Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Kızın ne olduğunu anlamış derken kızın onu sevdiğini anlamış manasında dedim. Kızın hakettiğini elbette düşünmüyorum ama kız da sütten çıkmış ak kaşık değil. Ben de 18 yaşındayım ama gidip hocamla aşk yaşamıyorum.'kızın ne olduğunu anlamış' ne demek ya. 17 de olabilir, daha fazla da olabilir, daha az da. bir değişiklik, bir zarar alınıyorsa konuda, kız haketmiştir demekten bıkmadınız mı?
Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Kızın ne olduğunu anlamış derken kızın onu sevdiğini anlamış manasında dedim. Kızın hakettiğini elbette düşünmüyorum ama kız da sütten çıkmış ak kaşık değil. Ben de 18 yaşındayım ama gidip hocamla aşk yaşamıyorum.
Kızlar geldim....
Evet aileyi çağırdık... Önce baba fenalaştı anne bayıldı falan ama atlattık... Daha sonra anlattık durumu. Açıkçası birazda korkuttuk eğer kızın üstüne giderseniz daha kötü olur diye. Sonuç olarak yarın önce ilçe emniyete ardından meb'e şikayette bulunacağız.Bu süreçte öğrencim okula gitmeyecek...Dua edin...
Şimdiki 17ler küçük ...
Yoksa biz 17 iken, hatırlıyorum hiçte öyle küçük değildik ya .
Küçük , küçük deyip de anaokulu çocuğu muamelesi yapmaya gerek yok.
Ve maalesef şu zamandaki lise çağındaki çoğu gençler pek bir anasının gözü.
Hatta lise değil, ortaokula kadar düşüyor bu genelleme.
dershanelerde maalesef sıkça duygusal yakınlaşmalar oluyor ama öğrenciden ilgi gördüğü halde istismar eden öğretmen arkadaşlarım olmamıştı.
bence öncelikle o öğretmen ile ciddi ciddi konuşmalısınız; kurumda idarecilerin olayı bilmesi gerekiyor. ailesi bir şekilde öğrenirse, bilip de bir şey yapmadığınız için siz de suçlu olursunuz.
öğretmenin biraz aklı varsa, olay ortaya çıkınca kendine çeki düzen verir.
sonra da öğrenci ile rehberlik hocasının(alanından mezun biri ise!) görüşmesi gerekir.
ciddi bir suistimal olduğuna eminseniz işi resmi boyuta taşımanız gerekir. resmi olarak hiçbir şey yapmasanız bile rehberlik, idare ve ailenin durumu bilmesi gerekir. eğer fiziksel boyuta olay taşınmamış ise, öğretmene sertçe bir uyarı ve gerekirse işine son verilmesi yeterli bir ceza olur. idarenin bu konuda ciddi ciddi görüşmesi gerekir...
Ne küçüğü ya yaşa bakmayın nesil farklı artık akrabamızın lise 3 arkadaşı öyle takılıyordu bana açıldı beraber konuşalım dedi konuşmaz olaydım yerin dibine soktu beni bide üniversite bitince kontrole giderim diktiririm ne olacak diye aman haklısın dedim bıraktım akraba kardeşimi de uyardım uzak dur bu kızdan diye. Neler yapıyorlar çocuk gözü ile bakmak yanlış.
Arkadaşlar olay dersanede olmadı... O şahsiyetsiz pislik okuldaki öğretmeni... Biz dersane rehber öğretmeni ve danışmannı olarak ortaya çıkardık... Herşey yarın ortaya çıkacak. Kızın ailesinin bildiğinden haberi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?