Öğretmen ve öğrencisi arasında geçen cinsel içerikli mesajlar !!!!

Ailesi bilmesin ne demek ya ailesi bilsin ki sahip çıksın madem korkuyon niye koşuyor bu işler peşinde ? Bizim okulda öğretmenler sınıf geçiriyordu ki belli öğretmenler bu yollar ile onların sonu hiç iyi olmadı daha beter oldular. Elinde kanıtlar ile milli eğitime kadar gidilir ailesine telkinde bulunup peşini bıraktırmayın bari o öğretmen sanan şahsiyet gününü görür.

'kızın ne olduğunu anlamış' ne demek ya. 17 de olabilir, daha fazla da olabilir, daha az da. bir değişiklik, bir zarar alınıyorsa konuda, kız haketmiştir demekten bıkmadınız mı?
Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Kızın ne olduğunu anlamış derken kızın onu sevdiğini anlamış manasında dedim. Kızın hakettiğini elbette düşünmüyorum ama kız da sütten çıkmış ak kaşık değil. Ben de 18 yaşındayım ama gidip hocamla aşk yaşamıyorum.

Ben şuan ki nesile küçük yaşı vs. diyemiyorum neler yapıyorlar neler biliyorlar tabi ki kızın zaafını bildiği için öğretmen müsvettesi bunu yararına çevirmiş ama kıza da iyi gözle bakamam kesinlik ile.

Şimdiki 17ler küçük ...
Yoksa biz 17 iken, hatırlıyorum hiçte öyle küçük değildik ya .
Küçük , küçük deyip de anaokulu çocuğu muamelesi yapmaya gerek yok.
Ve maalesef şu zamandaki lise çağındaki çoğu gençler pek bir anasının gözü.
Hatta lise değil, ortaokula kadar düşüyor bu genelleme.

Aynısı benim samimi arkadaşımın başına da geldi.biz de 18 yaşındaydık bu olay yaşanalı.Dershanemize yeni gelmişti bu hocamız.ya da uçkur düşkünü.Birebir etüdler almaya giderken herkese samimi davranıyodu.ki dershane ortamımız küçüktü ve dershanede hemen hemen her hocamız bize samimi davranırdı.tanıdık bildik insanların çocuklarıydık...Neyse gel gör ki kimseden yüz bulamayınc benim arkadaşımla yakınlaştı bunlar.arkadaşımda yüz verdi.Dershaneden korka korka sürdürdüler bu ilişkiyi.Adam evire çevire kullandı kızı afedersiniz.Bizimkinde de bi gram beyin yoktu resmen.Kullandırttı kendini.Sonra noldu adam baktı olaylar su yüzüne çıkıcak hooop askere gitti.Askerlik bitince de sessiz sedasız başka bi şehirde başka bi dershaneye gitti.Hoca gittikten sonra dershane öğrendi ama yapılcak bişey yoktu yani.Hayat çok garip..Gel gör ki hocanın haricinde o kıza laf anlatmak gerekiyo.Ama o ultra yoğun yaşağıdı ergenliği yüzünden bunu anlamıycak.Bırakın herkesin kendi hayatı.Yaşayıp görsün kimseyi dinlemicekse..

Kızlar geldim....
Evet aileyi çağırdık... Önce baba fenalaştı anne bayıldı falan ama atlattık... Daha sonra anlattık durumu. Açıkçası birazda korkuttuk eğer kızın üstüne giderseniz daha kötü olur diye. Sonuç olarak yarın önce ilçe emniyete ardından meb'e şikayette bulunacağız.Bu süreçte öğrencim okula gitmeyecek...Dua edin...

Butun gun senden haber bekledim inan cok merak ettim. Peki kizin tepkisi ne oldu tum bunlar yasanirken? Yuzlesmedi mi ailesiyle? Aileye cok uzuldum ya yazik.

inşallah kız ders alır ve bir daha yapmaz ben çocuk diyorum çünkü kim 17 yaşındaki aklını beğeniiyorki büyüdükçe oda öyle olacak sizden allah razı olsun valla görüpde görmemezlikten gelenler oluyor böyle şeleri

dershanelerde maalesef sıkça duygusal yakınlaşmalar oluyor ama öğrenciden ilgi gördüğü halde istismar eden öğretmen arkadaşlarım olmamıştı.

bence öncelikle o öğretmen ile ciddi ciddi konuşmalısınız; kurumda idarecilerin olayı bilmesi gerekiyor. ailesi bir şekilde öğrenirse, bilip de bir şey yapmadığınız için siz de suçlu olursunuz.
öğretmenin biraz aklı varsa, olay ortaya çıkınca kendine çeki düzen verir.
sonra da öğrenci ile rehberlik hocasının(alanından mezun biri ise!) görüşmesi gerekir.

ciddi bir suistimal olduğuna eminseniz işi resmi boyuta taşımanız gerekir. resmi olarak hiçbir şey yapmasanız bile rehberlik, idare ve ailenin durumu bilmesi gerekir. eğer fiziksel boyuta olay taşınmamış ise, öğretmene sertçe bir uyarı ve gerekirse işine son verilmesi yeterli bir ceza olur. idarenin bu konuda ciddi ciddi görüşmesi gerekir...

