Öğretmen ve öğrencisi arasında geçen cinsel içerikli mesajlar !!!!

Ne yalan söyleyeyim içimden geçenler tam da bunlardı. Sizin kadar dobra şekilde ifade edemedim belki ama ben kızda da suç buldum. Yaşı daha çok küçük bu tarz şeylere kalkışmak için..

Biz de ergen olduk be ebuş O dönemleri atlattık

Şimdiki ergenlerle biz bir değilizki kuzum. Çocukluk dönemlerinde izledikleri çizgi filmler oynadıkları oyunlar bile farklı. Bizim zamanımızda lisede sıkı yönetim vardı. Saç toplanacak, ayakabılar bir renk olacak, gömlek kaymayacak, takı-makyaj disiplin kuruluna direk. Şimdi aynı lisenin önünden geçiyorum rengarenç çoraplar, etekler bir karış, gokartlar yerde gömlekler biri orda biri burda dağıtmışlar kendini kimse karışmıyor.

Son düzenleme:
bize gösterilen eğitim derslerinde bu tür durumlarda okul rehber öğretmenle görüşmeniz gerekir en başta!
ardından zaten okul rehber öğretmeni bu konuda bilgi sahibi kişi olması gerekir ki ne yapacağını iyi bilir(bilmesi lazım)
ve böyle istismar durumlarında aile de haberdar edilmeli
gerekli merciilere başvurulmalı.

siz atanmış öğretmen olarak bunu daha iyi biliyor olmanız lazım.

merhaba
çok utanç verici bir olay hem kız için hem de öğretmen için.
siz whatsuptaki mesajları okudunuz mu?
yoksa kız kendısı mi söyledi?

eger kendısı söyledi ise iş belki anlattığı gibi olmayabilir. kardeşim öğretmen, onun okulundaki bir erkek öğretmene kızın biri aşık oluyor, o kız da 16 - 17 civarında sürekli mesajlar atıyor öğretmene öyle ki öğretmen kız bana iftira atar korkusuyla durumu kardesime anlattı, mesajları da gösterdi. sonra bir gece kız öğretmenini arayıp ben çok zor durumdayım hocam dışarda kaldım diyor, öğretmen de hemen kardesimi arıyor onlar da okul müdürüyle beraber kızı almaya gıdıyorlar. bir bakıyorlar kız bavulunu toplamış güye çğretmene kaçmış, kız kardesine de biz öğretmenle aşk yasıyoruz annemler beni aramasın demiş.

bilemiyorum eger mesajları siz de gördüyseniz tabi durum çok iğrenç ama öbür türlüyse iş başka bir boyutta da olabilir. artık kızlar da masum olmayabiliyor.

Atanmış öğretmen değil dersane öğretmeni konu sahibesi. Öğrencisiyle aşk yaşayan öğretmen atanmış öğretmen. İkisi aynı kurumda değil yani.

Atanmış öğretmen değil dersane öğretmeni konu sahibesi. Öğrencisiyle aşk yaşayan öğretmen atanmış öğretmen. İkisi aynı kurumda değil yani.

anladım
ama iki durumda da farketmiyor.
bu tür durumları zaten üniversitede öğretiyorlar. ne yapılması gerektiğini
artı kpssye hazırlanırken de böyle sorunlar soru olarak çok sık çıkıyor

Okullara sıkı yönetim gelse bu sefer baskıcı olunuyor, anlamadım gitti valla

bence bu konuyu başka kimseye açmadan hemen gidip adli yöntemlere başvurun
şu nedenle bunu söylüyorum, bunu öğrenen başka insanlarda bu kızcağazı tehdit ve şantajla kullanmaya kalkar
anlatabiliyormuyum
ya dünya ne kötü dünya oldu arkadaş eğitimci bunu yaparsa yuh ya haysiyetsiz insan sana kadın mı yok da elin sübyanıyla uğraşıyon
tabi bu tür şeyleri de bu sübyanlara aşılayan çok şey var etrafta

Gizli saklı şekilde hallolmamalı bence de rezil olsun! Gittiği yerde damgalı gezsin pislik
İlçe emniyet müdürlüğüne gitmek en mantıklısı bence. Aile eninde sonunda duyacak bu yüzen bu işler gerçekleşirken ailenin ilk tepkisini kızlarına karşı vermeden onları sakinleştirecek sözü geçerli birileri olmalı güzellikle kızlarının daha küçük olduğunu kandırılmış olduğunu vs. söylemeli. Bir de bu süreçte kızın kimliği saklı tutulur değil mi?

