. Ayrıca aynı okulda olan öğrenciler bu öğrenciden basederken K... Hocanınki falan diyorlar. Ben de bir öğretmenim elbette emin olmadan bir meslektaşıma çamur atmam. Ama eminim. Bu adam öğretmenleri yüz karası...

Aile bilmeli bence, kızlarına normalden daha fazla ilgili olmalılar. 17 yaşında ki bir genç kız siz bile farketmişsiniz sürekli telefonla meşgul olduğunu ailesi evde nasıl farketmez? Biraz ilgi alaka göstersinler. Watsapp denen program akıllı telefonlara yükleniyor öyle eline iyi bir telefon verip dersaneye göndermekle olmuyor işte kızım ne yapar kimlerle görüşür diye düşünmüyorlar mı ay çok sinirlendim
Söylemekten başka çareniz yok bence de bilmeliler...

siz dersanede öğretmensiniz değilmi? siz farketmişken kızın okuldaki diğer öğretmenlerinin farketmemesi garip değilmi.. baksanıza öğrencilerin bile diline düşmüşler.. eminim okuldaki öğretmenler de farkındadır..

ewt cnm bencede aile bılmeli demekki koruyamıyorlr kızlarını tedbır alsınlar hadı bu savuştuuldu öğretmen ceza alsada kız peşini bırakmıycak gıbı görünüyor yalvarmalar falan hem o yaştaki çocuk nereden bılıyor karı koca ilşkisinde bıle geçmıyecek lafları bu gençleri okula yolluyosun hala daha bılgılenmıyorlar nasıl bır eğitim uygulanmalı şaşırdım

Kızlar şimdi Rehber Hocamız aradı. Yarın aileyi dersaneye davet edip önce kızın evdeki hal ve hareketlerinden konuya girecek sonrada uygun bir uslupla (nasıl olacak bilmiyorum ama ) konuyu açacağız. Dikkatli olmazsak kızı kaybedeceğimizden. Bu konuyu kıza fark ettirmeden öğretmeni meslekten men ettireceğimizden bahsedeceğiz. İnşallah faydalı olur dua edin bize...

Umarım hayırlısı olur. O yaşlarda öğretmenler hep ilgi çekerler kızcağız da bunu aşk sanmış belli ki kanmış adama. Evine falan da gitmiş gibi görünüyor. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o insan kılıklıyı hadi hiçbir şey düşünmedin o kadar okumaya, atanmaya emek verdin be zekasız..

Aileyi karıştırmamak lazım bence.
Üstelik eminim, kızı yaşatmazlar diyorsunuz.
Yazık değil mi bu kıza?! Biraz da onun açısından düşünün.
Tamam öğretmen hatalı.
Ama kızın aklı almıyor. Aşık olmuş.
Ayrılmayı düşünemez ki! Devam etmek ister elbette görüşmeye.
Adamı uzaklaştıramıyor musunuz dershaneden?
Kızın hayatını ailesine olan biteni anlatarak karartmayın.
Anlayışsız bir aile, bu durumda kızın hayatını cehenneme çevirir.
Hatta dershaneden bile alabilir. Ki bunlar en iyi ihtimal olarak görünüyor sizin yaşatmazlar lafınızın yanında.
Reşit olmasına da az kalmış zaten. Küçük değil ki.
Öğretmene yönelik bir şeyler yapılmalı.
Kızı ifşa etmeyin. :/

Hocam bence zaman kaybetmeyin o manyağın kıza her an daha kötü bir şey yapıp yapmayacağı belli olmaz. Ailesine bildirmeniz en doğrusu o manyağa da dava açılsın. Bu arada kız kaç yaşında sonra ben kendim istedim demesin mi?

O öğretmen kılıklı pis mahluk tanmış meb öğretmeni...

17 yaşında canım...

Aileye söylemekte ısrarcı mısınız??
Bence ailesi öğrenirse "yanımızda bunu yapan uzakta neler yapmaz" diye düşünür ve hayatta başka bir şehire üniversite okumaya göndermezler :-/ hatta belki üniversiteye bile göndermezler, sonuçta "bilirse öldürürler" diyorsunuz...
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla pek güçlü karaktere sahip bir kız değil,intihar bile edebilir ki gençler çok meraklı bu devirde intihar etmeye,aynı evde kaldığım arkadaşımın bile lise yıllarında hap içip intihara kalkıştığını öğrendiğimden beri bu tür olasılıklar uzak gelmiyor bana...
Siz yine de iyice bir düşünün derim,olmadı hocayla tehditvari konuşma yapsanız??

Bence boyle bir durumda ailesinden baski gormesi ogretmen tarafindan kullanilmasindan bin kat iyidir. Oldurecek degiller ya kendi cocuklari..

Bir de belki alakasiz olacak ama konuyu okuyunca aklima ilk gelendi. Lisedeki beden hocam ogrencisiyle evliydi. Bunu duyunca adama sapik muamelesi yapmistik. Bir gun bize anlatti. Bikac yillik cok genc bir ogretmenken ogrencisi lise sona gidiyormus. Yani aralarinda 5-6 yas varmis. Asik olmuslar birbirlerine ve kizin okulu bitince evlenmisler. O anlatisi geldi aklima, birden degismisti fikrim. Neyse bu olayla bagdastirmayacagim aksi halde sacmalarim. Siz cinsel icerikli mesajlasmalardan falan bahsettiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…