aileideyı bıraz korkutsaydınız keşke kızın üzerine çok gıdersenız devlet mudahale eder falan dıye aslında kız bıraz gözdağını nasıhatı hak edıyor ama tabı şiddet falan gösteririler sinirle oyuzden dedım

işin en zor kısmı atlatımış gelişmeleri beklıyoruz

Ne küçüğü ya yaşa bakmayın nesil farklı artık akrabamızın lise 3 arkadaşı öyle takılıyordu bana açıldı beraber konuşalım dedi konuşmaz olaydım yerin dibine soktu beni bide üniversite bitince kontrole giderim diktiririm ne olacak diye aman haklısın dedim bıraktım akraba kardeşimi de uyardım uzak dur bu kızdan diye. Neler yapıyorlar çocuk gözü ile bakmak yanlış.

yazıyı okuyunca çok üzüldüm,mutlaka aileye haber verilmeli,eğer hala aralarında cinsel ilişki yaşanmamışsa en azından bu yanlışı yapmaktan dönülür.ailesi belki kıza başta kızarlar ama aileye öncelikle rehber öğretmeni yada psikolog eşliğinde siz öğretmenler yumşatarak durumu anlatmalısınız,sonrasında duymalarından ve kızın başına daha kötü şeyler gelmesinden iyi olacağı kesin.

bakın size şahit olduğum bir olayı anlatayım;
bizim iş yerinde bir komşumuz vardı,bayandı kendisi,eşide öğretmendi,bunların bir kızı birde oğulları var.birgün duydukki öğretmen adam(adam 50 li yaşlarda)meğer bir öğrencisini kandırmış,cinsel ilişkiye girmişler(kız isteyerkmi oldu istemedenmi bilmiyorum)ve adam kızı tehdit etmek için yada sapıklık olsun diye tüm bunları videoya çekmiş,evinde saklamış.adamın kızı videoyu tesadüf evde buluyor ve babasını savcılığa veriyor,adam şimdi içeride yatıyor,Allah korusun sizin bahsettiğiniz öğrencininde başına buna benzer birşey gelmeden lütfen acele edin,o daha neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor,ileride kendiside yaptığı şeyden pişmanlık duyacaktır orası kesin ama derin pişmanlıklar yaşamadan söyleyin ailesine,ama bunu birkaç kişi yapın.

ayrıca duyarlı bir insan,öğretmen olduğunuz için teşekkürederim kendi adıma ve gelecek nesil adına.iyiki varsınız...

Arkadaşlar olay dersanede olmadı... O şahsiyetsiz pislik okuldaki öğretmeni... Biz dersane rehber öğretmeni ve danışmannı olarak ortaya çıkardık... Herşey yarın ortaya çıkacak. Kızın ailesinin bildiğinden haberi yok...

Kızla konuşun derdım ama 17 yaşında o yıne bıldığını okuyacaktır, ve tam da kışılığının oturma zamanları, fevrı davranabılır.
Hocayla konuşsanız, dedığınız gıbı, ceza almalı o pıslık.
Bence tek çare okul müdürüyle konuşmak, aılesıne bıldırılmelı yoksa ılerıde daha kötü olacak gıbı görünüyor.

İşte akıl olarak çocuklar zaten, yoksa böyle işlere kalkışmazlar. Ateşe atmazlar kendilerini böyle

İşinize karışmak gibi olmasın da bence ailesini de korkutsanız iyi olurdu yani.Onlar şimdi nasıl davranıcak bu kıza? Belki güzelce konuşurlar kızlarını karşılarına alıp belki de kızı evire çevire dövüyolardır şu anda.Ne aileler var.Hatta ne aileleri geçtim benim melek gibi ailem bile bi yanlış anlaşılma yüzünden beni 1 kere bile dinlemeden evire çevire dövdüler beni Yanlış yapmışsınız bence.Direkt ailesine söylemek bu işi daha da içinden çıkılmaz hale getiricek.Mahkemeler filan derken o kızın okul hayatı biticek Bunu o şahsiyetsiz öğretmenle konuşmanız gerekirdi.Bikaç korkutunca tehdi edince zaten yapmazdı o başka şey.Tayinini isterdi giderdi olay kapanırdı.Gittiği yerde de bunlara devam ediceğini zannetmiyorum açıkcası...
Bu olay nasıl çözülür bilmem ama umarım yarın başlıklarda kızın 3.sayfa ailesi tarafından öldürme haberlerini okumayız.Yazık.O kız salakça aşık olmuş öğretmenine.O gerizekalı adam onu kullanıyo pislik.Ama şimdi o kızın okul ve gelecek hayatı biticek.Mahkemeler filan yayılcak da yayılcak bu olay.Çok yanlış olmuş bence.Umarım benim yazdığım son gibi bitmez bu durum.

Bu durumu annesi ve babasida ögrenmesi gerektigini düsünüyorum. Bilsinler kizlari ne isler pesinde. Bakarsiniz ogretmen olayi bi sekilde hallolur,yarin gider mahallenin kasabina aynisini yapar. Ozamandami siz ogretmenleri kizin basinda olucaksiniz?hayir ... Annesi babasi ogrenirse,kizlarini daha iyi takip ederler.. daha dikkatli olurlar...

Son düzenleme:
anne baba siz olsanız çocuğunuzun bu durumunu bilmek istemez misiniz? dövse de sövse de insanı anne babadan iyi kimse düşünmez. kız seneye reşit olacak. ailesinin haberi olsun ki( edep perdesinde, ayrıntıya gerek yok) elleri gözleri kızın üstünde olsun

Konu sahibinin yanlış yaptıgını düşünmüyorum anne ve babaya söylemekle çok iyi yapmış,ya kızın başına daha kötü bir olay gelseydi ve ailesi madem biliyordunuz da bize niye söylemediniz deyip konu sahibini bile suçlayabilirlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…