öğrenciniz kaç yaşında ?

18 yaşından küçükse zaten hapis cezası alıyor adam.

Siz ilçe emniyet müdürlüğünü arayıp durumu anlatın.

Ayrıca milli eğitim bakanlığını arayıp durumu izah edin.

Onlar öğrenci ile görüşüp ne yapılması gerektiğine karar verirler.

Maalesef erkek eğitimcilerde bilhassa yaşı genç olanlarda bu durum çok yaygın

Kimisi küçük kandırılmış falan demiş ama 17 yaş kesinlikle küçük değil. Öğretmeni olacak şerefsiz de kızın ne olduğunu anlayıp faydalanıyor belli ki. Kızı ailesi öldürmez. Bence gidin durumu okul müdürüne izah edin. Hem öğretmen ceza alır hem de kıza ailesi artık göz kulak olmaya başlar.

'kızın ne olduğunu anlamış' ne demek ya. 17 de olabilir, daha fazla da olabilir, daha az da. bir değişiklik, bir zarar alınıyorsa konuda, kız haketmiştir demekten bıkmadınız mı?

Konu sahibi gelse de bizi bilgilendirse cok merak ettim. Dun aksam yarin konusacagiz ailesiyle demisti. Umarim her sey yolundadir.

Ne demek aile bilmemeli !

Sizin kızınızın başına böyle bir şey gelse bilmek istemez miydiniz ona göre yorum yapalım konu sahibesi de yolunu ona göre çizsin...

Son düzenleme:
Ne demek aile bilmemeli !

Sizin kızınızın başına böyle bir şey gelse bilmek istemez miydiniz ona göre yorum yapalım konu sahibesi de yolunu ona göre çizsin...

Katiliyorum... Kizin ailesi sonucta. Dovseler de sovseler de bir gun affedecekler, yumusayacaklar. Sokaga atacak degiller sonucta kendi parcalari. Ama diger tarafta o adam tarafindan kullanilma ihtimali var Allah korusun. Ki seneye resit olacak, mudahale hakki da kalmayacak. Ailesi ne yaparsa yapsin o adamdan goreceklerinin yaninda solda sifir kalir.

Ya benim anlamadığım, hem ailesinden ölürcesine korkuyorlar.
Hemde en olmayacak şeyleri yapıyorlar.
Yaşanan kendi yaşıtıyla masum bir flört değil kii.
Muhtemelen içine cinselliğinde karıştığı bir yetişkin ilişkisi haline gelmesi.
Ailde kızlarını belki sıkıntıyla okusun diye kursa gönderiyor.
Ayrıca aile bilmesin ne demek.
Bilmeli , öğrenmeli.
Kız belki aynı şekilde yapabileceği başka hatalardan korunmalı.

Eskiden bir öğretmen(eğitimci),ile konuşurken önümüzü iliklerdik.
Şimdi kızımın okulunda ki eğitimcileri görünce,kendimi sorguluyorum "Kendini geliştirememiş,bu yoksunlar benim evladıma ne verir diye.
Biraz genelleme yapmışım gibi algılayabilirsiniz fakat durum bence çok vahim.
Kızımda zaman,zaman bahsediyor fenbilgisi öğretmenleri sınıfındaki bir kızı çok beğeniyormuş,bunuda hiç çekinmeden belli ediyormuş.
Üstelik kız ile özel olarakta görüşüyormuş nasıl mı?Kızın ailesini ikna etmiş,kıza ücretsiz özel ders veriyor.
Bunu yapan şahsiyetsiz 45 yaşında bizim yavrularımızda 13 yaşında.
Ne diyeyimki başka birtane öğretmenide yaşı genç yeni mezun bir delikanlı,kızlarin sosyalpaylaşım adreslerini alıp yazıyor.

Daha bunun gibi bir çok örnek sıralayabilirim size,biz ailelere çok iş düşüyor.
Çocuklarımızı bilinçlendirmeliyiz,özel alanlarına kimse müdahale etmemeli öğretmen,aile bireyi,akraba kim olursa olsun kendini korumalı.

Nenem gibi devir değişti muhabbetlerine girmek istemesem de hal belli ya. Bu kadar göze sokularak yapılmaz ki. İyi bir şey sanıyorlar işte öğretmen ya göz önünde popüler ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…