Eve gitmedim diyor ama ben de rehber öğretmen de inanmıyoruz! çünkü dersaneye gelmediği günler olmuştu. Aile gitti diye biliyor... Sanırım sadece sözlü istismar değil...
Bir de ogrenciniz belli ki duygusal acidan da kullanilmaya cok musait bir yapida. Belki de bu son olmayacak. Simdi 17yasinda ama seneye resit olacak o zaman kimsenin bir sey demeye hakki da kalmayacak. Ailesinin bilmesi verecekleri tepki acisindan belki kotu olur ama en azindan sahip cikarlar kizlarina. Ve lutfen bana kizmayin ama ogrencinizde de biraz hata var. Bircok seyin farkinda olabilecek bir yasta her ne kadar resit olmasa da. Karsi taraf onu kullanmayacak biri olsa bile ogrencinizin de bu sekilde yaklasmamasi gerekirdi. Ogretmen-ogrenci arasinda muhakkak mesafe olmali. Ama yaptiginin yanlis oldugunun farkina varamamasi basina ilerde de cok is acabilir Allah esirgesin. Ailesi ogrenirse en azindan mudahale ederler. Belki simdi sert cikacaklar ama en azindan bu tarz seyler tekrarlanmaz. Hic degilse gozu korkar cesaret edemez.
Arkadasim yalniz su da var
kiz size mesajlari okutmus yaninizda aramis da o ogretmen dememis...
Numaranin ona ait oldugunu dusunmeniz vs sadece bir tahmin
Lutfen emin olmadan bir sey yapmayin
Boyle bir cok ogretmene kumpas kuruldu ,
sucsuz olduklari ispatlansa dahi intiharla sonuclanan olaylar var ...
Olaylarin bir cogu medyanin yansittigi gibi degil malesef...
Bunu da goz onunde bulundurup
once kizin hayatindaki kim onu ogrenin...
Aile bilmeli bence, kızlarına normalden daha fazla ilgili olmalılar. 17 yaşında ki bir genç kız siz bile farketmişsiniz sürekli telefonla meşgul olduğunu ailesi evde nasıl farketmez? Biraz ilgi alaka göstersinler. Watsapp denen program akıllı telefonlara yükleniyor öyle eline iyi bir telefon verip dersaneye göndermekle olmuyor işte kızım ne yapar kimlerle görüşür diye düşünmüyorlar mı ay çok sinirlendim
Söylemekten başka çareniz yok bence de bilmeliler...
Kızlar şimdi Rehber Hocamız aradı. Yarın aileyi dersaneye davet edip önce kızın evdeki hal ve hareketlerinden konuya girecek sonrada uygun bir uslupla (nasıl olacak bilmiyorum ama ) konuyu açacağız. Dikkatli olmazsak kızı kaybedeceğimizden. Bu konuyu kıza fark ettirmeden öğretmeni meslekten men ettireceğimizden bahsedeceğiz. İnşallah faydalı olur dua edin bize...
Kızlar şimdi Rehber Hocamız aradı. Yarın aileyi dersaneye davet edip önce kızın evdeki hal ve hareketlerinden konuya girecek sonrada uygun bir uslupla (nasıl olacak bilmiyorum ama ) konuyu açacağız. Dikkatli olmazsak kızı kaybedeceğimizden. Bu konuyu kıza fark ettirmeden öğretmeni meslekten men ettireceğimizden bahsedeceğiz. İnşallah faydalı olur dua edin bize...
Aileyi karıştırmamak lazım bence.
Üstelik eminim, kızı yaşatmazlar diyorsunuz.
Yazık değil mi bu kıza?! Biraz da onun açısından düşünün.
Tamam öğretmen hatalı.
Ama kızın aklı almıyor. Aşık olmuş.
Ayrılmayı düşünemez ki! Devam etmek ister elbette görüşmeye.
Adamı uzaklaştıramıyor musunuz dershaneden?
Kızın hayatını ailesine olan biteni anlatarak karartmayın.
Anlayışsız bir aile, bu durumda kızın hayatını cehenneme çevirir.
Hatta dershaneden bile alabilir. Ki bunlar en iyi ihtimal olarak görünüyor sizin yaşatmazlar lafınızın yanında.
Reşit olmasına da az kalmış zaten. Küçük değil ki.
Öğretmene yönelik bir şeyler yapılmalı.
Kızı ifşa etmeyin. :/
Hocam bence zaman kaybetmeyin o manyağın kıza her an daha kötü bir şey yapıp yapmayacağı belli olmaz. Ailesine bildirmeniz en doğrusu o manyağa da dava açılsın. Bu arada kız kaç yaşında sonra ben kendim istedim demesin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?